Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Tényleg olyanok vagytok, mint két óvodás. Olvassátok el majd holnap (ha még lehet) ezt a kis acsarkodást. Remélem mindketten szégyenkeztek majd. Ennyi éven át hordozni vélt, vagy valós sérelmeket. Szerencsésen fiatalok vagytok még.
Na most meg te sértődsz meg ? Tényleg marha meleg van ...:-)
Kérdezték tőlem , hogy kivel nem kéne beszélgetnünk .... én meg éppen olvastam azt a bizonyos beirkád , és Nyuszkó reakcióját . Há' tudtam kire és miért . Ennyi .
Nem bíráskodtam , csak egy infó birtokában evett a fene , és azt le is írtam .
... és igen ... többnyire nem szeretek mellébeszélni , de mégsem mindig írom ki amit gondolok . Pedig most mindkettőtökről gondolok valami nem túl hízelgőt ... hogy két értelmes óvodás is jár ugyanabba a topikba .:-)))
Előzményekről gőzöm nincs . Lehet , hogy az öregséggel jár a szelektálás , de nekem nagyon jól megy .:-)
Úgy tudom a hátam mögé vágni ami nem érdekel , hogy nem is emlékszem rá , csak ha nagyon kotorászok a bugyorban . Néha még akkor sem . Nem itt kezdtem a fórumozást , láttam már ezt-azt .
Választani meg más kérésére nem fogok . Majd ha én magam is úgy vélem , hogy elkerülhetetlen , de ahhoz tudnom kell ki kezdte és miért , a másik miért és hogyan folytatta . Búvár is tud odaszúrni , Nyuszinknak sem csak imádság folyik a szájából . Úgyhogy meccseljék le nélkülem , vagy akit bele tudnak vonni !
Én nem tudtam, hogy a lény szó, nyilván magán a szándékolt savazáson túl ennyire tűrhetetlen lenne. benned mindig ezt bírom, hogy így ráböksz valakire, hogy na akkor ő a felelős. Ez 10 napja , kettő hete ment, oda és vissza. de akkor én vagyok a felelős a lény szóért, végre megvan a kiinduló pont ( az amúgy 15 éve is nehezen volt meg, nehezen kibogozható dolgok ezek). Óriási.
Minden esetre a feszélyezettség oldására, meg hát a ma forró nap némi aktualitást is ad neki, had osszak meg veletek egy pár éve, egy helyközi buszon született kis írásomat :-) :
"Kutya meleg volt. Busszal utaztam Pestre. Pont a déli hőségben szálltam fel és helyet kerestem valahol egészen hátul. Nem volt nehéz, mert csak hárman voltak rajtam kívül. Ebből a háromból is egynek biztos helye volt a volán mögött.
A következő megállónál felszállt egy "jó nő". Tényleg jó nő volt. Az idézőjel csupán arra kíván utalni, hogy a jó nő jelen esetben, egyfajta embertípust képvisel.
Szóval felszállt a "jó nő" és leült velem átellenben. Gondolom azért, mert én meg a "jó pasi" voltam. Gondolom. Tehetem ezt egyrészt azért, mert nagyképű vagyok, másrészt, mert számtalan olyan hely volt a buszon, ahol egyedül ülhetett volna le. De ő velem szemben helyezkedett el, a már-már elviselhetetlen hőmérsékletűre hevült szocreál műbőr ülésen. Kutya meleg volt...
Olyan fél órát zötykölődtünk így együtt. Napszemüveg volt rajta. Egészen sötét. A napszemüveg. Nem túl tapintatos dolog, gondoltam. Az utazás alatt erősen izgett mozgott, megigazította sminkjét, számtalanszor tette keresztbe szinte végtelen hosszúságú lábait, "véletlen" betekintést engedélyezvén ezzel a vágyak birodalmába. Ezt a birodalmat citromsárga csipketanga választotta el a való világtól. Persze zavart, hogy én nem tudok erre a birodalomra összpontosítani, mert nagyon erősen azzal voltam éppen elfoglalva, hogy a szememet elhomályosító izzadtságrohamokat visszaverjem, valamint a verejtékben úszó, mozarellasajtra hajazó tökeim körül ólálkodó gondolataimat próbáljam elhessegetni és magamat Shackleton Déli-sarki expedícióba vizionálni.
