Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1887

na jó, nem én vagyok töketlen:)

kritika a végén...

Előzmény: harpokratesz (1886)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1886
kritika újra:  itt
Előzmény: harpokratesz (1885)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1885

tegnap láttam moziban egy csodálatos japán filmet (EUREKA - rend. Shinji Aoyama). már régóta készülök megnézni, de mivel közel 4 órás, így mindig halogattam. közben sikerült videóra vennem egy német csatornáról, de nem értettem belőle semmit, ezért annál is inkább meg kellett nézzem. nem bántam meg, nagy élmény volt.

a filmről: amolyan művészfilm, filmdráma súlyos emberi kérdésekről, de szerencsére nem művészieskedő. a hosszúsága miatt nem kellett aggódnom, egy percig sem unalmas, bár lassan hömpölyög a történet, de így kell lennie. mindegyik szereplő élvezetes alakítást nyújt, az egyik legszebb japán film amit valaha láttam. egy csomó filmfesztiválon kaszálta a díjakat, nem mintha ez bármit is jelentene. csak melegen tudom ajánlani mindenkinek megtekintésre. a Cirko-Gejzír moziban vetítik időnként (csak ott).

ismertető:  EUREKA

kritika: itt

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1884

MIRA,

láttad a Tigris és Sárkányt???

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1883

Europa, Europan egy régebbi Zhang Yimou film megy (aki a Hero-t rendezte), a Shanghai triád. nem rossz, de nem akciófilm, inkább társadalmi dráma. láttam, bár én a director úrért nem vagyok annyira oda.

viszont a Viasaton szerda esténként hongkongi akciófilmek fognak menni, holnap kezdik. ráadásul egész jók. remélem lesz Jet Li OUATIC sorozat és a Fist of Legend is. tavaly Jackie Chan klasszikusokat vetítettek, azok marha jók, igazi kung-fu filmek.

--------------

a koreaiak is gyönyörűek, sőt a thaiföldiek, vietnamiak, kambodzsaiak, szingapúriak, ...stb. is:))

az én két koreai kedvencem: Kwon Sang Woo és Joo Jin Moo

kwkw2juju3

milyen jó Angelia Jolie-nak, örökbefogadott egy kambodzsai árva kisfiút, Maddox-nak hívják:)

an cuki:))
Előzmény: Sárkány (1882)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.05 0 0 1882

Nem olyan rossz pasi na.

Az europa europán most volt valami hongkongi akció ha jól emléxem. Látta vki??

Sajna a kendóra nem sikerül a héten mennem (helyette fogászat), de a jövő hétem akkor is elmegyek.

Harpo letöltöttem a realt, most felhajtom a szakit, és addig ütöm amíg rendet nem csinál.

Egy japán, egy kínai... :-))))))) Gyönyörűek...
Előzmény: harpokratesz (1880)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1881

LL nemcsak turmixolni, hiphápolni, de brékelgetni is szeret:))

elsőként ajánlom a Sport of Music című számot, az is kedvencem tőle.

Előzmény: harpokratesz (1872)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1880
egy hongkongi akciófilmben csak jó pasik vannak:))))))
Előzmény: miramaru (1871)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1879

a lényeg: Time& Tide dvd-borító

time Wu Bai és Niki
Előzmény: harpokratesz (1878)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1878

Mira helyett beteszek neked Wu Bai-t, mert nem hinném, hogy van ideje kotorászni a neten:)

különben tényleg nem ronda, visszaszívom, csak Nikike mellett mindenki leértékelődik:))))))))))

wu4egy átszellemült kép. ő is popsztár:))wu3wuwu2
Előzmény: Sárkány (1874)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1877

mindegy, Explorer alatt is műxik. kérjél segítséget.

nem jók a beállításaid, hát milyen szaki ez?

a win2000 is mindent elbír.

