Jeff és Ron már rakott fel anno abból, amiket tőlem repített nekik a posta, és büszke is voltam mint az atom, amikor odaírták az éppen aktuális letöltendő bootleg setlistje alá, hogy "Thanks for Harrold!" :-) de akkor is a lényeg az volt, hogy ha jól emléxem, egy igazi újpesti olasz pc-jén íródtak meg azok a dvd-k/cd-k! ;-)
és tényleg igazán bátorítanék mindenkit, aki nem szokta, hogy olvasson és írjon olykor külföldi fórumokat/ra is (10238) . az olasz, francia, német Cure-rajongók mellé igazán itt az ideje, hogy oda tegyük magunkat, másrészt, ahogy lovecat kolléganő is mondja, "cserébe" első kézből kap az ember annyi többnyire mp3-as, de jó minőségű bootleg-anyagot, amiben mindenki megtalálja a kedvére valót (a kezdetektől máig, állandó, olykor heti frissítéssel), hogy csak győzze letölteni és hallgatni (és ezek nem ilyen 168,5 órás torrent-es letöltéseket jelent, hanem letöltésvezérőkkel és adsl-el egy koncertanyag letöltése akár 10 vagy 12 percig is eltarthat!)
nem igaz, hogy alig rendelkeztem Cure bootleggel, mert 2(!) is volt! :-D (ja, komolyan!és ebből az egyik a nem nagyon ritka sziget '02 volt, és mit tesz Isten, úgy alakult kb 9-10 hónap alatt, hogy a Sasfészekbe, ami köztudottan Európa leglegleg-gyűjteményét rejti :-) tőlem került Brisbane '00, hmmmmm! :-)
nem mellékesen pedig lehet jó(kiber)barátokat szerezni a közös zene révén széles e világból! :-)
OK! Rendben van, döntésedet elfogadom, mint látod bele is írtam, hogy az alkotó döntése. :)))))
Építő jellegű kritika volt szerintem, mivel a kérés arról szólt (nem is én kértem egyébként először, inkább csak csatlakoztam és javasoltam), hogy jó lenne ráírni még egy két infót, így a Te borítód még több hasznos, részletesebb infót tartalmazott volna, ebből következik, hogy sokkal precizebbé válna az alkotásod.
Ez pedig csak jót jelentett, és nem rossz szándékot takart. Nem?
Igen. történt már ilyen. Ez természetes ezeken az oldalakon... Ő is, más is, mi is küldtünk már... Pl.ezeknek az oldalaknak köszönhetek pár barátot is...
ha jól tudom már olyan is előfordult, hogy Harrold küldött eme oldalakra anyagot?! pl. nekem se volt néhány hónapja még Cure felvételem se, és már van GH dvd- m is! :) és még a rejtett extrákat is megtalálom. köszönöm az illetékeseknek!!!
Ezt írtam pár hsz-al lentebb! Mindenkinél ott a lehetőség, aki itt van, csak csinálnia kell! Le várja el senki, hogy aranytálcán nyújtsák oda a lehetőséget! Az aranytálca jelen esetben megtörtént , mert Harrold megírta a most müködő letöltös oldalakat. Ennél többet mi nem tehetünk. Írni kell, barátkozni, cserélni. Senki sem fog kinevetni, ha rossz angolsággal írsz be, mert a véleményed a fontos az adott témában. Hogy nyelvtanilag nem helyes?! Lehet. De a felhasználók 90%-a szintén nem anyanyelvi szinten beszéli az angolt...
Harrold kb egy éve még alig rendelkezett Cure koncert felvételekkel, most meg jelentös gyűjteménye van...
persze, hogy nem adja oda a jelszót a tag, de egyébként mindenki előtt nyitva állnak ezek az oldalak: ugyanúgy be lehet írni, beszélgetni erről-arról, ami Cure. Ízlések és pofonok, de ezek az oldalak sztem nagyon jók, minden szempontból, amiket, gondolom, biztosan ismertek, de hátha vki mégsem, csak egy néhányukat:
köszi a klassz borítókat, ez a kicsit szecessziós hangulatú idei berlini különösen király! :-)
anno egy elég jó hagyományokkal bíró 'alteros' pesti boltban vettem meg "eredeti"(!) kiadásban a sziget-koncert anyagát dupla cd-n, azon sem volt az ég egyadta világon semmi plusz infó a számok címén és a tagok nevén kívül (amit úgyis tud mindenki, de legalábbis a cure-bootleg-cdket vásárlók 98,9673%-a), csak a kiadó neve (TABU records)
engem érdekel, nekem is elég sok olyan anyagom van, ami nagyrészt 'teljes', de hiányzik mégis néhány (1-pár) dal (azért minimum 70%osak ezek a hiányos anyagok is)
'kicsit' igaza van, Signor Tribbiani... tegnap este tudtam megnézni a netről a passzív-fikciót, és igen, kicsit negatívan állították be Pétert... mert ez kell a népnek, cinikus iróniaként tálalva egy őszinte rajongás. a sok ember, akinek meg fogalma sincs arról, hogy mit jelent az, hogy The Cure (azt meg főleg nem, hogy egyeseknek - köztünk nekünk - mióta és mit jelent ugyanez), persze csak a szokásos gagyi vásári/búcsú kacatot látja. mert ugyan nem mindennapi Péter rajongása, de csakúgy, "négyszemközt" szólva, tegyük a szívünkre a kezünket, közülünk, ha ugyanazt a lehetőséget (pl. az a sok koncertélmény) megkaptuk volna az élettől, ki az, aki gondolkodás nélkül nemet mondott volna akár egyetlen koncertre is? (én nem)
valami olyasmit értettem, hogy idegesítette a f*ckin' smell... körülöttem sem volt épp levendulaillatú a jó kis, többhetes esőtől agyonázott tiszamenti iszap, sztem azzal porblémázott az 'Öreg'.
Igen fent van, de ne felejtsük el, hogy ott a regisztráción kívül meg is kell dolgozni a jelszóért! Ha nem írsz be az oldalra, akkor nem lesz jelszavad sem. Ezért egyszerűbb a www.foreverdrowning.com oldalról leszedni a szegedi koncertet.
Hiszen a jelszót nem adja oda másnak az ember!
két külföldi 'letöltős' oldalon már fenn van Szeged teljes anyaga (külön szedve az első 16 szám és a 2. fele) - bár lehet, hogy nem mondok újat ezzel közel két hetes fórumnélküliségemben... :-) egy harmadikon pedig a soundcheck egy része (7-8 "dal")
pont Szegeden tudtam meg hogy azon a hétvégén elfogytak az állójegyek ezexerint már ülő is alig van, mondjuk ez várható volt, de úgy tudom külföldieknek párszázat még fenntartanak a ticketpro cseh, osztrák testvércégeinek.
Pénteken még 4000 volt.Hát én jövő hónapban akartam megvenni a jegyet,de ha valóban ilyen tempóban viszik a maradékot,akkor otthon maradunk:-( De azért még megpróbálom beszerezni szeptember végén.