Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1870

a Gackt bábút már felfedeztem magamnak, be is tettem ide egyszer, hogy ilyet fogok hozatni Japánból (a filmek és CD-k helyett:DDD), ha a tesóm tényleg kimegy hamarosan:))))))))

a Real Player-nek az utolsó verzióját érdemes letölteni, a v10-est, az nagyon fasza(pl. felismeri az albumcímeket és kiírja, stb.)  persze kell hozzá egy frissebb Netscape is, mert ahhoz tartozik, úgy a 7-es verziótól. érdemes időnként frissíteni minden progit. most látom az origon csak régebbi változatok vannak.

itt a linkje, mintha én is innen töltöttem volna le:  Real player v10

Előzmény: Sárkány (1868)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1869
a filmet nem láttad, amit ajánlottam?
Előzmény: ba-bylon (1861)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1868

Van real player.... Csak nem műxik. Néha lejátszik valamit, van hogy hagja nincs, csak képe, de legtöbbször se hang, se kép. A szaki fél napig szöszölt rajta, de ennyi.

Na nézd mit találtam neked! :-)))))))))

Előzmény: harpokratesz (1866)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1867

rajtam ismét kitört a Kína-mánia, a hétvégén csak hongkongi filmeket néztem(meg Jackie Chan régi filmjeit) egyszerűen imádom őket, hihetetlen jók és élvezetesek, csodálatos színészeik vannak, teljesen feldobnak:))

hogy őszinte legyek, én valamivel jobban szeretem a kínaiakat, mint a japikat, valahogy normálisabbak és sokkal életrevalóbbak, talán még szebbek és szexisebbek is. a koreaik is jók, de ők megint mások:))

na mindegy, szóval, egész Ázsia jöhet a keblemre:))))

örömmel hallom, hogy Gackt is Kína-mániás, sőt az Ando gyerek is gyakran járkál Hongkongban. hát nem hiába...

egyébként nem nagyon bírja egymást a két nép, mondjuk nem csodálom, mert elég különböző a lelkialkatuk, mentalitásuk:)

---------

a hétvégi mozizás közben rájöttem, hogy nekem nem námber vánom van, hanem námber túm. hát hiába, nem vagyok monogám, legalábbis lélekben:)))))

Leslie Cheung-ot akkora élvezet nézni a vásznon/képernyőn, hogy nem tudok vele betelni. amellett, hogy egy színészóriás, popbálvány (volt), hihetetlen erotikus kisugárzása van..., ez mondjuk így a fotókból egyáltalán nem jön le:)))

szóval, ő is imádatom tárgya, annak ellenére, hogy biszexuális hírében állt.

nemcsak nem monogám, de tabudöngető is volnék?????

ígérem, ő az utolsó kínai akit betettem, különben ki leszek innen utálva :)))

leslie2leslie3leslie4leslie6leslie7leslie8leslie10leslie9leslie12lelie13leslie14leslie16leslie20leslie17leslie21leslieleslie5
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1866

tetess már fel egy Real Player-t magadnak, vagy töltsd le az Origo szoftveradatbázisából, meg egy Winamp lejátszó se ártana. mind tud mp3-at:)

valszeg ezért nem hallod a zenélő oldalakat, kivéve Ando-ét, az biztos másképp működik:)

Előzmény: Sárkány (1863)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1865

ez most komoly?:DDD

Wu Bai rémronda szegénykém, de a Time & Tide-ban jól játszik, erős karakter:)

Niki persze gyönyörű és elbűvölő:)

a Time & Tide különben egy nagyon jó akciófilm, a legjobb amit az utóbbi években csináltak Hongkongban.

Előzmény: miramaru (1860)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1864

Bármit... :-))))))))))

Csak ha a kezedbe kerül valami Atsushitól, vagy Buck Tick-től ami nincs rajta a cd-n....

Na akkor a többiek:Hide (Hidehiko) és Uta

Előzmény: ba-bylon (1862)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1863

Tényleg sok van... De nem mp3 hanem ram, amit én nem tudok működtetni.

A fene....

Előzmény: harpokratesz (1858)
ba-bylon Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1862
Mármint mit kellene szerezni?
Előzmény: Sárkány (1844)
ba-bylon Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1861

oké! :-) De, mint kiderült , Sárkány mégiscsak vágja az angolt.

Leon Lait Harpo miatt tuti meg fogom hallgatni, de nem most.

Most Imai látható, annak bizonyítására, hogy a Buck-Tickben van még más látnivaló is Atsushin kívül! :-)

:-)~~~~

Kár, hogy Imai fennti imidzséből-korszakából való klippem nincs. Azóta elszálltak az évek über-kawaiiisága fölött. Most már csak eccerűen kawaiiii!! :-)De semmi gond, jól elvagyok a képekkel és a ZENÉVEL!

