Keresés

Részletes keresés

love cat Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10186

Gázos, oké szívesen látnám a Te borítódat is itt...

Most abba a szerencsés esetben van részünk, hogy tudjuk Mr.Fki -tól származik a szegedi felvétel. Viszont nem biztos, hogy Ő szívesen látná a nevét egy borítón...

Abban az esetben, ha külföldi cserém van megkérdezem, hogy kitől van az aktuális koncert több eset is fent áll:

- nem szívesen mondja meg, mert esetleg kihagyom a körből és rögtön az Ő cserepartnerével kezdek cserélni

- megmondja kitől van, aki vagy elmondja vagy nem , hogy kitől szerezte, esetleg tovább küld egy másik emberkéhez....

Hosszú hetek alatt talán megtudnám kitől származik az az egy koncert, és ez csak egy darab!

Bocs, de erre nincs időm, viszont borítót meg illik adni egy koncertnek, mert különben félkész, meztelen és azt nem szeretem.

Előzmény: kozakz (10183)
snakepit Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10185

Melyikre gondoltál? A Budapest vagy a Szeged borító gázos? Vagy mindkettő?

Lehet, hogy Neked nem tetszenek, szíved joga. Én sosem másnak csinálom, csak saját magamnak, de mivel írták, hogy van -e borító, gondoltam megosztom. Ennyi.

Ha tetszik, jó, ha nem úgy is jó.

Engem különösebben nem zavar, ha nem jön be valakinek ez a stílus.

Végül is az építő jellegű kritika mindíg jobb, mint ha csak udvariasságból magasztal valaki.

Melyik az a rész a borítókon, amin változtatnál?

Snakepit

U.I.: Most ne azt írd, hogy az egész rossz, mert az bután adná ki magát:-))

Ha valami nem tetszik rajta, azt gondolom meg is tudod mondani (írni).

Mishproton Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10184

Egyetértek!

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a tömörítéssel sincs semmi gond.

Erika!

Soundcheck borító nagyon állat, mindent köszi.

kozakz Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10183

ezek a boritok nagyon gazak. irjatok mar ra a forrast is mert igy senki sem tudja majd 5 ev mulva hogy a tobb felvetel kozul ez most melyik is...

egyebkent meg meg sem erdemeltetek a szegedi felvetelt. fikazzatok ahelyett hogy kezet csokolnatok minden reggel fki-nak aki bratyira oda adta nektek.

zseti Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10182

Hm, mindjárt ereszd el a hajam lesz? :))

Sztem szűk körben rendelkeztek a képpel;) Ami egyébként jól sikerült:)

Előzmény: waters (10181)
waters Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10181
Ki a f*om küldte el a Simon-os képem a COFra???????????????
Szigi101 Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10180
Pedig a Play For Today és az Apart mennyire úgy hangzik, hogy egymás után játszották... remek keverés :-)
Előzmény: inyourroom (10178)
love cat Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10179
budapestbudapest1 by Snakepit :-D
Előzmény: away alone (10177)
inyourroom Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10178

A Paris album anyaga nem "valódi" setlist, 3 koncert anyagából válogatták össze.

19.10.1992 Paris - Zenith (France)

open, high, pictures of you, lullaby, just like heaven, fascination street, at night, one hundred years, the big hand, dressing up, let's go to bed, friday i’m in love, fire in cairo, inbetween days, from the edge of the deep green sea, never enough, cut, end,
E1: catch, hot hot hot, why can't i be you,
E2: three imaginary boys, play for today, boys don't cry,
E3: to wish impossible things, a forest

20.10.1992 Paris - Zenith (France)

open, high, pictures of you, lullaby, just like heaven, fascination street, a night like this, trust, charlotte sometimes, the walk, let's go to bed, friday i’m in love, it’s not you, inbetween days, from the edge of the deep green sea, never enough, cut, end,
E1: lovesong, close to me,
E2: the figurehead, in your house, boys don't cry,
E3: dressing up, a strange day, faith

21.10.1992 Paris - Zenith (France)

shake dog shake, high, pictures of you, lullaby, just like heaven, the big hand, one hundred years, apart, a letter to elise, doing the unstuck, let's go to bed, friday i’m in love, inbetween days, from the edge of the deep green sea, never enough, cut, end,
E1: catch, close to me, why can’t i be you,
E2: m, primary, boys don't cry,
E3: a forest, forever

Előzmény: away alone (10177)
away alone Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10177

Tudna valaki borítót küldeni nekem, vagy bettenni ide a fórumba a 2002-es Pepsi Szigetes koncertfelfételhez is?

