Hali. Egy Axe reklám amiben lepattan a gomb a csaj dekoltázsáról amikor a srác ránéz. A szöveg csak ennyi a végén: Axe hatás. Szal ennek a zenéjét keresném.
Itt http://www.ads.xtremeinformation.com/index.asp regisztráció után szinte minden reklámot meg lehet vásárolni, majd köztük a Dove reklámot is, igaz nevetségesen magas áron (ha többen összeállnának, akkor az egy személyre jutó költség is csökkenne).
You can preview any TV or radio commercial before purchasing. An online preview costs Ł5. Any ads for which you have paid a Ł5 preview will be stored in your "personal archive" for future online viewing or listening. The cost of the preview will be refunded to you if you purchase a hardcopy of the advertisement within 24 hours.
Once you have found the ads that you would like to purchase, you can add them to your "basket" by clicking on the add button to the left of the ad. From your "basket contents" page, choose one of the delivery options at the top to proceed to check out. Ads can be ordered by CD-ROM, tape, or web delivery. Press and Poster ads can be ordered as A4 colour prints.
Dove, Cream Bar soap bar (Original) Play
Title: PH Alkaline Test / Rose Media: Television Country: Hungary Region: RTL Version: - Duration: 030 seconds Date: 19/10/2004 Story Line: An ordinary soap and Dove soap is tested by putting them into a glass of water then a rose is put into each glass. The rose that was put into the Dove water stayed smooth unlike the other. End Line: The secret of your beauty. Dove.
Azt lehet azokon az angol forumokon olvasni a Dove reklamokrol, hogy ez sajat, csak a reklamokra keszitik es hogy nem lehet letolteni,megvenni.Ez elegge rossz hir azoknak, akik ezt keresik. Vagy valaki azota megtalalta annak a Dove reklamnak a szamat, amiben csak egy hegedu van?
Hatha tudtok segiteni. En az uj opel astra reklamzenet keresem. Semmit nem talalok rola sehol. Az az a reklam amikor a gyerek vezetni akar. Valami iylesmi a szoveg: "oh what a day" meg ez: "so i decided to get away". Hat ennyi. Semmi mast nem tudom rola. Koszonom a segitseget elore is.
A "Nagy Opel Próba" reklámban szóló szám (tüp-tüp-tüptüptürürüp :D ) mi is? Olyan ismerős. Az eredetijének érdekelne az előadója/címe (legalább 10 éves szám), mert ez vmi gyorsított izé.
Meg tudnátok mondani, hogy ki az előadója/mi a címe a Sírhant Művek (eredeti cím: Six Feet Under) c. sorozat Viasat3-on futó ajánlójának zenéjének (asszem magának a sorozatnak is ugyanez a zenéje) címe?
van az mtv-n egy nivea visage young reklám, amiben 2 lány ugrándozik és nevetgél, és ilyen tök kék az egész klip.
ezalatt megy egy ilyen kis vidám angol nyelvű szám, olyan britpopos a dolog, olyasmi, mint mondjuk a smash mouth walking on the sun című száma, mármint persze csak stílusilag, amúgy nagyon más.
ha én tudnám, hogy az a szám mi :)
akkor olyan lennék, mint Soma, és megujjaznám magam a Bosnyák terén. ha bárki tud segíteni, előre is köszi,
helló mindenki! nem tudja vki,h az adidas reklámzenéjét (adidas- hello tomorrow) hol tudom megszerezni? tudom h ki írta a számot szóval ha vki tudja akkor nagyon megköszönném a segítséget