Prágába nem megyek, mert pont egybeesik egy gyalogos/kerékáros teljesítménytúrával, amit én szervezek, de jövő kedden ott vagyok szigorúan. Az Ostravában vett turnépólóban :-)
A Szigetes buliról lehet tudni, hogy mikor kezdődik órára pontosan? Mert ugye akármeddig nem használható a nagyszínpad a hangerőszabályzással kapcsolatos megállapodás szerint.
Az Iron What-ban láttam fotókat a '84-es budapesti koncert bootleg kiadványairól. Honnan lehetne beszerezni egyet, tudna valaki segíteni? Mivel bootleg és nem hivatalos kiadvány, egy linket is szívesen fogadnék. :) Vagy bármelyik magyar koncertről (kivéve amikor Blaze-zel jöttek).
Nem számítva a két Kisstadion béli koncertet nekem meg az ostravai volt a legszarabb Maiden koncertem. Simán überelte a debreceni, a 2005-ös prágai és a 2006-os párizsi buli!!!
Balance Of Power! Így igaz. Most vagy soha! Klogg, a tüstént megvolt. ;) Ripper! NaNÁ! :)) Rokakoma, megyeeeek! :D
Szóval megvan a jegyem!!!!!! :D Ma megvettem az új Maiden könyvet is és a Fanzine legújabb számát is. Az Iron What-ban olvastam a '84-es koncertről. Nagyon érdekes iromány volt, tetszett. Remélem a könyv is jó. Szóval kiköltekeztem ma magam rendesen. :) De váááárom már a koncertet!!!!!! :)))))) Up the Irons!
Igen, a bombaforma nem vitatható. Épp most hallgatom a 2005-ös svéd koncertet. Egyedül csak Bruce hangját kell kicsit szokni. A FotD album óta azért változott kicsit. De így is nagyon hasít! :)
árról annyit szerintem, hogy ha nem sziget lenne, kb. másfél-kétszer ennyi lenne a jegy. csak a hasonló kaliberű 2007-8-as itthoni koncertek áraiból kiindulva...
Én sem ma kezdtem őket hallgatni, de hogy bombaformában vannak így 30 év elteltével is, az biztos, volt szerencsém megtapasztalni tavaly Ostravában, amely életem egyik legjobb koncertje volt. Ha nem "a"... pedig 1987 óta járok koncertekre.
Köszi mindenkinek! :) Igazából mennék én, csak az tart vissza, hogy nincs közvetlen ismerősöm akivel mehetnék. Meg az ár sem semmi, bár teljesen megéri szerintem is. Asszem ma elólálkodok egy jegyárusító hely felé és reménykedem a hirtelen felindulásból elkövetett koncertjegy vásárlásban! :)
Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy menjek-e a Maiden koncertre. Igazából már hosszú évek óta kiestek a legközvetlenebb érdeklődési körömből, de mostanában ahogyan hallgattam pár albumukat, rájöttem, hogy még mindig kegyetlen jó a zenéjük és szeretem! De viszont nem vagyok koncertre járó emberke, viszont őket egyszer - legalább - kellene látni élőben! Azt mondta Ripper, hogy itt majd rábeszéltek úgyis. :) Szóval...? :)