Köszi a segítséget.Erre már én is gondoltam , a cd-ről egy exe fájlt már át másoltam a tsbin-ből, de külön crackes mappa nincs.Nem tudja valaki hogy hol tudnám megtalálni? Hátha ezzel már nem írná ki hogy nincs bent a lemez, pedig bent van.
A sorrend nem hinném, hogy bármit is számítana. Én pl. a Házi kedvenc után vettem meg a Megnyitottunk vár az ütlet-et. Csak annyi számított a dolog, hogy addig nem tudtam használni az üzletes funkciókat.
Természetesen a legutoljára feltelepített játékot kell és tudod elindítani. Pl ha már az Egyetem kieget feltelepítetted akkor hiába próbálod elindítani az alapjátékot, nem engedi a program.
Azt odáig értem, hogy kell hozzá az alap játék, mert annak a játék motorját használja, mint minden kiegészítő. De ha felrakok egy kiegészítőt, akkor azt kell elindítanom, hogy használhassam a benne levő dolgokat (pl. csak akkor mehetnek egyetemre, ha az egyetem kiegészítővel játszom)? Vagy az alap játékot indítom és abban benne lesz az összes kiegészítő kütyü amit feltelepítettem?
Évszakok: A négy évszak minden csodája - eső, hó, metsző szél, kertészkedés, kapcsolat és teljesítmény változások az időjárástól függően
Jó Utat: (Szept. 17.-étől) A dolgos hétköznapok után egy kis pihenés 3 ideális helyszínen - akár 7 nap 6 éjszaka - Hegyvidék, Tórpusi tengerpart, vagy a nem túl közeli távolkelet
Tudom hülye kérdés, de én még sosem használtam Sims kiegészítőt. Ezek hogy működnek? Rátelepíthetőek az alap játékra és abban lesznek mindenféle új kütyük, vagy ezek külön játékok, mint pl. a Rome Total War alapjáték és a Brabarian Invasion kiegészítő?
Szia! Az írásod alapján feltételezem, hogy az Évszakoknak valamilyen crack-elt verzióját telepítetted. Ez esetben nem elég feltelepíteni, hanem a crack állományt is be kell másolni a helyére. Ez általában egy Crack mappában van azon a lemezen, amiről telepítetted a játékot. Az itt található állományt kell a C:...The Sims 2 ÉvszakokTSBin mappába bemásolnod. Ha ekkor azt jelzi, hogy már létezik az állomány és felül akarod-e írni, akkor jó helyen jársz és a válasz: igen.
Pedig akkor működnie kell. Bár nekem eredetibe vannak meg a játékok, de én is használom a safedisc progit, mert nem akarom, hogy idő előtt tönkremenjen a lemez.
Tudna nekem valaki segíteni? Már nagyon kipróbálnám a Sims évszakokat de a telepítés után mikor elindítanám a játékot azt írja ki hogy nincs bent a lemez. Pedig virtuálisan beraktam. És azzal a sdhide program megnyitása után hide-ot is megnyomtam. Nos szerintetek mi a teendő? Kösz előre is
A patch-et csak telepitsd. Ha regebbi, mint ami neked van, akkor szolni fog. Ha nem szol semmit, akkor feltette magat es kesz. Utana probald meg a H&M-et megint.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy olyankor mi van, ha fenn van a gépen a Házikedvencek, megy is. De mikor rá akarom telepíteni a Divatos H&M cuccok kieg.-et mindig kiírja, hogy Hiba a telepítéskor. Frisebb verziót kell letöltenem. Na most: kerestem patch-et hozzá (Házikedvencekhez) de nem tudom azzal mit kell kezdenem. Hogyan megy annak a telepítése, és honnan tudom, hogy melyik verziószám kell az én általam hazsnált Házikedvencekhez? Kérlek segítsetek, az ötödik fórum, amin járok, és már csak bennetek reménykedem! Előre is köszönöm!!
Hátha tud nekem valaki segíteni. Hosszabb rövidebb időközökkel, de állandóan megszakad a letöltő progim. Én most bitlord-ot használok. Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Rendkívül hálás lennék a válaszért. Előre is köszi.
Bár már gondolom mindenki tud mindent a szeptember 17.-én megjelenő Jó utat (Bon Voyage) c. 6. kiegészítőről azért nem árt egy kis ízelítőt ide berakni....
Angolul tudok előnyben
About The Sims™ 2 Bon Voyage
Whisk your Sims away from their everyday routines and take them on exciting trips to three exotic locations! Whether relaxing on a lush tropical island in a luxury suite, camping with the family on a pristine mountaintop, or exploring the culture of the Far East, your Sims will enjoy new activities to relax and rejuvenate them. Transform them from bumbling tourists to savvy international travelers as they learn new customs including local greetings, dances, and more to take home and teach to their friends. Send your Sims packing for the trip of a lifetime!
Travel to Three Dream Destinations-Each location offers unique landscapes and local residents, such as the Fire Dancer and Ninja, for your Sims to meet and learn from. Try local cuisine and admire cultural landmarks as your Sims explore these new locales.
Send Your Sims on Tours-Glass bottom boat rides, adventurous van tours, and other excursions are fun new activities for your Sims, but there may be some surprises in store!
Buy or Find Unique Items-Shop for unique objects found only on your Sims' travels, including rare jewelry they can wear or take home as gifts. Stumble upon hidden locations, collect shells on the beach, or dig up treasure.
Stay at New Travel Accommodations-Splurge on the luxury suite for your Sims or save Simoleons and choose a more cozy lodging. Your Sims will enjoy the comfort of room service, get pampered at the spa, and more.
Mivel úgy látom senki sem tudja a kérdésedre a választ, majd megválaszolom én. :)
Ha jól tippelek te a szerencskútra gondolsz, amit a játék borítójának a hátulján láthattál.
A dolgod nem a legegyszerűbb. Legyen kerted, de nem egyszerűen egy kert, hanem a legszebb kerted. Gondoskodj arról, hogy palántáid mindegyike kiválóan érezze magát, és gondoskodj a díszítésekről. Lámpák, katicabogár ház stb....
Majd, ha ezekkel megvagy hívd fel a kertész klubbot és kérd, hogy mérjék fel a kertedet. Ha mindent jól csináltál, a három felügyelő bizottsági tag felvesznek a kertész klubba a legjobb minősítéssel és ajándékként megkapod a szerencsekutat.
ugyanez a probémám, nekem viszont megvan a házi kedvencek és az évszakok is. azt írja, hogy rossz cd fut, helyette futtassam az évszakokat. viszont, ha az évszakokat futtatom, akkor is ilyesmit ír ki. amúgy az h&m frissítette az évszakokat és a petst is. szóval egyelőre leszedtem a h&m-et, újracrackeltem az évszakokat és így játszom. megy valakinek az h&m?