Nocsak, a Jobbik tényleg összeáll a liberónácikkal? Nehogy úgy járjon aztán a Jobbik is, mint a német CDU, amely tagságának és választóinak 40%-a már átállt az AfD-hez a Muzulmutti liberónáci nyitása óta.
Ha becsületes vagy, mi bajod lehet? De aztán végigcsinálni! Kiszúrni egyeseket és azokat fingatni nem szép, nem fair, nem polgári. Bár utóbbi kettő látszatával sem törődik a Fidesz már elég régen. Nem baj, majd erről is szavazunk 2018-ban.
Teljesen egyetértünk. Ha nem külföldről ismeretlen helyekről , ismeretlen célból pénzelik a "civil " szervezetet akkor működhet szabályosan, mint a többi sok ezer alapítvány.
Öcsisajt, info csak neked: Állampolgári jogon (magyar állampogárságom alapján) nyilatkozom. Tetszik, nem tetszik ez neked, erre ráadásul alanyi jogom van.
pontosan tudjuk, hogy az országgyűlési képviselői vagyon nyilatkozat, vagy egyéb esetekben lásd mészáros, stb milyen eredménye van amikor kiderülnek a "elfelejtések"........
Tja, és te egyszemélyben eldöntöd (igen demokratikusan, term´szetesen), hogy mi a nemzeti érdek. Info még neked: A "lázítás" a világ minden országában (így még a demokrácia mintaországaiban is (pl. mint az USA)) köztörvényes és politikai büncselekmény, s rendszerint igen kemények a büntetési tételei.
Neked, mint emigránsnak sincs semmi közöd Magyarország belügyeihez, mégis a nem létező liberonáci fasisztoid szervezetekről improvizált hülyeségeidet erőlteted.
Ugyan nem vagyok Fidesz tag, de a Fidesz még mindig jobb, mint a liberónáci csöcselék. Továbbá nekem három diplomám van. Az ös SZDSZ szöveged meg már mintha hallottuk volna: "Mi vagyunk a szürkeállomány" (amelyikröl oszt kiderült, hogy még a szürkébbnél is szürkébb, s teljesen impotens, és csak a szabad rablás müfajában jó).
Tja, amint látható, az Open Society Foundations nevü maffiaszervezet egyáltalán nem Magyar, úgyhogy azonnal felmerül a kérdés, hogy mi köze van Magyarország belügyeihez és miféle legitimációja van Magyarországon. A válasz igen eccerü: Semmi. Itt az ideje tanulni az usákoktól: Magyarországnak is szüksége van egy, az 1941-es usák Patriot Act hasonló törvényre, s megjelölni az idegen ügynökként müködö liberónáci fasisztoid szervezeteket.
A Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) folytatni fogják munkájukat Magyarországon, annak ellenére, hogy a szervezet szerint a kormány ellenzi a tisztességesebb, elszámoltathatóbb társadalmakért folytatott missziójukat - közölte Christopher Stone, a szervezet elnöke.
Pontosabban kétmillió egyszázezer társaddal együtt.
Nem csak mosolyog, rettentően ideges és irtani akar, de nem elég erős a szarka farka. Mondjuk, ha ilyen arcok a frontemberek, mint ez a zsírfejű, enyhén debil, de nagyon ambiciózus alelnök, akkor nem is csoda. Ha nem rettegnének, szép csendben megcsinálták volna a dolgot, de, hogy előre nagy hangon hirdetik, az biztosan annak a jele, hogy hívják a tábort a harcra, mert érzik egyedül kurvagyengék és harc nélkül senkik, nincs valós üzenetük a társadalomnak. Tüzelni kell a nép butábbik részét, hogy uszuljon. (És lám működik is.) Nem véletlen, hogy vezet a Fidesz a max nyolc általánost végzettek közt.
