Nos, ma voltunk a 38. heti UH-n. 4200 g korulre mertek a gyermeket, 99 BPD-vel. Holnap ezt jol megmutatjuk az orvosomnak, es remelem, hogy egy jovo het szerda kornyekeben ki is egyezunk, amikor laboratoriumi korulmenyek kozt vilagrajon Tombolka ;)
Amugy a szokasos utolso hetes nyugok, sehogy se kenyelmes, baromi nehez mar a pocak, jon vissza a sav, stb. A tobbiekkel miujsag? Foleg az elottem levokkel? :)
viszont dobogos vagyok maris, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
osszeszereltuk ma anyukammal a Faktumtol vett sarokszekrenyt. mikor kesz lett (es a kis tundeke bentrol is korulnezett) megallapitottuk, hogy 15 honaposan lett egy komplett gardrobszobaja :D
:)))))) Számomra még most is hihetetlen néha, hogy itt van :))) És bevallom őszintén, hogy a kórházba többször is nézegettem a kisfiamat és mindig megállapítottam, hogy
1. kizárt dolog, hogy ez a gyerek elfét a hasamban, tuti itt kint fújták fel.
2. Az, hogy a feje, hogy fért ki odalent, na az a másik amit elképzelni sem tudok (persze tudom, hogy szülés után nem ilyen alakja volt, de akkoris)
Érdeklődni szeretnék, hogy anno a szülés, terhesség 3.0 fórumon volt egy szüléstörténetek blokk, amiben mindenki megírta, hogyan zajlott a nagy esemény. Anno én is "oldalra vetettem" a történetemet (twoinone néven), ám sehol sem találom. Megvan ez még valahol? Vagy tudtok segíteni, hogy találom meg?
Most ismét terhes vagyok, és szívesen átolvasnám újra... :-)
Hat az elso gyereknel en is igy gondoltam, hogy egyszercsak leesett a tantusz. Aztan amikor valoban megszuletett, akkor ket napig csak nezni birtam, hogy JAAAJ! MILESZMOST??? :DDD