Előzmény: Sárkány (1873)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1876
hogy te milyen telhetetlen vagy:DDD
Előzmény: Sárkány (1874)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1875
ja, úgy nem is figyeltem, hisz ott volt melette egy szuperman:)))))
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1874

Valamit bebiggyeszhetnél róla...

Letesztelem. :-)))

Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1873
Nem tudom milyen verzió van, én sajna csak letölteni tudom, telepíteni nem, erősen korlátozva vagyok. Explorerem van, és win 2000-em, ami qrva szar, egy csomó minden nem működik alatta, de sajna ez így is marad egy darabig. Dolgozós gép. Otthon meg nincs net...
Előzmény: harpokratesz (1870)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1872

Babylon,

idő hiányában kattints rá itt a három linkre, csak torzók, de kostolónak megfelel.

a Happy2000 az egyik kedvencem tőle, de van több is, sok-sok (mindet még én sem hallgattam végig, de épp itt az ideje). a mixelései többnyire katasztrófálisak, szeret turmixolni és hiphápolni:))))

egyébként meg nagyon energikusak, életörömöt sugárzóak a gyorsai, helyenként egész kemények, dögösek. a lassúi között van néhány kifejezetten szép, mélyérzésű, lélekmelengető.

zeneileg a canto-pop nem egy nagy szám, ebben a japik sokkal jobbak:))

a megynyitások/letöltések pillanat alatt megvannak, szinte azonnal, de mivel elég sok, lehet hogy majd pontosan belövöm neked miket érdemes meghallgatni. természetesen vannak gyengébb számai és szörnyűek is.

nagy sportmen, de a kínaiak mind azok:))

leon lai4leon lai2leon laileon lai8leon lai9leon lai10leon lai8leon lai12leon lai13leon lai14leon lai11
Előzmény: harpokratesz (1856)
miramaru Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1871

Wu bai talán nem is szépnek tünt, hanem inkább jó pasinak. Olyan... vonzó:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Dehát... ízlések és pofonok.

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1870

a Gackt bábút már felfedeztem magamnak, be is tettem ide egyszer, hogy ilyet fogok hozatni Japánból (a filmek és CD-k helyett:DDD), ha a tesóm tényleg kimegy hamarosan:))))))))

a Real Player-nek az utolsó verzióját érdemes letölteni, a v10-est, az nagyon fasza(pl. felismeri az albumcímeket és kiírja, stb.)  persze kell hozzá egy frissebb Netscape is, mert ahhoz tartozik, úgy a 7-es verziótól. érdemes időnként frissíteni minden progit. most látom az origon csak régebbi változatok vannak.

itt a linkje, mintha én is innen töltöttem volna le:  Real player v10

Előzmény: Sárkány (1868)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1869
a filmet nem láttad, amit ajánlottam?
Előzmény: ba-bylon (1861)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1868

Van real player.... Csak nem műxik. Néha lejátszik valamit, van hogy hagja nincs, csak képe, de legtöbbször se hang, se kép. A szaki fél napig szöszölt rajta, de ennyi.

Na nézd mit találtam neked! :-)))))))))

Előzmény: harpokratesz (1866)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1867

rajtam ismét kitört a Kína-mánia, a hétvégén csak hongkongi filmeket néztem(meg Jackie Chan régi filmjeit) egyszerűen imádom őket, hihetetlen jók és élvezetesek, csodálatos színészeik vannak, teljesen feldobnak:))

hogy őszinte legyek, én valamivel jobban szeretem a kínaiakat, mint a japikat, valahogy normálisabbak és sokkal életrevalóbbak, talán még szebbek és szexisebbek is. a koreaik is jók, de ők megint mások:))

na mindegy, szóval, egész Ázsia jöhet a keblemre:))))

örömmel hallom, hogy Gackt is Kína-mániás, sőt az Ando gyerek is gyakran járkál Hongkongban. hát nem hiába...

egyébként nem nagyon bírja egymást a két nép, mondjuk nem csodálom, mert elég különböző a lelkialkatuk, mentalitásuk:)

