Keresés

Részletes keresés

ifjú padavan Creative Commons License 2007.08.21 0 0 908
Köszönöm!
kkdia Creative Commons License 2007.08.21 0 0 907
Köszi a segítséget.Erre már én is gondoltam , a cd-ről egy exe fájlt már át másoltam a tsbin-ből, de külön crackes mappa nincs.Nem tudja valaki hogy hol tudnám megtalálni? Hátha ezzel már nem írná ki hogy nincs bent a lemez, pedig bent van.
Előzmény: Day for Day (900)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 906
A sorrend nem hinném, hogy bármit is számítana. Én pl. a Házi kedvenc után vettem meg a Megnyitottunk vár az ütlet-et. Csak annyi számított a dolog, hogy addig nem tudtam használni az üzletes funkciókat.
Előzmény: csudi (905)
csudi Creative Commons License 2007.08.20 0 0 905
Illetve ezert is fontos oket sorrendben telepiteni.
Előzmény: ifjú padavan (903)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.20 0 0 904
Természetesen a legutoljára feltelepített játékot kell és tudod elindítani. Pl ha már az Egyetem kieget feltelepítetted akkor hiába próbálod elindítani az alapjátékot, nem engedi a program.
Előzmény: ifjú padavan (903)
ifjú padavan Creative Commons License 2007.08.20 0 0 903
Azt odáig értem, hogy kell hozzá az alap játék, mert annak a játék motorját használja, mint minden kiegészítő. De ha felrakok egy kiegészítőt, akkor azt kell elindítanom, hogy használhassam a benne levő dolgokat (pl. csak akkor mehetnek egyetemre, ha az egyetem kiegészítővel játszom)? Vagy az alap játékot indítom és abban benne lesz az összes kiegészítő kütyü amit feltelepítettem?
Előzmény: Aragorn83 (902)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.19 0 0 902
Mint általában a kiegészítőknél, itt is azt jelenti, hogy kell hozzá az alapjáték, mert anélkül a kiegészítők nem működnek.

Egyetem: jónáhány új tárgy, és Simjeidet egyetemre küldheted, Zombik

Éjszakák: nagyon sok új tárgy, Randimérő, átdolgozott kapcsolat rendszer, Vámpírok, Autók

Megynyitottunk! Vár az üzlet: azt hiszem a neve magáért beszél

Házi kedvenc: kutyák,macskák, papagájok, womkányok (sims tengerimalac), Farkasember

Évszakok: A négy évszak minden csodája - eső, hó, metsző szél, kertészkedés, kapcsolat és teljesítmény változások az időjárástól függően

Jó Utat: (Szept. 17.-étől) A dolgos hétköznapok után egy kis pihenés 3 ideális helyszínen - akár 7 nap 6 éjszaka - Hegyvidék, Tórpusi tengerpart, vagy a nem túl közeli távolkelet
Előzmény: ifjú padavan (901)
ifjú padavan Creative Commons License 2007.08.19 0 0 901

Tudom hülye kérdés, de én még sosem használtam Sims kiegészítőt. Ezek hogy működnek? Rátelepíthetőek az alap játékra és abban lesznek mindenféle új kütyük, vagy ezek külön játékok, mint pl. a Rome Total War alapjáték és a Brabarian Invasion kiegészítő?

Day for Day Creative Commons License 2007.08.19 0 0 900
Szia!
Az írásod alapján feltételezem, hogy az Évszakoknak valamilyen crack-elt verzióját telepítetted. Ez esetben nem elég feltelepíteni, hanem a crack állományt is be kell másolni a helyére. Ez általában egy Crack mappában van azon a lemezen, amiről telepítetted a játékot. Az itt található állományt kell a C:...The Sims 2 ÉvszakokTSBin mappába bemásolnod. Ha ekkor azt jelzi, hogy már létezik az állomány és felül akarod-e írni, akkor jó helyen jársz és a válasz: igen.
Előzmény: kkdia (898)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 899
Pedig akkor működnie kell. Bár nekem eredetibe vannak meg a játékok, de én is használom a safedisc progit, mert nem akarom, hogy idő előtt tönkremenjen a lemez.
Előzmény: kkdia (898)
kkdia Creative Commons License 2007.08.18 0 0 898

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Már nagyon kipróbálnám a Sims évszakokat de a telepítés után mikor elindítanám a játékot azt írja ki hogy nincs bent a lemez. Pedig virtuálisan beraktam. És azzal a sdhide program megnyitása után hide-ot is megnyomtam. Nos szerintetek mi a teendő? Kösz előre is

csudi Creative Commons License 2007.08.13 0 0 896

A patch-et csak telepitsd. Ha regebbi, mint ami neked van, akkor szolni fog. Ha nem szol semmit, akkor feltette magat es kesz. Utana probald meg a H&M-et megint.

Előzmény: Cipke (894)
fibo Creative Commons License 2007.08.13 0 0 895
nekem az alapjáték, a sims2 van frissítve, a hivatalos oldalról töltöttem le a frissítést, így még nem jelentkezett ilyen probléma.
Előzmény: Cipke (894)
Cipke Creative Commons License 2007.08.13 0 0 894
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy olyankor mi van, ha fenn van a gépen a Házikedvencek, megy is. De mikor rá akarom telepíteni a Divatos H&M cuccok kieg.-et mindig kiírja, hogy Hiba a telepítéskor. Frisebb verziót kell letöltenem. Na most: kerestem patch-et hozzá (Házikedvencekhez) de nem tudom azzal mit kell kezdenem. Hogyan megy annak a telepítése, és honnan tudom, hogy melyik verziószám kell az én általam hazsnált Házikedvencekhez? Kérlek segítsetek, az ötödik fórum, amin járok, és már csak bennetek reménykedem! Előre is köszönöm!!
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 893
Sziasztok!!

