Ez a legfrissebb Wan2.Egészen 25-26.-ig megveheted bármelyik újságosnál.
Az új Mode lemezről pedig gyakorlatilag az összes szám tetszik.Talán a Darkest Starhoz kellett kicsit több hallgatás:))))))))))
A legjobb szerintem a John The Revelation.És azért tökéletes lemez mert nagyon egységes.Az Exciter sem volt olyan rossz,de azon aztán felvonultattak mindent.
tudom ez nem épp a legaktuálisabb fórum de ha v.ki esetleg tudna ajánlani olyan oldalt ahonnan mission képeket lehetne copyzni megköszönném.portré jellegűekre gondolok ahol tökéletesen látszanak a tagok előre is köszönöm
dark-goth-mediaeval est A Tajtékos Napok és a Blasphemous rendezésében: fellép - ATARAXIA /I/; Dyas /H/ dj: Gelka, Krisztián vendég dj: Paolo /1 óra olasz zenei blokk/ Art: Gabriel Art Gothic kiállítása jegyár: elővételben 1990 Ft a helyszínen 2400 Ft
Attol függ mi a jó minőség Neked. De az Én tapasztalatom szerint a koncertfelvételeket a hangulatuk miatt érdemes letölteni, kevés ragyogó minőségű koncerttel találkoztam eddig. Amelyik koncerten ott vagyok azokat próbálom beszerezni emlékműként.
A soulseekrol szedtem le két verzióban, meghallgattam majd töröltem. :) az egyikben meghatározó a közönség hangja, tapsolása stb., ezáltal nagyon hangulatos, a másik talán javítva van, a zene erősebb, jobban szól, de egyik sem nagyon jó minőség. A soundcheck pedig igazi csemeg főleg az It's Not You-val!