Érettségizett, megbízható, erkölcsivel és több éves gyakorlattal (magánlakások, családi házak, bankok, irodaházak) rendelkező nő takarítást vállal, Budapesten és a főbb kerületekben.
A takarításra szeretnék jelentkezni, "hivatás szerűen" még nem takarítottam, de felneveltem két gyereket, szóval van tapasztalatom, jelen pillanatban is háztartást vezetek, nem dohányzom. A XVIII. kerületben lakom, a Béke tér számomra könnyen megközelíthető. 1000 Ft-os órabérre gondoltam. Vállalkozásom beindítása mellet rendelkezem szabadidővel.
Válaszát várom ide, vagy az e-mail címemre: puskasne.zsuzsa@freeamail.hu.
Bejárónői munkát vállalok A-Z-ig Budapest tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyein.Több mint 15 éve takarítok eddig nem volt panasz a munkámra.Jelenleg is dolgozom de van még szabad kapacításom.
Üdv mindenkinek. Takaritoi állást keresek Budapesten, leginkább kerti munka érdekelne. Benzines fűkaszával rendelkezeme, így ilyen munkát is el tudok vállalni, valamint számlaképes vagyok, ha szükséges. geramo81@freemail.hu Esetleg mások itt is megpróbálhatják én is feltettem a hirdetésemet. takaritonom pont hu
Köszönöm szépen a leveleket, már megtaláltam a megfelelő Hölgyet a takarítási munkára.
Viszont, amiért írok újra, az az, hogy várom olyan Hölgyek jelentkezését, akik idős ember gondozását vállalnák Németországban, Münchenhez közel, egy kisvárosban. Német nyelvtudás szükséges, 1200 euro a fizetés, szállást biztosít a család, ezért külön fizetni nem kell. Részleteket személyesen, vagy a 30/6133-833 telefonszámon.
TAKARITÁSHOZ Heti 5 órában , nem dohányzó,fiatal, őszinte,gyakorlattal rendelkező hölgyet keresek a XVIII.kerület Béke tér környékére,magánházhoz,hosszútávra,rugalmas beosztással!
zsofi33@fw.hu email cimre kérem a választ fényképpel,ármegjelölésssel együtt.
jonapot kivánok horváth erika vagyok nem tudom még aktuális e a hirdetése de szeretnék jelentkezni budapesti vagyok 35 éves küldök képet magamról nakerm napközben lenne jó lehetöleg hétköznap de reggeltöl jó délutánig esetleg hétvégén is de megbeszélés kérdeése az egész jelenleg kisegitek egy konyhán és az ottani fönöknél takaritok tapasztalatom ennyi van várom válaszát menyus0624@freemail.hu vagy 06705909041
Varga Dávidné vagyok 35 éves,Pesterzsébeten élek.Takarítói tapasztalatom több mint 10 év.Érdekelne az ajánlata,Kérem ha aktuális küldjön telefonos elérhetőséget.Tisztelettel
Takarítónőt/bejárónőt keresek, akinek heti több alkalommal is tudnék munkát adni, és szívesen elvállalná 800Ft/óra fizetségért. Fontos, hogy megbízható, leinformálható, és precíz legyen. Örülnék pár soros bemutatkozásnak. timi.vas@gmail.com
Még valami: nehogy most azzal vigasztald magad, hogy biztosan, a "csóró partról" utasítalak rendre. Én is foglalkoztatok takarítónöt, viszont ahol én élek, ott az otthoni tarifa háromszorosa dívik (10 Euro/ óra), ami talán már kisebb mérvü lehúzása a dolgozónak.
Az meg a dolog emberi oldala, hogy nem tartok neki kiselöadást nyelvtanból, vagy végzek kéretlen karriertanácsadást...
azt írod, Te is takarítónöt keresel itt. Vagyis Te is profitálni fogsz abból, hogy a jelen szörnyü gazdasági helyzetben nagyon-nagyon sokan kényszerülnek elmenni takarítani, mert van esetleg jó szakmájuk, viszont koruk, családi állapotuk, lekhelyük, stb. miatt a kutyának se kellenek mint bejelentett, elviselhetöen keresö munkaerö. Hozzád fognak tehát elmenni, a koszodat nyalni, feketén, nyugdíjjárulék vagy bármilyen más juttatás nélkül. Ebböl Neked nyilván hasznod származik, hiszen Te messze nem óránként 500-1000 forintot kapsz a munkádért, igaz?
Eddig társadalmilag elfogadott a képlet (sajnos). De hogy aztán még van bör a képeden, még ki is oktatni ezeket az emereket, az már tényleg sok.
