Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Tisztelt Moderátor, hunserv http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=132662692&t=9210114 ezen hozzászólása egyértelműen az általa támadott és el nem ismert harmadik szervezetet érinti azt a látszatot keltve, mintha a másik két szervezet nevében járna el, amely egyértelműen kizárt, mivel egyik szervezetnek sem ügyvivője. A harmadik szervezetről rossz képet kíván kialakítani azt a jóakarat köntösébe bújtatva. Tekintettel arra, hogy ezen támadás egy már más fórumon lejátszódott támadás sorozat folyatása új területen, annak lejárató szándéka kétségbe nem vonható. Nem gondolom, hogy ezen vélhetően személyes sértettségből fakadó támadásoknak ezen a fórumon kell otthonra találniuk.
Minden itteni hozzászólásom moderátornak szántam, még ha előző hsz-re kattintva irtam azt, mást meg nem szólítottam.
Egy hozzászólásomban sem neveztem meg kritikával szövetséget, a nickemmel felhozott kifogások alaptalanok.
A fegyverjogi fórumba tett hsz. moderátori komment alapján került oda a lánctörlés során törölt helyről.
Sem személyre sem konkrét szervezetre nincs és nem volt utalás mely lejárató lenne. Ellenben felhasználónevem konkrétan támadva van.
Egy gondolatmenet diplomatikus levezetési illetve diszkrét megvitatási kísérlete egy nyilvános fórumon szerintem nem szabadna, hogy személyeskedésbe torkolljon a kérdezett fél illetve magát érintettnek vélt fél részéről.
Tisztelt Moderáció, hunserv http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=132662789&t=9209247nyilatkozataival ezen nyilatkozatával az általa felsorolt szervezetek és MAPOSZ között kíván vitát szítani, amely egyrészt nem tisztsége, mivel egyik szervezetnek sem hivatalos képviselője és meglehetősen etikátlan kibicként topic idegen vitát generálni szervezetek között.
"Hunserv" nick két felhasználóval is kontaktolt a szabályzatot megsértve e hozzászólás alatt!!!
Most a fegyverjogi fórumban folytatja ámokfutását!
Az,-hogy ennyire próbál ellehetetleníteni egy Sportszövetséget és minden eszközt megragad a bomlasztásra annak ellenére hogy erre a mai napon névszerint figyelmeztetve lett Szótlan Joe Mod. által, felmerülhet a trollkodás lehetősége!!
Mi itt többen nem szeretnénk megszegni a fórum szabályokat,-ezért kérnénk ezt a lejáratási kisérletet megakadályozni!!!......
A problémás topicban a topicinditó maga olyan nyilatkozatokat tesz, melyek alapján tevékenysége jogsértő, továbbá a nyilatkozatokat olvasó jóhiszemű fórumozókat jogsértésbe sodorhatja.
Ezen álláspontomat hivatalos források megjelölésével is szivesen kifejteném, ha hagyná, és nem változna a vita néhány fórumozó jóvoltából személyeskedéssé majd azonnali moderálássá.
Kijelentem, hogy más fórumokból nem emeltem át semmit, más fórumokból nem hoztam át semmi - ott meg nem vitatható - témát.
Hunserv nick néven,-figyelmen kívűl hagyva a Moderátori intelmeket,-a Versenyidőpontok topicban újra generálja a vitát egy személy!!!!!.... Legalábbis próbálja!!!!....
Egyetértve, és tudomásul véve SzótlanJoe hozzászólását, tisztelettel kérném a vitaindító beírást is törölni a Versenyidőpontok, versenyszabályok topicból. egy másik fórum pandant beírása. köszönöm.
az ember vállalja önmagát,akár egykori vagy mostani egoját-ne szégyellje!
Könnyű néhány ember védelme alatt kikezdeni,gyalázni akárkit ,bárkit..kiközösíteni..
ezt is vállalni kell.
"Igen,kizártuk"Miért?
Ez a jó kérdés!erre kéne egy frappáns indok..
ez a" becsapásos-átveréses" rágalmazás nem igazán jött be..az a gond,hogy nincs "corpus",se "delicti"-aki ezt mondaná vagy tudná hitelt érdemlően bizonyítani
Igy érzem.Senkire nem haragszom és haragudtam (legfeljebb bosszankodtam..a viz alá nyomásról..az is buta,aki ennek örülne,mert a virtualitás meg a valóság nála egy helyen van..egyen értékű..Amikor én topicot kaptam-többek kérésére,hogy száműzzetek,sokat hezitáltam-kell-e ez nekem,Mit kezdjek vele?Egyáltalán van-e ráció benne-akármi,bármi.
Na,de olvasgaass bele a "mi is ufok vagyunk!"-topicba..
aztán úgy döntöttem,hogy igen,belevágok,mert ha a víz alá nyomnak,akkor ez van..Az a buta aki a virtuális valóságot képes valóságként megélni-az itt szerzett "sérelmeiért" a való világban késelni,megverni,kárt okozni másnak..
mivel itt a tanyám,mostanában ott szoktam tartózkodni,emaileket meg este nézünk.
Tudom,tudom..a gumik puhasága meg keménysége..Ezt itt bárki ugyan úgy tudja elmondani se jobban,se rosszabbul,mint én..a topicomban többen is ugyan ezt mondták!Miért nem lehet elhinni?(nekem)
Nem szoktam susmusolni.Mindig garis a foto-azt kapod öregem pl. a tusák közül,ha veszel,ami ott van,amit ott látsz!!!nem küldök összevágott autogumit-mondjuk suhl-312 tusa helyerett,de másik tusát se,mert az az 1 van..
Én is erről beszéltem,hogy egyikünk se tudja mi a pálya,aztán próbáljuk beadni a "növel-vágást"-a másiknak..
Eeegen..pedig a híresztelésekkel ellentétben ez sosem volt szokásom..(na jó,3 éve,de aztán rájöttem,hogy ip alapján ezt látják az avatottak és gyorsan leszoktam róla..)
csináltam egy új nevet:longi troll(megfogadtam a tanácsodat,én már csak ez lehetek-itt)
Nevem szádra hiába ne vedd, mert ha igaz amit olvastam hogy te vagy az a bizonyos vaterás akinek némelyik hirdetési képén más név van mint aki hirdet, akkor én is beállhatnék a mocskolódók közé, mivel vásároltam tőled. Szép leírás még el is hittem, de a termék nem fedte a mézesen mázasan leírtakat.