A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Hát igen , én is azért mertem azt írni , mert a cégnél mi is így hívjuk a "szak" embereket . Vannak targoncások , jó targoncások , és a szakbarbárok :)
Még szakmunkásképzőben mesélte ezt a történet egyik tanárom , hogy azt gondolná az ember , hogy ez a kifejezés valami negatív tulajdonságot jelent , közben meg pont fordítva van . És valamiért , ez megmaradt bennem , én is csak onnét tudom . Meg mert valamennyire rám is igaz :) Na persze nem a nagy tudás , csak az egyszerre egy dologra...
850-en nem volt ilyen szelepfedél gyárilag, ez egy szerkesztett kép. Csak krómosban volt ilyen fedél a 850-en, de azon is csak a sondermodel-en(csíkozott fényezés-fekete fehér csíkkal és vaniliasárga fekete csíkkal+ küllős kerekek)
"van nagyobb, az asszonynak. ( Amiből én azt logikáztam ki, hogy hosszabb utakra azt tudjátok használni)"
Úgy értettem családi, nyaralós, külföldremenős autónak, de jogos, ha napelemes kertes házban laknánk, elgondolkodnék ezen a felálláson, mert látom benne az ésszerűséget. Amúgy pár hete jött meg a kollégám új Teslája, hát nem úgy szálltam ki belőle, hogy olyat szeretnék. Kicsit úgy voltam vele, mint a parasztbácsi a zsiráffal, hogy szép, szép, de otthonra nem kéne. :) F12-től próbaút, azután okosab leszek. Ha csak kicsit tetszik, nem veszem meg.
Fillérszexualizáló helyváltoztató eszközöm van, 2013-as Peugeot 208, 1.6-is HDi motorral, kb. 4,6-ot fogyaszt, elvisz A-ból B-be, van benne fűtés. Ezen kívül full fapad, minden porcikáján látszik, hogy újkorában is egy olcsó kisautó volt. Helyette szeretnék valami újabbat, igényesebbet, extrásabbat, amibe jobb beleülni és visszanézek rá a parkolóban. Ha a fillérszexualizálás lenne a fő szempont, nem vennék másikat, arra a meglévő lenne az ideális.
van nagyobb, az asszonynak. ( Amiből én azt logikáztam ki, hogy hosszabb utakra azt tudjátok használni)
Ha nem tetszik, az ellen nincs érvem..
:-)
( Nekem sem tetszik az enyém, ellenben két év/ 30.000 km alatt a szervizköltségem két pollenszűrő volt ( az "induló", vétel utáni mindenfolyadékcsere szervizen kívül, mert az 27.300 Ft volt ÁFA-val 2020 szeptemberében) , az üzemanyag meg pont nulla - OK, otthon, napelemről töltöm. Csak munkába járok vele napi 55-60 km, az igazi, hamisítatlan fillérszexualizáló helyváltoztató eszköz )
Mert munkába akar járni vele, és a felsoroltak közül legalább kettő olyan van, ami ennyi pénzért még nem fog biztosan minden nap beindulni és megtenni 70 kilométert.:) Viszont megjavítani még egyszer ennyi pénz.
Plusz az sem baj, ha nem visz el a fogyasztás pluszban három heti ottani átlagfizetést.