Különben is:
"Azért tévedtem ide ebbe a topikba mert én is takarítónőt kerestem."
mert elött elmaradt a vesszö
"Egy két igényesebb hozzászólástól"
egy két közül elmaradt a kötöjel
"eltekintve az itt magukat kínálók"
eltekintve után elmaradt a vesszö
"helyesírási hibát véteni."
helyesírási hibát elkövetünk, nem vétünk
"Azt írjátok: igényes, precíz, rendszerető, tanult, stb... és helyesírni sem tudtok."
helyesen írni, nem helyesírni
Nincs több kommentár.
(Ja, hogy megelözzem a további pampogást: az én klavimon nincs hosszú ö vagy ü, azért nem használom.)
Azért tévedtem ide ebbe a topikba mert én is takarítónőt kerestem.
De!
Egy két igényesebb hozzászólástól eltekintve az itt magukat kínálók nagyrésze miért várja el, hogy alkalmazza valaki, amikor arra sem képes, hogy helyesen megfogalmazzon egy hirdetést, arról meg ne is beszéljünk, hogy egy pár soros hozzászólásban is képes 10-nél több helyesírási hibát véteni.
Miért gondoljátok, hogy az értékeinket, kutyánkat, sőt gyerekeinket egy ilyen emberre rá merjük bízni?
Azt írjátok: igényes, precíz, rendszerető, tanult, stb... és helyesírni sem tudtok.
Sziasztok!Zuglóban lakom és vállalok heti havi illetve napi takarítást,kis és nagy,illetve ablakpucolást,festés utáni takarítást korrekt áron.ocsi66@vipmail.hu
Véletlenül találtam ezt a fórumot, miközben bejárónői munkát kerestem. Hát nem könnyű.
2 évvel ezelőtt már dolgoztam benne, de abbahagytam most viszont elég nehéz vissza menni, föleg ha nincs ismerős. Ezért gondoltam hozzátok fordulok, és megkérlek benneteket, hogy ha tudtok olyan családott aki szeretne bajárónőtt akkor én nagyon szívesen vállalom. De nem szeretném azt a sablonos szöveget leírni hogy ilyen meg olyan vagyok , csak dolgozni szeretnék, és úgy is meglátják milyen vagyok. Vállalok, még idősgondozást is, hisszz velük nagyon jó kijövök. De gyermekekre is szívesen vigyázok, megváltozott képességűekre is.
Olyan családi házat/lakást keresek, ahova havi két alkalommal van szükség segítségre.
Van igény a munkámra, ez az egyetlen szabad kapacításom. Munkámra igényes vagyok, becsületesen végzem. Fiatal koromnál fogva nagy a teherbírásom és lassan fáradok el.
Vállalok:
-takarítást
-mosást
-vasalást
-főzést
-alkalomszerűen gyerekfelügyeletet
Álalános és környezetbarát módszerekkel is, külföldi családoknál is(német ill. angol nyelvtudással rendelkezem)
Olyan családi házat/lakást keresek, ahova heti két alkalommal van szükség segítségre.
Van igény a munkámra, ez az egyetlen szabad kapacításom. Munkámra igényes vagyok, becsületesen végzem. Fiatal koromnál fogva nagy a teherbírásom és lassan fáradok el.
Vállalok:
-takarítást
-mosást
-vasalást
-főzést
-alkalomszerűen gyerekfelügyeletet
Álalános és környezetbarát módszerekkel is, külföldi családoknál is(német ill. angol nyelvtudással rendelkezem)
jonapot kivánok kerestem e mail cimet de nem találtam szóval ide irnék egy pár sort horváth erika vagyok pesterzsébeten lakom és érdeklödnék hogy aktuális e még a takaritás mmert éppen keresek plusz takaritást mivel most is kisegitek valahol de még keresek mellé másik takaritást 600 ftér dolgozom oránként és általában hétköznap ott is mindent meg kell cisnálni küldök képet és várom válaszát a személyes találkozo miatt köüszönöm
Takarítónőt keresek Budapest XIII. kerületi lakásomba. Egyenlőre kétheti takarításról lenne szó valamelyik hétköznap délelőtt, de később valószínűleg heti rendszerességűre lenne szükségem. Megbízható, NAGYON alapos, nemdohányzó hölgyet keresek, aki takarítás közben ügyel arra is, hogy a lakásban lévő bútorok ne sérüljenek (pl. padló ne karcolódjon, fal ne verődjön le, stb.). Jelenleg jár hozzánk egy takarítónő, de sajnos nagyon sok negatív tapasztalatom van vele, ezért váltani szeretnék. Ami még fontos, hogy hosszú távra keresek segítséget, így kérném, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akiknek ez nem csak idényjellegű munka.
Amit minden alkalommal el kellene végezni:
- porszívózás és felmosás minden helyiségben
- konyha kitakarítása
- fürdőszoba -> kád és mosdó vízkőtlenítés, csempék áttörlése, tükör és polc letörlése, stb.