Hátha tud nekem valaki segíteni. Hosszabb rövidebb időközökkel, de állandóan megszakad a letöltő progim. Én most bitlord-ot használok. Szerintetek ilyenkor mi a teendő?

Rendkívül hálás lennék a válaszért. Előre is köszi.

Üdv: Aragorn83
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 892
Tényleg! Egy körkérdés az itteniekhez. Ti mennyit tudtok Will Wright 90%-ban kész játékáról a Spore-ról?

Én rendesen utánna olvasgattam és rendesen felcsigázott a játék. Alig várom, hogy megjelenjen. Szuper kis game lesz.
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 891
Már csináltam ezt az Évszakokkal is ha még emléxel rá. :)

Nekem hálistennek nincs hardver gondom, minden játék tökéletesen fut. Csak az Éjszakák nincs meg eredetiben. A többi négy kieg. eredetiben van meg. :)
Előzmény: csudi (889)
csudi Creative Commons License 2007.08.12 0 0 890
igen.
Előzmény: fibo (888)
csudi Creative Commons License 2007.08.12 0 0 889
kicsit olyan reklamozos volt..:) Mondjuk nem baj, en megveszem ugy is, ahogy lesz ra megfelelo hardverem.
Előzmény: Aragorn83 (887)
fibo Creative Commons License 2007.08.11 0 0 888
Eredeti játékkal és kiegészítőkkel játszol?
Előzmény: csudi (881)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.11 0 0 887
Nem dehogy is miért lennék?

Csak mert belinkelek ide néhány dolgot a hivatalos oldalról? :)
Előzmény: csudi (886)
csudi Creative Commons License 2007.08.10 0 0 886
te EA-s vagy???
Előzmény: Aragorn83 (885)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 885
bocsi! Na még egyszer :)

Jó utat hivatalos videó
Előzmény: Aragorn83 (884)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 884
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 883
Bár már gondolom mindenki tud mindent a szeptember 17.-én megjelenő Jó utat (Bon Voyage) c. 6. kiegészítőről azért nem árt egy kis ízelítőt ide berakni....

Angolul tudok előnyben

About The Sims™ 2 Bon Voyage

Whisk your Sims away from their everyday routines and take them on exciting trips to three exotic locations! Whether relaxing on a lush tropical island in a luxury suite, camping with the family on a pristine mountaintop, or exploring the culture of the Far East, your Sims will enjoy new activities to relax and rejuvenate them. Transform them from bumbling tourists to savvy international travelers as they learn new customs including local greetings, dances, and more to take home and teach to their friends. Send your Sims packing for the trip of a lifetime!

Travel to Three Dream Destinations-Each location offers unique landscapes and local residents, such as the Fire Dancer and Ninja, for your Sims to meet and learn from. Try local cuisine and admire cultural landmarks as your Sims explore these new locales.

Send Your Sims on Tours-Glass bottom boat rides, adventurous van tours, and other excursions are fun new activities for your Sims, but there may be some surprises in store!

Buy or Find Unique Items-Shop for unique objects found only on your Sims' travels, including rare jewelry they can wear or take home as gifts. Stumble upon hidden locations, collect shells on the beach, or dig up treasure.

Stay at New Travel Accommodations-Splurge on the luxury suite for your Sims or save Simoleons and choose a more cozy lodging. Your Sims will enjoy the comfort of room service, get pampered at the spa, and more.

és itt egy kép a borítóról
Jó utat
Aragorn83 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 882
Szia vicky32!

Mivel úgy látom senki sem tudja a kérdésedre a választ, majd megválaszolom én. :)

Ha jól tippelek te a szerencskútra gondolsz, amit a játék borítójának a hátulján láthattál.

A dolgod nem a legegyszerűbb. Legyen kerted, de nem egyszerűen egy kert, hanem a legszebb kerted. Gondoskodj arról, hogy palántáid mindegyike kiválóan érezze magát, és gondoskodj a díszítésekről. Lámpák, katicabogár ház stb....

Majd, ha ezekkel megvagy hívd fel a kertész klubbot és kérd, hogy mérjék fel a kertedet. Ha mindent jól csináltál, a három felügyelő bizottsági tag felvesznek a kertész klubba a legjobb minősítéssel és ajándékként megkapod a szerencsekutat.

Remélem segíthettem.

Üdv mindenkinek: Aragorn83
Előzmény: vicky32 (873)
csudi Creative Commons License 2007.08.08 0 0 881
nekem megy, es az evszakok cd-t kell berakni.
Előzmény: fibo (880)
fibo Creative Commons License 2007.08.08 0 0 880
ugyanez a probémám, nekem viszont megvan a házi kedvencek és az évszakok is. azt írja, hogy rossz cd fut, helyette futtassam az évszakokat. viszont, ha az évszakokat futtatom, akkor is ilyesmit ír ki. amúgy az h&m frissítette az évszakokat és a petst is. szóval egyelőre leszedtem a h&m-et, újracrackeltem az évszakokat és így játszom.
megy valakinek az h&m?
Előzmény: Dusy91 (877)
Dusy91 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 879
azzal probalkozok en is.....mas otletem nekem se volt.....de azert koszi szepen :)
Előzmény: Day for Day (878)
Day for Day Creative Commons License 2007.08.03 0 0 878
És arra lenne lehetőséged, hogy letöltsd pl az Évszakok-at? Telepíted és azzal indítod...
Előzmény: Dusy91 (877)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!