a Gackt bábút már felfedeztem magamnak, be is tettem ide egyszer, hogy ilyet fogok hozatni Japánból (a filmek és CD-k helyett:DDD), ha a tesóm tényleg kimegy hamarosan:))))))))
a Real Player-nek az utolsó verzióját érdemes letölteni, a v10-est, az nagyon fasza(pl. felismeri az albumcímeket és kiírja, stb.) persze kell hozzá egy frissebb Netscape is, mert ahhoz tartozik, úgy a 7-es verziótól. érdemes időnként frissíteni minden progit. most látom az origon csak régebbi változatok vannak.
itt a linkje, mintha én is innen töltöttem volna le: Real player v10
Van real player.... Csak nem műxik. Néha lejátszik valamit, van hogy hagja nincs, csak képe, de legtöbbször se hang, se kép. A szaki fél napig szöszölt rajta, de ennyi.
rajtam ismét kitört a Kína-mánia, a hétvégén csak hongkongi filmeket néztem(meg Jackie Chan régi filmjeit) egyszerűen imádom őket, hihetetlen jók és élvezetesek, csodálatos színészeik vannak, teljesen feldobnak:))
hogy őszinte legyek, én valamivel jobban szeretem a kínaiakat, mint a japikat, valahogy normálisabbak és sokkal életrevalóbbak, talán még szebbek és szexisebbek is. a koreaik is jók, de ők megint mások:))
na mindegy, szóval, egész Ázsia jöhet a keblemre:))))
örömmel hallom, hogy Gackt is Kína-mániás, sőt az Ando gyerek is gyakran járkál Hongkongban. hát nem hiába...
egyébként nem nagyon bírja egymást a két nép, mondjuk nem csodálom, mert elég különböző a lelkialkatuk, mentalitásuk:)
---------
a hétvégi mozizás közben rájöttem, hogy nekem nem námber vánom van, hanem námber túm. hát hiába, nem vagyok monogám, legalábbis lélekben:)))))
Leslie Cheung-ot akkora élvezet nézni a vásznon/képernyőn, hogy nem tudok vele betelni. amellett, hogy egy színészóriás, popbálvány (volt), hihetetlen erotikus kisugárzása van..., ez mondjuk így a fotókból egyáltalán nem jön le:)))
szóval, ő is imádatom tárgya, annak ellenére, hogy biszexuális hírében állt.
nemcsak nem monogám, de tabudöngető is volnék?????
ígérem, ő az utolsó kínai akit betettem, különben ki leszek innen utálva :)))
oké! :-) De, mint kiderült , Sárkány mégiscsak vágja az angolt.
Leon Lait Harpo miatt tuti meg fogom hallgatni, de nem most.
Most Imai látható, annak bizonyítására, hogy a Buck-Tickben van még más látnivaló is Atsushin kívül! :-)
:-)~~~~
Kár, hogy Imai fennti imidzséből-korszakából való klippem nincs. Azóta elszálltak az évek über-kawaiiisága fölött. Most már csak eccerűen kawaiiii!! :-)De semmi gond, jól elvagyok a képekkel és a ZENÉVEL!
ELKÉPESZTŐ!! Ilyet még nem láttam! Nem semmi ez a fickó! - kapásból 7 teljes albumot le lehet tölteni a LL.com-ról, de videó nincs, viszont az LL-audiókban a rengeteg szám mellett live-ok is vannak!!
LL mindezek ellenére hallatlanul népszerű popsztár Ázsiában és a lemezei is jócskán fogynak:)
akkor már Leon Lai se maradjon ki a zenélésből, annál is inkább, mert messze ő legjobb a kínai piacon a canto-pop műfajban, és mint pasi a námber vánom!!:))
Leon zenélő oldala - de a linkekre rá ne kattintsatok, mert ISZONYAT, nem
embernek való!!
www.leonlai.com - sok letölthető zene az albumokon belül + videók!!
itt tényleg gyönyörű, bár a Gohatto-ban nekem nőies volt a srác, de aranyos:)
másban nem láttam. nahát, hogy ő is zenél?
ezeknek a keleti fickóknak annyi arcuk van, amit nagyon díjazok bennük:)
---------
sikerült összeszedni az eltűnt fájlokat, oldalakat, amiket a fiad...?