Aztán "jó nő" szedelőzködni kezdett, és felállt (mármint a "jó nő" ). Leszállni készül, gondoltam stirlici éleslátással. Ekkor azonban észrevette, hogy a háta mögött a barna, repedezett műbőr ülésen csinos kis tócsa gyűlt össze. Az izzadsága csinos kis tócsája. Én, a "jó pasi" ezt észrevettem. Ő azonban nem látta, hogy megláttam. Figyeltem őt. Kínlódott. Mi lesz, ha a "jó pasi" észreveszi, hogy a "jó nő" izzad!! Rettenetes!! Borzasztó!! A "jó nő" letette a táskáját a tócsa elé, parányi, ámde hatékony spanyolfalat képezve köztem és a tócsa között. Kicsit sem volt átlátszó, hogy táska nélkül ment el jelezni az ajtóhoz. Megsajnáltam. Tudta, hogy ki fog derülni, mert a táskát már csak nem hagyhatja ott. Ekkor nagyot fékezett a busz, minek hatására a táska -engedelmeskedve Newton első törvényének, elegánsan beleroskadt az általa eltakarni szándékozott tócsába. Megsajnáltam és kifele kezdtem el bámulni az ablakon, amíg megállt a busz, és a "jó nő" leszállt. A tócsa pedig ott rezgett, fodrozódott az út hátralévő részén, mígnem egy nénike beleült, eltüntetve egy kínos felismerés kézzel tapintható bizonyítékát, mely szerint a "jó nők" is izzadnak, időnként böfögnek, wc-re is járnak, pukiznak, önkielégítenek és talán még a lábuk is büdös néha. A "jó nőknek" is kellemetlen reggelente a szájszaguk. A "jó nők" is emberek."
Aha! Tehát te vagy a belzebub. Most már legalább tudom. :-))
Amúgy kicsit vicces, hogy választani kell, ráadásul úgy, hogy nem is vagyunk birtokában minden infónak. Azaz azt sem tudom eldönteni, hogy egyet értek-e ezzel, vagy azzal.
No mindegy. Szerintem ez csak vihar a biliben. Amúgy meg öreg vagyok már az efféle dúzzogáshoz.
Te egyébként tudod, kivel nem szabadna beszélnünk? Mert nekem máig sem jött le. Amúgy én mindenkivel elbeszélgetek, amíg nem személyeskedő és/vagy paraszt. Bélával is. Pedig nem igazán vagyunk egy platformon. De velem még nem volt paraszt. Vagyis de, de egy 10-es skálán csak mondjuk olyan 2,3276-es. és annyira szerintem én is paraszt voltam vele. Így mondhatjuk, hogy kölcsönösségi alapon ez még belefér. (Remélem ezt ő is így gondolja. :-)
Ha kellemetlen a jelenlegi helyzet, válaszd a másik személyt. Nekem sok szempontból kényelmesebb így, hogy választásra késztet titeket. Ez a szabad akarat, itt ez, ami ment kettőnk ( ő és én közöttem), úgysem mehetett volna tovább, a dolgok jelenlegi állása szerint. Dönts szabad akaratod és értékítéleted szerint, ha meg nem szeretnél, akkor várj néhány hetet és lenyugszik ez az egész. Majd újra kezdődik, sajnos. de ilyenkor érdemes pár hét kifutást adni az egésznek, nyilván nagy befeszülések voltak itt. És majd még lesznek is.
Jaaa ... emlékszem már . De már ne is haragudj , nem fogok belemászni senki sértettsége okán semmi haragszomrádba ! Tőlem mindenki öldösheti egymást , ha már úgy jobb a fórumozás , de én még a legmocskosabb szájúval is képes vagyok ember módján kommunikálni , és ritkán kapok rá förmedvényt .
Arról meg fogalmam nincs miért alakult ez így köztetek , ki kezdte/ki folytatta , meg nem is vagyok fórumbíró . Kölköknek is azt tanítottam annó , hogy " legyél te különb " . Aztán azt csinálsz amit akarsz , de ha magadra zárod az ajtót , neked lesz kisebb a világ .
Mentségemre szolgáljon, hogy ez számomra annyira misztikus figyelmeztetés volt, hogy nem tudtam/tudom, kivel nem szabadott volna szóba állnom. a Dis-en megírtad, de egy olyan nicknevet írtál, akivel én eddig nem találkoztam. Hangsúlyozom, bár veterán a nickem, éveken át alig két-három topikot látogattam, és azok is távol álltak a pol-tól.
Szerintem Trump viszi az egészet, Biden bácsit látjuk, hogy agyi koherenciával küzd, a demokrata elit és Hollywood fele pedig szeretné, ha visszavonulna. Trump bácsi viszont, aki gyakorló elmebeteg, lehet, hogy még az Usát is felégeti magam mögött, alkotmányt csak azért nem fog módosítani (ha nem fog), hogy még egy ciklusban is lehessen elnök, mert addigra őt is elviszi tudatilag a demencia, de szét fogja rúgni az amerikai ősdemokráciát. És senki nem tudja, hogyan tovább. Mondjuk ott a civileket nem verték szét, mint itt, de ebből még polgárháború is lehet, mivel a vénember tényleg elmebeteg lett közben, a korábbi személyiségzavarai felett. Kamala asszony nem opció, nem alkalmas, mindenki tudja. Komoly show lesz ebből, ha bedönti a demokráciát egy ekkora seggfej, hát, az ő világuk, az ő elitjük. Végül is a félig agyhalott sem biztos jobb lenne, hiába van a stáb mögötte.*vállvonás*
Én meg Chilében a kollégámnak arról panaszkodtam a vacsoránál, hogy századszor vagyok Chilében, ráadásul 3-4 hetekre, de még nem éltem át földrengést a világ legföldrengés-veszélyesebb országában. Mondanom sem kell, másnap éjszaka egy 6,5-ös örvendeztetett meg.