Még valami. Mindennek csak akkor van értelme, ha valamit elhallgatsz (vagy csak "kifelejted"), akkor az minimum azonnali hivatalvesztéssel járjon, még azelőtt, hogy a NAV megvizsgálja a jövedelem és a vagyon viszonyaidat! Tekintet nélkül, hogy köztársasági elnök, vagy csak az állami vízmű budösbunkófalvai helyi vezetője vagy."
el lehetne kezdeni, mondjuk rogán, mészáros, stb.....
Én a fideszre szoktam szavazni, sok millió társammal 1ütt:))))) És 1általán nem tetszik, hogy külföldi pénzek támogatásával teszik a botot a kormány küllői közé:(((((( Akkor sem, ha a kormány az ármánykodásra csak mosolyog 1et!!!!!!
Én a Jobbikra szoktam szavazni és nemzeti liberálisnak tartom magam. Ha az jobbernek számít akkor megállapíthatjuk, hogy én kicsit sem visítok, tehát nem miden jobber visít. Igaz a civil szervezetet sem hallottam visítani. Se jobbereket, se ballikakat, se a kézimunkázók pártsemleges civil körét.
Tegnap úgy hallottam a tv-ben az egyik legnagyobb civil szervezet vezetőjétől, hogy betartják a törvényeket, tehát no problem, ha vallani kell. Hol a visítás? Vagy ez ismét csak orbáni propaganda, az egyszerűbb, agyban gyengébben eleresztett szavazóknak?
Én támogatom a vallatást, bár nem tudom mi köze van az államnak (a NAV-on kívül) kinek mennyit adok a sajátomból és milyen törvényes célra (és miért ne lehetne politizálni is az én pénzemen másnak), de legyen, a nyilvánosság nagyon rendben van. És még az összes állami vállalat-hivatal-bank-szolgáltató vezetőjének is kelljen vallani, a helyetteseikkel, üzemvezetőikkel és házas-élettársukkal, közvetlen családtagjaikkal együtt.
Vallhatnak az egyházak vezetői és családtagjaik, a pártok országos és helyi vezetői és családtagjaik, a nemzetiségi országos és helyi vezetők és családtagjaik, egyáltalán minden vezető beosztású ember, és családtagjaik, aki pénzhez juthat a munkán kívül is és azt akár a magáévá is tudja tenni és azt nehéz ellenőrizni. (Ugye a pici polgárt ellenőrzi a portástól, a csoportvezetőjén át a csúcsvezetőjéig mindenki, neki nem kell vallania.) A magáncégek meg úgyis a NAV állandó és basztató ellenőrzése alatt állnak, tulajdonosaiknak és cégvezetőiknek se kellejen külön vallani!
Még valami. Mindennek csak akkor van értelme, ha valamit elhallgatsz (vagy csak "kifelejted"), akkor az minimum azonnali hivatalvesztéssel járjon, még azelőtt, hogy a NAV megvizsgálja a jövedelem és a vagyon viszonyaidat! Tekintet nélkül, hogy köztársasági elnök, vagy csak az állami vízmű budösbunkófalvai helyi vezetője vagy.
Ez ellen sem lehetne semmi visítás. Ha becsületes vagy, mi bajod lehet? De aztán végigcsinálni! Kiszúrni egyeseket és azokat fingatni nem szép, nem fair, nem polgári. Bár utóbbi kettő látszatával sem törődik a Fidesz már elég régen. Nem baj, majd erről is szavazunk 2018-ban.
Ha jól sejtem, évente kell majd a vagyonnyilatkozatot elkészíteni.
Nem mindegy, hogy lesz a szabályozás: azonnal kell egyet készíteni, vagy mondjuk december 31-ig.
Mindenesetre ha elkezdenek gecizni, hogy ők márpedig nem nyújtanak be vagyonnyilatkozatot, arra nagyon rá fognak kúrni azon felül is, hogy onnantól soha többé nem ugathatnak átlátszóságról anélkül, hogy pofán ne röhögnék őket.
A kormány helyében már indítanám is a faszbúkon az újabb demokrata csoportot, ami ezt megszervezi, hadd lássa ország-világ, hány emberről, milyen támogatottságú szervezetekről is beszélünk.