---------
a Tony Music-ból ajánlom meghallgatásra a két Chinese Odysseia-s számot, egy bűbájos duett Faye Wong-gal (Chungking Express), részben instrumentális kínai zene kisérettel.
a legeslegutolsó számot pedig Maggie Cheung-gal adja elő.
az IA első részében ő énekel a végén a stáblista alatt, ez is itt van fent.
---------
majd teszek be egy Ekin Cheng Music-ot is, az ő számai egész jók, nem érzelgősek. de azt hiszem őt még nem láttad filmen.
ha már Hero, akkor pár fotó a csodálatos Tony Leung-ról, aki Hongkong legjobb és leghíresebb színésze, ő az egyetlen ázsiai filmsztár, akit európai (cannesi) díjjal jutalmaztak az In the mood for love című filmben nyújtott alakításáért. én már régóta verem az asztalt, hogy Oscart neki, mert rég kiérdemelte, de hiába...
gyönyörű fickó, sármos, hiperérzékeny és Rák. néhány éve beválasztották a világ 50 legszexisebb férfiai közé. csodálatosak a szemei, a tekintete legendás...
láttam vele egy interjút a tévében, a Lovers kapcsán. azt mondja, hogy nagyon fárasztóak és fizikailag kimerítőek számára a harcművészeti (vuxia) filmek, amikben szerepel, de nagyon szereti őket, és nagyon vigyáz arra, hogy ne érje semmilyen sérülés.
Köszi köszi. Úgy látszik mégsem vagyok annyira hülye angolból, mert kb én is ezeket hámoztam ki belőle. Csak beszélni nem tudok. Megnősült. És nem engem vett el.... A fene.
Nincs élő emiled egyáltalán?? Pedig küldtem pár emilt a héten...
A CD megkaptam, millió csók érte,
BAROMI JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerűen imádom!!!
Én sajna semmt sem tudok szerezni, itten vidéken senki sem ismeri őket, a netem amit találtam elküldtem. Ha esetleg te tudsz valamit szerezni szólj lécci.
Nem vagyok angolos, és mivel attól tartok, Mira lefordította neked mailbe...de mivan ha mégse....ezért rövid leszek...s csak pár meglepődésemet osztom meg.
Először dobos volt, azért, hogy ezzel irritálja az alcoholista apját, de igazából arra vágyott, hogy énekes legyen. ( a B-T-nak kezdetben más énekese volt!!!)
19 korában halt meg az apja, s 1990-ben az anyja váratlanul. Dalt is írt erről ( Jupiter, Sakura)
Habár az apa nem verte őt és a testvéreit, a családi hangulat nagyon "dark" volt.
Atsushi szereti a cigit és a piát. Ez egészségi gondokat okoz neki, a hangjának. A doki mondta neki, 1990-ben, hogy hagyja abba, különben baj lesz, de nem tette. S újabban ez megismétlődött. A cikkíró szerint néha elég rossz állapotban van.:-(
Saxofonozik, citáron és zongorán, gitáron jáccik.
De 1991-92 -ben a sztájlisztját elvette feleségül, s van egy közös gyermekük, talán fiú. Pletyka szerint azért váltak el, mert Atsushinak afférja volt. A gyerekkel való kapcsolatáról nem sokat tudni.
S van két cicája Chibi és Niya. ( a cikkíró pont a gyerek után sorolja, blehh)
Most júniusban újraházasodott!!!
Mint a Schwein-ból kiderült számunkra is, elég sok projektje van...
Pig’s Wrecked ( hogy megóvd a pénzed elmondom, hogy suttog egy dalban pár japán szót, és kórusban énekel egy másikban), Forest People Tsuchiya Masami-val (szerezd meg , ha tudod, aaaannyira szexi a hangja ), Dance to Noise 002 (nem rossz collaboratio Xymox-szal), és Der Ziebit (mivel nincs meg, nem tok nyilatkozni)
egyelőra ennyi
Sárkány!!!!!!!!!
ide várom a Buck-Tick lemezek teccési index-kimutatását. :-)
Ha megkaptad egyáltalán a csomagot!! ?????
Az ismert pr.-es emilcímemet októberig nem használom, már egy ideje.