---------

a hétvégi mozizás közben rájöttem, hogy nekem nem námber vánom van, hanem námber túm. hát hiába, nem vagyok monogám, legalábbis lélekben:)))))

Leslie Cheung-ot akkora élvezet nézni a vásznon/képernyőn, hogy nem tudok vele betelni. amellett, hogy egy színészóriás, popbálvány (volt), hihetetlen erotikus kisugárzása van..., ez mondjuk így a fotókból egyáltalán nem jön le:)))

szóval, ő is imádatom tárgya, annak ellenére, hogy biszexuális hírében állt.

nemcsak nem monogám, de tabudöngető is volnék?????

ígérem, ő az utolsó kínai akit betettem, különben ki leszek innen utálva :)))

leslie2leslie3leslie4leslie6leslie7leslie8leslie10leslie9leslie12lelie13leslie14leslie16leslie20leslie17leslie21leslieleslie5
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1866

tetess már fel egy Real Player-t magadnak, vagy töltsd le az Origo szoftveradatbázisából, meg egy Winamp lejátszó se ártana. mind tud mp3-at:)

valszeg ezért nem hallod a zenélő oldalakat, kivéve Ando-ét, az biztos másképp működik:)

Előzmény: Sárkány (1863)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1865

ez most komoly?:DDD

Wu Bai rémronda szegénykém, de a Time & Tide-ban jól játszik, erős karakter:)

Niki persze gyönyörű és elbűvölő:)

a Time & Tide különben egy nagyon jó akciófilm, a legjobb amit az utóbbi években csináltak Hongkongban.

Előzmény: miramaru (1860)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1864

Bármit... :-))))))))))

Csak ha a kezedbe kerül valami Atsushitól, vagy Buck Tick-től ami nincs rajta a cd-n....

Na akkor a többiek:Hide (Hidehiko) és Uta

Előzmény: ba-bylon (1862)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1863

Tényleg sok van... De nem mp3 hanem ram, amit én nem tudok működtetni.

A fene....

Előzmény: harpokratesz (1858)
ba-bylon Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1862
Mármint mit kellene szerezni?
Előzmény: Sárkány (1844)
ba-bylon Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1861

oké! :-) De, mint kiderült , Sárkány mégiscsak vágja az angolt.

Leon Lait Harpo miatt tuti meg fogom hallgatni, de nem most.

Most Imai látható, annak bizonyítására, hogy a Buck-Tickben van még más látnivaló is Atsushin kívül! :-)

:-)~~~~

Kár, hogy Imai fennti imidzséből-korszakából való klippem nincs. Azóta elszálltak az évek über-kawaiiisága fölött. Most már csak eccerűen kawaiiii!! :-)De semmi gond, jól elvagyok a képekkel és a ZENÉVEL!

IMAI

Előzmény: miramaru (1860)
miramaru Creative Commons License 2004.10.03 0 0 1860

Én nem fordítottam le Atsushi életrajzát, úgyhogy Babylon, nem dolgoztál feleslegesen. :)

Nekem tudjátok ki tetszik még? Wu Bai. :DDDDD Már csak így a Time and tide-ból véve, de ott van persze Nikki is. :P

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1859

ELKÉPESZTŐ!! Ilyet még nem láttam! Nem semmi ez a fickó! - kapásból 7 teljes albumot le lehet tölteni a LL.com-ról, de videó nincs, viszont  az LL-audiókban a rengeteg szám mellett live-ok is vannak!!

LL mindezek ellenére hallatlanul népszerű popsztár Ázsiában és a lemezei is jócskán fogynak:)

llalla2
Előzmény: harpokratesz (1858)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1858
Leon audiók  -  HÜLYE VAGYOK!!!  DEHOGYNEM KINCSESBÁNYA!!!  -  a midi filek után jönnek a letöltések és rengeteg!!! 
Előzmény: harpokratesz (1857)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!