Írj e-mailt testvérem.Nekem van egy pár írott lemezem teljesen feleslegbe. Ha gondolod elküldöm Neked postán. Away megszeretette velem ezt a csomagfeladást:))))))))))))))))) Úgyhogy Away,ez Neked is szól. Ha érdekel még az a bizonyos,írj te is mailt a címeddel,és elküldöm. drowningman@vipmail.hu Ide próbálkozzatok.
Na udv mindenkinek a kotdazur-rol, 2 euroert lehet kapni 13 percet, amibol pontosan 6,5 volt, mig ide jutottam, hogy elkezdjem a hozzaszolasomat... Ugyhogy eselyem sem lenne felterkepezni az elmult nap torteneseit, ha nem kapnek smseket a forumos kollegaktol... :-) Na, van meg mit fejlodnie a 'lelkes' nyugatnak... :-S Jelentem viszont, hogy itt a korutazason a csoport tobbi tagja mar lassan de biztosan kezd tisztaba jonni azzal, hogy mit jelent az a fogalom, hogy THE CURE :-D masreszt aprankent ugyan de kezdik memorizalni a szegedi es berlini tracklistet! Nem konnyu feladat ez egy kb 56,4 ev atlageletkoru "bandaban" de hajra! :-))
megkerte a fenytechnikust hogy legyen szives lekapcsolni egy lampat ami allandoan ravilagit a gitarjara es helyette inkabb kapcsoljon be egy masikat. majd bocsanatot kert az illetlen szavakert.
már másodszor hallgatom végig a 2005. aug. 26-dikai Szegedi Ifjúsági Napok-on készült hangfelvételt, és újra, és újra, és újra átélem, és boldogságtól, és borzongástól újra és újra könnybe lábad a szemem ;))((
Javaslom mindenkinek, hogy állítsa be az equalizert preamp (előerősítés) 3/4, a mélyeket lejjeb lineárisan növekvően 60-310 Hz-ig, a közepet teljes szinusosan ki, ameddig csak lehet 600 Hz-12 Khz-ig, aztán megint lineárisan ki ameddig lehet :)))
még nem nagyon került itt szóba, de azért rákérdezek: hallottatok arról hogy készülőben van egy új the cure hivatalos dvd, amely korai '80-as évekbeli koncertfelvételeket fog tartalmazni? és hogy mindez talán már most szeptemberben is megjelenik? (a metro-nomban adták az infót)
még egy kérdés: kiss me turné állomásra (dvd) vadászom egy ideje, van - e valakinek ötlete hogy honnan lehetne letölteni? csak jó minőségű, többkamerás felvételben gondolkodom.
Csak a netes verziót láttam vagy 6-szor egyenlőre, bár nem hiszem, hogy jobbat hozna ki belőle a TV-s :(
Sajnos összességébe véve, többször is átgondolva, inkább ne lett volna semmi az egészről.
Tudom ,hogy jó dolog szerepelni a TV-ben, meg hogy legalább ez volt, de azt hiszem semmivel nem lettunk okosabbak (sőtt), mint amit már csak a fórumból tudunk...
Ez a músor inkább lehetne inaktív, vagy unfiction néven, mert így csak aktív szemét, meg egy csomó 'szép' jelző....
Szerintem teljes mértékben 'gagyiként' állítja be a nézők előtt a Cure-t :(
Na és a végmondatok összességében attól a kérdéstől kezdve, hogy "Ez most milyen?", maga a kérdés is 'gagyi' (bár az aktívosoknak biztos érdekfeszítő/érdekfelkeltő volt), a válasz logikusan következik, és meg is kapták amit akartak, jó be is snittelték "-Jó! Jó bizony" - itt érdemes azt az aktívos sunyi, gúnyolódó, de azért álláspontot nem merünk foglalni hanglejtést - ", mivel lehet, hogy ez az utolsó koncert Magyarországon....", a többit felesleges leírni, mert már itt lejött, hogy bizony jó, hogy Magyarországon nem lesz több Cure koncert, és természetesen 'csak' ezért jó. Mert, ha minden évben jönnének, akkor az már nem lenne jó...
Sajnálom, de egy politikailag, és üzletileg saját 'igényeknek megfelelően megszerkesztett/összevágott' "műsor" volt, mint minden ami a magyar médiában szerepel (tisztelet a kivételnek) :(