Vagyis, ha nem értek a szurkoláshoz, akkor ne csodálkozzak azon, hogy f...zopóznak és cigányoznak? Pistike, te egy nagy zseni vagy.:)
Jó lenne egyébként jövőre egy olyan hasonló kis fúvós zenekar, mint Malagában, de egy északi kézilabda hangulat is felüdülés lenne az Arénában. A lényeg az, hogy egy 'happy' stílus uralkodjon, ami örömöt csal az emberek arcára és ne a vadhajtás győzedelmeskedjen.
Írjanak ki pályázatot a B-közép betöltésére és legyenek benne komoly kritériumok. Aztán, ha a mostaniak nyernék el a kiírást, akkor az is rendben van, de már jobban meg lenne kötve a kezük (hangjuk), hogy milyen irányba mehetne el a szurkolás.
ki mondta, hogy érdem? csak mivel kurvára nincs közöm pl a horgászáshoz, ezért nem okoskodok a horgászoknak, hogy mit hogyan kéne nekik csinálni. ha nem érted a világot, a te bajod.
Azért azt remélem mindenki tudja,hogy egy végletekig kizsigerelt zete fog ma érkezni…Így én a mai meccsen egy egyertelmű 15-20 pont kulonbsegu győzelmet várok…Nekünk inkább az egerszegi meccs lesz a vízválasztó,ahol a szurkolóik is plusz motivációt fognak nekik adni…Kaparni fognak ott szinte biztosan,nekik az lesz az elet halál meccs.És ha azt majd sikerülne nekik behúzni akkor azert még fordulhat a kocka..A terheket meg a motivációt is nézve.
Én nem azt mondom, hogy azt kellene tippelned, hogy továbbmegy a Zte. De ha szerinted az egerszegi meccs egy fontos mérkőzés volt, amin minkét csapat odatette magát, akkor logikusan legalább az egerszegi meccseket megnyeri a Zte. De, ha az egészet úgy érted, hogy igazából nem vettük komolyan a Zte elleni meccset és ez később visszaütött, akkor értem.
Melyik része nem érthető? Én alapból nem tudom elképzelni, hogy a Zete a rájátszásban háromszor is elveri a Falcót, és szerintem itt még extra motiváció is van bőven azon túl, hogy egy elődöntőben nyilván nem lazsálgat az ember alapjáraton sem. Ez nekem szurkolóként is elég lenne ahhoz, hogy kicsit pikánsabb legyen a párharc. Persze ha a Szeged jönne szemben most, az lenne az ideális.:)
Azt sem nagyon hiszem amúgy, hogy a Honvéd ellen teljesen ugyanilyen lett volna a párharc, ha nem történt volna az azt megelőző egy hónapban a Falcóval az, ami. Bármennyire is nem volt abban része pont a Honvédnek. Mindenképpen söprés lett volna persze, meg nem kellett volna izgulni egyik meccsen sem, de...
Nincs az a kivételes csapat, amelyikre ne lenne hatással az, ha egyre gyakrabban kikap, akármilyen jó képességű is és akármennyire is nincs tétjük papíron azoknak a meccseknek. És az ellenfelekre is hatással van, ha az látják, hogy a másik egyre többször kikap, miközben azelőtt szinte verhetetlen volt. Persze az ilyen fejtegetéseket te hívhatod magadban úgy is, hogy a másik csak elő akarja adni magát, miközben amúgy semmi forradalmi gondolat nincs ebben az egészben.:)
Hát... adott pillanatban lehet, hogy nem számított annyira (vagy nem tűnt úgy, hogy különösebben számítana, bár azért némi energiát mozgósítottatok, hogy fordítsatok nagy hátrányból), de így utólag egy elég tisztességes vesszőfutás része volt, aminek a vége a kupakudarc lett. A Zete volt az idén az első csapat, amelyik nem csak hogy elverte a Falcót, de összességében véve simán elverte. Bebizonyították, hogy akár le is lehet simázni titeket, ami aztán később az Albának is sikerült. A nimbusz meg lett tépázva. Most ezért vissza lehetne vágni jó alaposan, amivel üzenni is lehetne annak, aki a másik ágról fog a döntőbe jutni.
nagyon sokat fejlődött a ZTE, nekünk jól kell játszani hogy nyerjünk, dadogó játékkal meg fogunk szenvedni az tuti. Jó legiosokat hoztak, magyarok is rendben vannak, palank alatt is erősek szóval szerintem óvatosan. de bízom a csapatban hogy eléggé komolyan veszik a fiúk a meccset és behúzzák simán!
Holnap lesz az elődöntő első mérkőzése? Csak azért kérdezem, mert nincsen bennem az a várakozás, vágyakozás, amit kellene, hogy érezzek. Valami nem oké. Persze aztán lehet, hogy a meccs kezdéséig ez változni fog. Új kihívásokra, nagy tettekre vágyok, amik új motivációt adhatnak nekem.
Igen. És ha kicsit extrábban dobják az amúgy fegyverüknek tartott hármasokat, vagy legalább nem hagynak ki ennyi büntetőt, akkor akár a döntő is meg lehetett volna..