IMAI

Előzmény: miramaru (1860)
miramaru Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1860

Én nem fordítottam le Atsushi életrajzát, úgyhogy Babylon, nem dolgoztál feleslegesen. :)

Nekem tudjátok ki tetszik még? Wu Bai. :DDDDD Már csak így a Time and tide-ból véve, de ott van persze Nikki is. :P

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1859

ELKÉPESZTŐ!! Ilyet még nem láttam! Nem semmi ez a fickó! - kapásból 7 teljes albumot le lehet tölteni a LL.com-ról, de videó nincs, viszont  az LL-audiókban a rengeteg szám mellett live-ok is vannak!!

LL mindezek ellenére hallatlanul népszerű popsztár Ázsiában és a lemezei is jócskán fogynak:)

llalla2
Előzmény: harpokratesz (1858)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1858
Leon audiók  -  HÜLYE VAGYOK!!!  DEHOGYNEM KINCSESBÁNYA!!!  -  a midi filek után jönnek a letöltések és rengeteg!!! 
Előzmény: harpokratesz (1857)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1857

a Leon audió becsapós, nem tom hogy nevezik az ilyet, de nem az eredeti számok mennek rajta, valami zanzásított változat!!

a japán site jó lenne, ha nem töredékek lennének, amolyan kóstoló!

ami igazán használható, az a LL.com.

--------

jav.: De elmennék egy koncertjére!!!

--------

ezek szerint lehet ide betenni zenét linkként, WOOOW!!!

végre valami hasznosat is tud ez az új szoft:)

Előzmény: harpokratesz (1855)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1856

tudom már melyik CD-jét fogom hozatni Japánból.

ezt:

HOT & COOL
(SME Records) SRCS-2200/¥2,520
これまでの足跡をまとめたベスト・コンピレーション。日本特別企画盤。未発表の「Sugar In The Marmalade」英語&日本語バージョン、オノ・セイゲン氏リミックスのヒットメドレー・ミックスも収録。

02 HAPPY 2000 03 Eye Journey 19 2000 mixed up MADLY -Flying Fish Mix #2

Előzmény: harpokratesz (1855)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1855

akkor már Leon Lai se maradjon ki a zenélésből, annál is inkább, mert messze ő legjobb a kínai piacon a canto-pop műfajban, és mint pasi a námber vánom!!:))

Leon zenélő oldala  -  de a linkekre rá ne kattintsatok, mert ISZONYAT, nem

embernek való!!

www.leonlai.com  -  sok letölthető zene az albumokon belül + videók!!

Leon japán site-ja  -  a legjobb számok!!

Leon audiók  -  rengeteg letölthető music, szinte mindegyik albumáról!!

EGY IGAZI KINCSESBÁNYA!!!

IMÁÁÁÁÁÁÁÁDOM, amikor énekel!!!    De el mennék egy koncertjére!!!

ll12ll11ll8llll2ll3ll18ll17ll17ll16ll23ll4ll7ll8ll9ll10ll16ll19ll20ll14ll15
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1854

IA 3

hogy Tony milyen eszméletlenül COOL benne!!

jobbszélen Leon Lai (az én pasim!:)))

iaia2ia4

sehogy nem kötődik ide, de most találtam Niki Tse-ről ezt:)

nt
Előzmény: harpokratesz (1853)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1853

Ekin Cheng Music 

a Tokyo Raiders-ben tüneményesen játszott Tony Leung-gal együtt:)

főleg harcművészeti filmekben szerepeltetik, mert kiválóan kungfuzik.

ek2ekek4ek3ek6ek5ek7ek8
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1852

itt tényleg gyönyörű, bár a Gohatto-ban nekem nőies volt a srác, de aranyos:)

másban nem láttam. nahát, hogy ő is zenél?

ezeknek a keleti fickóknak annyi arcuk van, amit nagyon díjazok bennük:)

---------

sikerült összeszedni az eltűnt fájlokat, oldalakat, amiket a fiad...?

---------

a Tony Music-ból ajánlom meghallgatásra a két Chinese Odysseia-s számot, egy bűbájos duett Faye Wong-gal (Chungking Express), részben instrumentális kínai zene kisérettel.

a legeslegutolsó számot pedig Maggie Cheung-gal adja elő. 

az IA első részében ő énekel a végén a stáblista alatt, ez is itt van fent.

---------

majd teszek be egy Ekin Cheng Music-ot is, az ő számai egész jók, nem érzelgősek. de azt hiszem őt még nem láttad filmen.

Előzmény: Sárkány (1851)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1851
Shinji Takeda. Gyönyörű. Már biztos volt. Szintén zenész. Szaxofonozik.
Előzmény: harpokratesz (1850)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1850

mint minden hk-i filmsztár, ő is popénekes:)    TONY LEUNG MUSIC

tl25tl26tl27tl28
Előzmény: harpokratesz (1849)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1849

Tony az IA-ban (most megy nálunk a mozikban a 2. és 3. rész, az 1. már dvd-n kijött):

tl29tl26tl25tl26tl27tl28
Előzmény: harpokratesz (1847)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1848

ő az egyetlen ázsiai filmsztár, akit európai (cannesi) díjjal jutalmaztak...

korrigálnom kell magamat, nem az egyetlen, mert idén a kis japán Yuya Yagira is kapott.

