Keresés

Részletes keresés

casey Creative Commons License 2000.03.16 0 0 83
az U.D, botrany sztm eleg ciki volt, foleg, hogy ment a nagy igergetes, hogy amig nem tesznek az ujsagok az ilyesmik ellen vmt, addig minden eloadast meg fogunk szakitani, es azota se volt egy perc leallas se (na jo a nyiregyhazi leallast nem szamolom:))
de legalabb mostmar azok is tudjak, hogy a Barka egy szinhaz, akik eddig aszittek, hogy kocsma (csak mert egy fiu ezt kerdezte tolem par napja a szinhaz elott)

FIGYELJETEK nem csinalunk (mar aki tud) inkabb egy levlistat szinhazrol? mer itt indexelni az tul draga... vannak itt okosok?
kezi

Előzmény: függöny (77)
casey Creative Commons License 2000.03.16 0 0 82
Horusz
azon konnyen tudunk segiteni, ha az a problemad, hogy meg nem voltal a Barkan.
aki a k...jonak tartott Titanicon akar nagyokat rohogni, az jojjon aprilisig, mer valszeg le lesz veve a darab.
a nyiregyhazi elmaradas telleg ciki volt, volt is egy kis balhe, de a nyiregyhaziak tehettek rola, aszontak, hogy nekik nem eri meg feljonni, ha nincs 180 nezo...penzpenzpenz...
amugy ajanlom mindenkinek a Vilagvevot es a Totferit. sokan hagyjak el a nezoteret, szoval er vmt. de, aki madach-vig palyan mozog az is jojjon, hogy mast is lasson, mint a buta polgari szinhazat.
remelem jo kis vitat provokalok
kezi
Előzmény: Horusz (81)
Horusz Creative Commons License 2000.03.14 0 0 81
Ilyen jó lenne a Bárka Színház? Még nem voltam ott, de úgy látom, ez nem sokáig marad így...

Kedves függöny
A Sirályt esetleg láttad a Radnótiban? Arra érdemes elmenni? Vagy milyen darabot tudnál ajánlani?

Egyébként Wedekind: A tavasz ébredése a Pesti Színházban elég gyenge, senkinek nem ajánlom, csak ha nagyon ráér.

Sz.Gábor Creative Commons License 2000.03.13 0 0 80
Ha már Bárka:a Titanic Vizirevü egyszerüen zseniális,még az
egyébként fanyalgó apámnak is tetszett.Ott megy a nyiregyházi
Krétakör is,az meg k***** jó!Mindenkinek látnia kell!
Más:aki látta a Madáchban a Hagyd a Nagypapát cimű ka-
tasztrófát ,szóljon hozzá.Ennyi!
Előzmény: nemisbéka (78)
Sz.Gábor Creative Commons License 2000.03.13 0 0 79
Ha már Bárka:a Titanic Vizirevü egyszerüen zseniális,még az
egyébként fanyalgó apámnak is tetszett.Ott megy a nyiregyházi
Krétakör is,az meg k***** jó!Mindenkinek látnia kell!
Más:aki látta a Madáchban a Hagyd a Nagypapát cimű ka-
tasztrófát ,szóljon hozzá.Ennyi!
Előzmény: nemisbéka (78)
nemisbéka Creative Commons License 2000.03.13 0 0 78
És ismét "ha már Bárka" -- a Bábelnát láttam vagy egy hónapja, ajánlom mindenkinek, aki egy hatalmasat akar szórakozni, zseniális! Betegre nevettem magam, a színház emellett nagyon szép és örülök, hogy casey megkeresett emilben is.
függöny Creative Commons License 2000.03.12 0 0 77
Üdv!

- ha már Bárkánál tartunk.
Mi a véleményetek az U. D. melletti szolidaritás-előadás-félbeszakításról?
Szvsz, tényleg gusztustalan dolog volt, amit csináltak vele, de az is biztos, hogy ha én akkor lettem volna ott közönség lelőttem volna valakit dühömben...
A másik, meg hogy érdeklődés hiányában kedden elmaradt a Nyíregyháziak /:))))/ előadása... Ez szerintem több, mint ciki, mert ráadásul ez egy jó előadás is. Már itt tartunk?!?!

Függ.

casey Creative Commons License 2000.03.10 0 0 76
sziasztok
aki szeretne olvasni a Barka Szinhazrol, vagy kerdese van, vagy jegyet szeretne rendelni, vagy akarmi, az irjon nekem
casey@elender.hu
mender szilvia
agamemnon Creative Commons License 2000.03.10 0 0 75
bocs az offtopicsagert, de segitsegre van szuksegem szinhazbajaro internetezoktol, es latom, ebben a fórumban van színházi élet:)
arra kérnék mindenkit, aki olvassa az üzenetemet, hogy ha szeretne beleszólni mi legyen a színházi portálon (www.szinhaz.hu)akkor vesse el hannibál módra kapunk elé virtuális idejének pár másodpercét, és írjon nekem a webmaster@szinhaz.hu cimre, hogy na mit kene mashogy meg mi hianyzik meg hol talalom ezt vagy azt stb.

kÖszönettel egy olyan alakuló weblap nevében, mely nektek szeretne szólni.

függöny Creative Commons License 2000.03.09 0 0 74
Kedves Horusz!

