Hatha tudtok segiteni. En az uj opel astra reklamzenet keresem. Semmit nem talalok rola sehol. Az az a reklam amikor a gyerek vezetni akar. Valami iylesmi a szoveg: "oh what a day" meg ez: "so i decided to get away". Hat ennyi. Semmi mast nem tudom rola. Koszonom a segitseget elore is.
A "Nagy Opel Próba" reklámban szóló szám (tüp-tüp-tüptüptürürüp :D ) mi is? Olyan ismerős. Az eredetijének érdekelne az előadója/címe (legalább 10 éves szám), mert ez vmi gyorsított izé.
Meg tudnátok mondani, hogy ki az előadója/mi a címe a Sírhant Művek (eredeti cím: Six Feet Under) c. sorozat Viasat3-on futó ajánlójának zenéjének (asszem magának a sorozatnak is ugyanez a zenéje) címe?
van az mtv-n egy nivea visage young reklám, amiben 2 lány ugrándozik és nevetgél, és ilyen tök kék az egész klip.
ezalatt megy egy ilyen kis vidám angol nyelvű szám, olyan britpopos a dolog, olyasmi, mint mondjuk a smash mouth walking on the sun című száma, mármint persze csak stílusilag, amúgy nagyon más.
ha én tudnám, hogy az a szám mi :)
akkor olyan lennék, mint Soma, és megujjaznám magam a Bosnyák terén. ha bárki tud segíteni, előre is köszi,
helló mindenki! nem tudja vki,h az adidas reklámzenéjét (adidas- hello tomorrow) hol tudom megszerezni? tudom h ki írta a számot szóval ha vki tudja akkor nagyon megköszönném a segítséget
hello keresem a Mini Cabrio reklamzenejet,amikor az ember ugrik bele,lassitva,kapalozva... probaltam mindenfele kulfoldi reklamzenes oldalakon,d enem talaltam:(( help..help...
Hello mindenkinek. Na szóval nem tudom egy számnak a címét, kezdjük ott, hogy diszkóba szokták adni. Ha jól tudom egy reklám zenéje volt és ha ezt is jól tudom akkor Dj zekk mixelte fel. Ha tudja valaki a pontos címét a számnak akkor irja le.
Az előző oldalon ott áll a következő kitétel: "A reklámfilmek megtekintéséhez a Windows Media Player 8.0, a Winamp 5.0, a Real Player 10.0 vagy ezek ennél frissebb verzióit ajánljuk."
A Matáv honlapjáról letöltöttem egy ADSL-reklámra mutató wvx kiterjesztésű kis fájt, de mikor lejátszom, nincs hang. Ez asx kiterjesztésű fájlok lejátszásánál sincs másképp. Próbálkoztam a Windows Media Player 7.1 újratelepítésével - hiába.