A Paris az nagyon király koncertfelvétel! Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy 1ből egy 'igazi slágerrel' indítanak, és un. ebben a vidám hangulatban is folytatják azt az album feléig (azt nem tudom, hogy a valódi setlist is ez volt e), a valóban csak Cure slágerkedvelők (bár nem sokan lehetnek)  'örömére' ;))) Mindenesetre a többségnek nagybetűs és '' nélküli volt :)))

love cat Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10176

Elkészült a szegedi koncert borítója is éjjel by Snakepit:

szeged2szeged
birdmadboy Creative Commons License 2005.09.10 0 0 10175
Én is imádom közben hallani a közönséget.
A mai napig nagy kedvencem a 89-es pesti koncert.
Remélem megtalálták a srácok azt a Balázst akit a Closedown alatt intenzíven kerestek:))))))))))
Szóval a lényeg az,hogy egy koncertnek bizony a közönség is része.Sokkal jobbak szoktak lenni a diktafonnal innen-onnan felvett anyagok,mint a kiadásra szánt koncertfelvételek.Bár a Paris az király nagyon:))))))))))))
Oda egyszer kimegyek egy koncira,ha rámegy mindenem akkor is:)))))))))))
away alone Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10174

Ez az alkalmazott speckós mikrofon(ok) miatt van, mely kifejezetten arra készült, hogy (sajnos, vagy nem) levágja a 'közönség/tömegzajt' ;-)(.

Tudom mire gondolsz love cat :))), valóban alig lehet hallani, de ottvan az azért, nameg pláne, ha most is énekled/dúdolod, vagy csak szimplán érzed :)))

Szerintem bőven jó így :)))

De, ha visszaolvastok egy kicsit, akkor már adtam pár tanácsot, hogyan orvosoljátok az egészet, ami most itt szóban/írásban van...

Engem inkább a számok végén feltörő irdatlan nagy dübörgés zavar :(, ez is a mikrofon miatt van, mivel nem tudom ugyan mi szólt a közelben, de arra emlékszem, hogy valami igen, és ezt emeli ki ilyenkor, és ugye, mint azt a fizika diktálja, nagy távolságra csak a mély hangok terjednek (mármint az ember számára hallható frekiben...

Előzmény: love cat (10170)
real_geri Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10173
végignéztem mindet, xACT a nyerő, többi nem vagy hibásan működik tiger alatt

most wav-ban van
a finder szarul mutqtja a számok idejét, de get info lapon jók, meg a quicktimebanis jók, most végiggyűröm, mind jó-e wavban, ha igen, go to dvd
Előzmény: bat66 (10168)
love cat Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10172
Nálam nincs probléma, megy rendesen tovább 7:56 a teljes hossza
Előzmény: bat66 (10171)
bat66 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10171
Nincs vegig a szam, 7:14-nel megszakad..
Előzmény: love cat (10169)
love cat Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10170
Nekem igazán csak egy bajom van vele... Túl steril, ezt úgy értem, hogy én szeretem a közönséget is hallani, pl a Play for todaynál vagy a Forestnél... Itt meg olyan hiányérzetem van... De ne legyek már telhetetlen :-D
love cat Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10169
Milyen hiba? Nekem rendben lecsorgott
Előzmény: bat66 (10168)
bat66 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10168
Ja ettol a flac + torrent megoldastol egyszer biztos megtebolyodok... Foleg az ilyen bootleg cuccoknal. Bar ahhoz kepest korrektul szol, de egy kozepes mp3-m is boven jo lett volna! Nem is ertem...

Nekem ugy tunik, hogy csak a From the edge... jott le hibasan ugyanebbol a csomagbol. Probalom orvosolni...

Mac-re egy FLACer nevu kis progit talaltam. Egyszeru, de mukodik szepen.

bat
HEAVEN Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10167
ezt nagyon szépen írtad :-)
de olyanokat nem nagyon ismerek - miután 30 éves lettem én :-) - aki teljesen homály lenne Cure - ilag....
Előzmény: away alone (10157)
geri_work Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10166
ja, én vagyok, csak újraregeltem, mert nem tudtam a jelszót lekérni itt :)

macre is van pár flac dekódoló, mint minden unixra, tehát nem lesz gond kicsomizni, csak fölös küzdés (ennyi erővel wav-ban is maradhat, az is lossless :) )

bántani mit értesz? egyszer szakadtam meg, mert állítottam a torrentet, de nem 35x :(

md5 checksum még nem volt, de fene tudja, ráküldöm, hátha...

majd kicsomi után derül ki, mennyi is a nyersanyag, bevágom egy hangberhelő progiba, és utána lezúzom szerintem DVD-Audio lemezre, azt is megeszi a rendszer :)
Előzmény: away alone (10165)
away alone Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10165

Á szóval Te vagy az :))), még nem volt ez a hozzászólás, amikor az előbbit beírtam.

nekem úgy látszik akkor hiba nélkül jött le. jobban jársz a mac-el :))

bár mivel felteh. Winfos alatt konvetrtálták, ezért lehet, hogy csak az alatt lehet jól lejátszani (mégiscsak freeware a flac). Nem 'piszkáltátok' a már részben letöltött flac fájlokat, letöltés alatt?, mert tapasztalataim szerint nem minden cliens veszi jó néven :(.

