Én lehet élni fogok az ajánlatoddal, most a gyüjtögető életmódot folytatom. Sajnos teljes videó verziót még nem találtam. De a nem teljes verzióból lesz 2-3 változat :-)
Sajnos is, de inkább meg nem :) vagyok pesti (túl nyüzsgőnek tartom pestet, ahol hamar 'megbetegszik' az ember, bár néha egyetértek a mondattal, mikor túl sokat unatkozom, miszerint 'Live Fast Die Young', de azért jobb a béke a jó öreg kaszással)
nem akarásnak nyögés a vége :)))
kezdeti, majd kölcsönös fellelkesedésünkből indultam ki csupán :)))))
az ajánlatodat vettem, viszont ez így elég kevés, hogy a nagybetűs Valaki, majd elküldi :)))
ha estleg tudnál Valaki konkrétabbat is az már fél út lenne a sikerhez.
gondolom a fiktív olyan volt , mint szokott. én soha nem nézem. miattatok megnéztem. már eleve az is gáz, hogy csak pénteken adták le, addig biztos volt rentgeteg fontos téma. szerintem negatív képet festettek Petiről, de tudjuk hogy ők a negatívumokból élnek, ez kell a "népnek".
Mindegy Főpap az Főpap, és egy haláli fazon, és le vannak szarva azok a műgót szararcok akik nem ismerik, és az életüket adnák egy Aktív TV szereplésért! UFF
Ne foglalkozz az LD 50-nel, felhígult, tudatlan, ostoba műmájer társaság:))) Ahol sztár lehet a Drugzone, és a megasztárból kiesett Lindácska akkora áldozat mint Jézus a kereszten, a helyedben fel se venném a kesztyűt!
Jóvanna:)))))))))))))) Nem kell leharapni a fejem:)))))))))))) Meg szeretném kímélni magam a csomagfeladástól. Szerinted baaaaaaaaaj?:)))))))))))))))))))))))) Ellenben ajánlottam valamit. Ha pesti vagy,odaadom személyesen. Ha nem,akkor majd valaki más elküldi Neked postán. Szerintem nincs ezzel semmi gond.Szerintem:)))))))))))))))
Az Index a topicnyitók által nem moderálható, ezt csak a moderátorok tehetik meg. De ha tehetném, akkor se vagyok biztos benne, hogy élnék ilyen módszerekkel.