Nahát, szívből örülök, hogy tetszett a darab, de nem titkolon, annak is örvendek, hogy Kardics bácsi tudja már a szöveget...
A Kaposvári Cs. G. színház Rokonokjában Szarvas József volt Kardics, azt képzeld el... az volt aztán a főgonosz, napokig rosszakat álmodtam tőle.

ps.:sajnos láttam a Macska a forró...-t a Pestiben hétfőn. Bár ne tettem volna. És én, aki elszánt Eszenyi hívő vagyok, és Máté G. rendezéseit is szeretem (már amelyiket), majdnem elaludtam a darabon.
MINDENKI HAGYJA KI, amíg nem késő!!!
üdv.
Függ.

Előzmény: Horusz (73)
Horusz Creative Commons License 2000.03.09 0 0 73
Kedves függöny

A darab tényleg nagyon jó volt, és úgy tűnik, a hétvégén Kállay is megtanulta a szerepét. :)

Előzmény: függöny (70)
függöny Creative Commons License 2000.03.07 0 0 72
Nori!
Ajánlanék mást, mint ezt a rémséget, a Pestiben.
Katonában: Művészet (sem a Bán; sem a Lukáts, sem pedig a Haumann enm vetkőzik... hálistennek)
Radnótiban: Sirály, Erdő
Kamrában Kés a tyúkban (bocs, ott vetkőznek, de nem kifjezetten ez a lényeg)

Ezek után be sem teszed a lábad a Pestibe, garantálom
üdv:
Függ.

Előzmény: nori (71)
nori Creative Commons License 2000.03.07 0 0 71
Vasárnap megnéztem a Pesti Színházban a Mi kis városunk-at, végre egy színházi előadás, ahol csak a darab volt fontos, nem repedt meg a dobhártyánk, nem vakultunk meg a fény és hangeffektusoktól (amit, úgy látszik, a rendezők úgy szeretnek, mint gyermek az új játékot), de még egy meztelen fiúka sem volt.
függöny Creative Commons License 2000.03.03 0 0 70
HORUSZ!!
Igen, én láttam. Szerintem nézd meg, de Kállai F.- re ne számíts. Gyakorlatilag 1 büdös szót sem tudott a premier előtti pénteken a szövegéből. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ciki volt.
Szervét-Martin M.-Moldvai Kiss Andrea- Bálint A. remekeltek, úgyhogy feledtették ezt a hatalmas égést. És rettentő édesen van megoldva a "nagyestélyi" jelenet ebben az ici-pici színházban. Az előadás azt hiszem témyleg jó,-Jordán egy "öreg" varázsló, és van fantáziája - és a darab sajnos baromira aktuális...
F.
Előzmény: Horusz (69)
Horusz Creative Commons License 2000.03.03 0 0 69
Látta már valaki a Rokonokat a Radnótiban? Jövő héten szeretném megnézni, ha érdemes.
Előzmény: függöny (68)
függöny Creative Commons License 2000.02.21 0 0 68
Kedves Mindenki!
A guta ütött meg pénteken, amikor is a Pestiben néztem volna meg a MACSKA A FORRÓ...-t , de elmaradt az előadás áááááááááááááááááááááááá. Állítóladg az előző esti bérletes ea.-n Kamarás& Eszenyi nagyon-nagyon-nagyon-nagyon összebalhéztak, úgyhogy nem volt kedvük még egy szar kis főpróbához péntek délelőtt... Azt hittem az agyam elszáll... LÁTTA VALAKI?????????
Remélem a most pénteki Rokonok (Radnóti szh) nem jut erre a sorsra.
Üdv
taxamet Creative Commons License 2000.02.20 0 0 67
Frissült a www.lap.szinhaz.hu
meeko Creative Commons License 2000.02.19 0 0 66
Igazad van,bocs.SinkoviTS.
kösz
Előzmény: függöny (63)
koba Creative Commons License 2000.02.18 0 0 65
Nekem is tetszett a Nem félünk a farkastol, de ami
igazán tetszett, az a Végjáték a Komédiumban, Darvassal és MÁCSAIval. Én többször láttam, persze, erőteljesen MÁCSAI-függő vagyok. De tudom még ajánlani az Árkádiát a Katonában, Máté Gábor és Bertalan Ágnes zseniálisak.
Előzmény: taxamet (64)
taxamet Creative Commons License 2000.02.18 0 0 64
FÜGGÖNY: Kössz.
függöny Creative Commons License 2000.02.18 0 0 63
MEEKO Drága!
SinkoviTS és nem csö-vel.. Azért ennyi járna neki...
Az áramszünet vicces lehetett... Én egyszer a (még régi) Új színházban láttam a Vérnászt, ami elvben szünet nélkül zajlik, de a darab vége előtt kitántorgott egy szerencsétlen színész, hogy technikai szünetet kell tartani, mert beszart a mechanika... Klassz volt a ezek után egy 15 perces szünetből visszamenni 10 percre... Bár az amúgy fantasztikus előadás még így is "átjött"..
TAXAMET!
a Sirály-bonc elég középszerű volt, a Valló nem az a fajta ember, akivel elvi ellentétekbe lehetne kerülni, mert túl intelligens ahhoz... Cserhalmi/ Csomós nem voltak ott, csak Valló (aki 3/4 óra után elment vmi főpróbára....;) meg Morcsányi meg Bálint A. aki olyan kis ripacs volt, mint ahogy az a Nagy Könyvben...
Ennek ellenére nem bántam meg, hogy elmentem, de volt már jobb bonc is...
HOLNAP NÉZEM A MACSKA A FORRÓ BÁDOGTETŐN- főpróbáját... Majd beszámolok...
F.
taxamet Creative Commons License 2000.02.17 0 0 62
Sajnos nem jutottam el a sirály-boncolásra...mi volt?
meeko Creative Commons License 2000.02.17 0 0 61
Sziasztok,