Örüljetek neki, hogy flac formában jön le, mert így legalább egy 'master' felvétel van a tulajdonunkban, így mindenki tudja szíve/szája/füle ügye szerint alakítani a hangzását..., ilyenkor inkább az idegesítő, hogy miért nem gondolnak a kissebességű kapcsival rendelkező felh.-kra is pl. lehetne mp3-ban is.

Előzmény: geri_work (10164)
geri_work Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10164
azt töltöttem le, amit küldtél emailben.
kicsit több mint 1giga, flac audió+képek

mindenképpen megpróbálom visszakonvertálni, csak nem a jelzett programokkal, mert hála istennek, a windowshoz csak melóban van közöm :)
(bár soundforge-ot használtam 5-6évig winen, és nem rosz dolog :) )

már leszedtem flac decodereket mac-re, majd este nekiugrok.
bár kissé félő, hogy a hibánál kiugrik az is.
majd meglátjuk
Előzmény: away alone (10163)
away alone Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10163

nem tudom melyik valtozat lehet az, de azzal, amit Mishproton beírt a fórumba azzal nincsenek ilyen bajok (most amiről beszélsz az audió, vagy videó?).

Olvass vissza egy kicsit egészen a (10118) hozzászólásig...

real_geri: próbáld meg visszakonvertálni wav-ba (amúgyis ráfér egy hangszínelés /minimum/ SoundForge-al pl.), vagy használj másik lejátszót (WinAMP. FooBar :)))

Ha valakinek még van flac-al kapcsis problémája, akkor látogasson el ide

http://flac.sourceforge.net/download.html , és ne felejtse el megnézni a dokumentációt se, azon belül főleg a decoding rész érdekelhet most mindenkit :))), ha így sem megy írjatok minyaút :)))

Előzmény: anyegin (10161)
geri_work Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10162
nekem egy olyan van, ami 1GB, és veszteségmentes flac-ben van, és majd minden szám hibás, ilyenkor ugrik a köv. számra a player

a számok szerintem amugy megvannak végig, méreteit tekintve, csak hibás

mondjuk ilyenkor mindíg rendesen fel...om magam agyilag, és az ilyennek visszaküldenék mondjuk 30fps-es ntsc videot, azt röhögnék, hogy a szabványos 29.5fps-es ntsc nem boldogul vele, vagy csinálnék olyan apple lossles kodekkel zanét, amit ő nem játszik le csak mac-en.

nem értem, mi a bokámnak veszteségmentes kodek és 50-60mb/szám egy amugy max. tűrhető minőségő recordnál, ahol a 160kbit-es mp3/aac nagyon bőven elég lenne, és lenne 200mb az egész műsor
veszteségmentes kodeket akkor használunk, ha irdatlan jó minőségű stúdiófelvételem van, vagy komolyzene, ahol csúnya a tömörítés, flac-t és monkey's audio-t meg akkor, ha szo..tni akarunk valakit.

szerintem, de biztos inkább örülni kéne, hogy van ez is, csak épp a "van, de hibás" és a "nincs" nem sokban tér el egymástól...

majd este megpróbálom kitömöríteni, és kiírni audio dvd-re, hátha akkor menni fog.
anyegin Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10161

Nektek milyen verzió van a szegedi koncertről? ami nekem van az teli van hibával sajnos. fascination street nincs meg végig, meg van vágva szinte az összes szám plusz nincs is meg mind...

real_geri Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10160
mondjuk rém gáz, hogy majd minden számban van kodechiba, és a VLC ilyenkor átugrik a következő számra :(
real_geri Creative Commons License 2005.09.09 0 0 10159
na, a koncert lecsorgott, egész jó felvétel (van olyan mint a hasonló módon rögzített kraftwerk :) )
bár a FLAC okozott némi fejtörést, meg nem tudom belőle kiírni dvd-audióba sem, de mindegy, fő hogy van :)
away alone Creative Commons License 2005.09.08 0 0 10158

vigyázz, mert ha így folytatod, kinevezünk Télapónak :))))))),

ha ilyen sok jó van benne, akkor meg egyenesen kénytelenek leszünk!

Minden esetre thank You very much!

Előzmény: birdmadboy (10156)
away alone Creative Commons License 2005.09.08 0 0 10157
előbb hallgattasd meg mielőtt eladnád az új embernek, és ha valóban méltónak találod rá, hogy nem csak zöldségeket fog karatyolni ezekről a remekművekről, és valóban fáj és érzi azt, és keresi rá a gyógymódot, akkor azután talán már nem is kell eladni neki :)))). Ez viszont már majdnem 'szentségtörés' ;-)
Előzmény: HEAVEN (10150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!