Előzmény: harpokratesz (1847)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1847

ha már Hero, akkor pár fotó a csodálatos Tony Leung-ról, aki Hongkong legjobb és leghíresebb színésze, ő az egyetlen ázsiai filmsztár, akit európai (cannesi) díjjal jutalmaztak az In the mood for love című filmben nyújtott alakításáért. én már régóta verem az asztalt, hogy Oscart neki, mert rég kiérdemelte, de hiába...   

gyönyörű fickó, sármos, hiperérzékeny és Rák. néhány éve beválasztották a világ 50 legszexisebb férfiai közé. csodálatosak a szemei, a tekintete legendás...

tltl4tl22tl23tl24tl21tl15tl14tl2tl5tl7tl8tl8tl8tl10tl13tl3tl6tl18tl19tl8tl16tl12
Előzmény: harpokratesz (1846)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1846

HERO

hogy ez a Zhang Ziyi milyen cuki egy csaj:)))

láttam vele egy interjút a tévében, a Lovers kapcsán. azt mondja, hogy nagyon fárasztóak és fizikailag kimerítőek számára a harcművészeti (vuxia) filmek, amikben szerepel, de nagyon szereti őket, és nagyon vigyáz arra, hogy ne érje semmilyen sérülés.

zz
Sárkány Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1845

Nem tudom milyen lesz majd beszámolok. Japán nyelvet is tanítanak a papír szerint, meg hintik a kultúrát. Hétfőn megyek először ha minden igaz.

Atsushi meg egyszerűen dögös... :-))))))))))

Előzmény: harpokratesz (1841)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.30 0 0 1844

Köszi köszi. Úgy látszik mégsem vagyok annyira hülye angolból, mert kb én is ezeket hámoztam ki belőle. Csak beszélni nem tudok. Megnősült. És nem engem vett el.... A fene.

Nincs élő emiled egyáltalán?? Pedig küldtem pár emilt a héten...

A CD megkaptam, millió csók érte,

BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!

Egyszerűen imádom!!!

Én sajna semmt sem tudok szerezni, itten vidéken senki sem ismeri őket, a netem amit találtam elküldtem. Ha esetleg te tudsz valamit szerezni szólj lécci.

A két kedvenc...

Előzmény: ba-bylon (1843)
ba-bylon Creative Commons License 2004.09.29 0 0 1843

Nem vagyok angolos, és mivel attól tartok, Mira lefordította neked mailbe...de mivan ha mégse....ezért rövid leszek...s csak pár meglepődésemet osztom meg.

Először dobos volt, azért, hogy ezzel irritálja az alcoholista apját,  de igazából arra vágyott, hogy énekes legyen. ( a B-T-nak kezdetben más énekese volt!!!)

19 korában halt meg az apja, s 1990-ben az anyja váratlanul.  Dalt is írt erről ( Jupiter, Sakura)

Habár az apa nem verte őt és a testvéreit, a családi hangulat nagyon "dark" volt.

Atsushi szereti a cigit és a piát. Ez egészségi gondokat okoz neki, a hangjának. A doki mondta neki, 1990-ben, hogy hagyja abba, különben baj lesz, de nem tette. S újabban ez megismétlődött.  A cikkíró szerint néha elég rossz állapotban van.:-(

Saxofonozik, citáron és zongorán, gitáron jáccik.

De 1991-92 -ben a sztájlisztját elvette feleségül, s van egy közös gyermekük, talán fiú. Pletyka szerint azért váltak el, mert Atsushinak afférja volt. A gyerekkel való kapcsolatáról nem sokat tudni.

S van két cicája Chibi és Niya. ( a cikkíró pont a gyerek után sorolja, blehh)

Most júniusban újraházasodott!!!

Mint a Schwein-ból kiderült számunkra is, elég sok projektje van...

Pig’s Wrecked ( hogy megóvd a pénzed elmondom, hogy suttog egy dalban pár japán szót, és kórusban énekel egy másikban), Forest People Tsuchiya Masami-val (szerezd meg , ha tudod, aaaannyira szexi a hangja ), Dance to Noise 002 (nem rossz collaboratio Xymox-szal), és  Der Ziebit (mivel nincs meg, nem tok nyilatkozni)

egyelőra ennyi

Sárkány!!!!!!!!!

ide várom a Buck-Tick lemezek teccési index-kimutatását.  :-)

Ha megkaptad egyáltalán a csomagot!! ?????

Az ismert pr.-es emilcímemet októberig nem használom, már egy ideje.

páááááááááá

Előzmény: Sárkány (1816)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.29 0 0 1842
én nem mondom, van a pasiban valami nagyon sármos, vagy helyesebben fogalmazva vonzó...
Előzmény: Sárkány (1840)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.29 0 0 1841

én csak nézni szeretem a harcművészeteket, nem csinálnám semmi pénzért:)))

a rögeszmém, hogy csak fiúknak való dolog, bár fiatalabb koromban sokkal harciasabb voltam, mint most. akkor inkább hegyet mászok:)))

Előzmény: Sárkány (1840)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!