Tegnap láttam a Nemzetiben a Balkáni Gerlét.Nagyon szórakoztató volt,Soltész Erzsi fantasztikus.Apropó,ismeritek őt?Ha nem feltétlen nézzétek meg valamelyik előadásban!
Képzeljétek mi történt!Miután vége lett a darabnak,elsötétült a szinpad és már vagy 5 perce a sötétben tapsoltunk,amikor valaki kijött és közölte,hogy elment az áram.Ekkora bulit!Tök jó volt,hogy a közönség nem adta fel és tovább tapsoltunk,mig egyszer csak visszajött,majd kb.2 perc múlva megint elment,de a vastaps végére megjött.A szinészek is nagyon élvezték,Sinkovics nagyon aranyos volt.
A darab eléggé élvezhető,bár néha már túl sok a táncikálás.De a szinészek nagyon jók,SE mellett kiemelném még Agárdyt és Sinkovicsot.

függöny Creative Commons License 2000.02.15 0 0 60
Ja, és még valami.
A Kamrában a D. Harrower : Kés a tyúkban-ját feltétlen ajánlom. Már ezt is kétszer megnéztem - és még fogom is- nagyon "üt" a darab.
(Fullajtár A, Lengyel F, Kocsis G; díszlet/rend: Gothár... már megint)
függöny Creative Commons License 2000.02.15 0 0 59
Végre!
Nem érzem magam egyedül a Csomós-imádatomban, mert szerény véleményem baromira egyezik a Tieddel...
Az élvebonc-on ott lesznek:
Csomós :)
Bálint, Cserhalmi, Valló és Morcsányi Géza -ez esetben mint Csehov-újrafordító és nem mint a Magvető kiadó igazgatója...
A "kerekasztalt " valamelyik Színház-as kritikus vezeti általában (eddig még mindig így volt) de az általam színtén nagyon nagyra tartott főszertk. úr (Koltai T) is beleszól, ha a dolgok "elfajulnak" (magyarul:amikor már anyázás van...)
A társaság szerintem önmagáért beszél...
üdv!
F.
Előzmény: petprints (58)
petprints Creative Commons License 2000.02.15 0 0 58
Függöny!
Láttam mindent, a Farkast én is többször. Tényleg zseniális! De a Csomós mindenben az.
Honlapjuk is szép. Várjuk a folytatást.
Előzmény: függöny (53)
taxamet Creative Commons License 2000.02.14 0 0 57
Megyek valószínűleg erre a boncolásra... de ki vezeti, és miért? És lesz ott valaki a darab készítői/szereplői közül?
függöny Creative Commons License 2000.02.14 0 0 56
kicsit túloztam ezzel a Radnóti-dicsérettel, de vállalom az elfogultságot...
Akit érdekel az ott bemutatott Sirály "élve boncolása" (=az előadás ki- és belemagyarázása a rendezővel,színészekkel, valamint a Színház c. folyóirat házigazdaságával) az jöjjön el 16-án a StúdióK-ba 17 órára... Én már több ilyenen voltam, egyis sem volt unalmas... Az Alföldi-Vihar-boncolásán majdhogynem emberöléshez vezettek az elszabadult indulatok...
Absolom Creative Commons License 2000.02.13 0 0 55
Énnékem az Animus és Anima volt maradandó emlék a Kamaraszínházban....ugyan a darab helyenként túl érzelmeskedő, de a főszerepet játszó Szávai egyszerűen zseniális benne...érdemes megnézni.

p.s. Taxamet> láttam a Radnóti honlapot, tényleg kiemelkedő...akárcsak maga a színház.

taxamet Creative Commons License 2000.02.13 0 0 54
Láttátok "az ország legjobb színháza" honlapját?
www.szinhaz.hu/radnoti

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!