Magyar szinkronnal valahogy bárgyú, én se néztem. De idekinn párat megnéztem németül, és úgy egész elviselhető, pláne csekély nyelvismerettel. Azért le nem tölteném. :_D
Fenn vannak a Youtube-on magyarul. :) Németül is akartam nézni, de külföldiként nem vagyok tisztában a jó kis torrentoldalaikkal, ahol esetleg ott lehet. A ZDF a médiatárából is törölte. :(
Cserébe még cikibbet mondok: én némán nézem a feliratos videókat a Facebookon. Koreai meg kínai sorozatokból rövid részleteket. A férjem szerint elsorvadnak az agysejtjeim. Vagy képeket nézegetek elalvás előtt (Pinterest, Instagram), de úgy órákig tableten.
A Tetthelyet (végülis nem Németországban vagyunk :D) és a Derricket talán 30 éve láttam utoljára. :-) De akkor tetszett, igaz nem is nagyon volt más bűnügyi sorozat. Meg amiben Semir van, most nem jut eszembe a címe... Ja, és a Rex... :-)
Erről eszembe jut apai nagyanyám, aki osztrák volt, tehát német anyanyelvű, egyszer néztük a Tetthelyet, és a címnél nem értette, mi az a Tatort? Nem ugrott be, hogy Tat + Ort, egyben próbált rájönni a jelentésére. :D
Igen. Eleinte nekem sem tetszett, de rájöttem, hogy épp ez kell. A két véglet - Lucifer és Chloe. Egyik sem normális. És benne van, hogy ő sem ide való, de ez csak olyan érzés. Egy darabig.
Plázacicának nem látom.
A színésznőt szerintem még semmi másban nem láttam.
Arcra szimpatikus lenne, de a mimikája rém kevés. Kicsit kacsaszájat vág és ennyi. Jó, néha nevet, szóval nem ő a legrosszabb színésznő, de fasorban sincs a többi női karakterhez a sorozatban.
Nem úgy értettem, hogy a szerep nem jó, hanem a színésznő tehetsége kevés. Lehet, hogy egy nagyon vicces, aranyos csaj, de ebben kábé egy díszletek közé becsavargó plázacica. Elvileg egy anyáról van szó, de még a gyerek is lejátssza, amikor a színen van. :) Legalábbis én így érzem.
A Luciferben a csaj szerintem nagyon jó. Épp ilyennek kell lennie. Hisz ő is "kiválasztott", de csak érzik, hogy vele valami "nincs rendben", "nem oda való". És ezt a nincs rendben-t hozza.
Méz-t és a pszichológus csajt én is bírom! :o))
Nem is tudtam, hogy Káin Superman volt.
Lucifer elég ördögi ezzel a szépfiújátékkal. Szeretem ezt a színészt. És tetszik, hogy tényleg ő zongorázik, meg énekel.
A Hazudj, ha tudsz nagyon jó, de azt angolul letöltve néztem, nem is tudtam, hogy ment Magyarországon. :) A többit kigugliztam, a Mindörökké bakancslistás nálam, mert nagyon csípem a színészt.
Az Esküdt ellenségeket szerettem nézni, Vincent d'Onofrio szerintem nagyon jó benne. :)
A Dowling atyát el is felejtettem, pedig milyen szerethető kis sorozat volt. A Monknál tuti jobb.
Érdekes, hogy a Lucifer nekem is tetszik, pedig szerintem a nő borzalmas benne, mintha nem is élne az arca, csak egy Barbibabát tologatnának ide-oda a celluloidon. Lucifer meg egy szépfiú-klisé, de valahogy mégis működik. Lehet, hogy azért, mert jók benne a mellékszereplők, különösen Mazikeen (a kedvencem), de a pszichiátercsaj meg az exférj is jópofa, jó húzás volt Káinnak a volt Superman is.