Bogutot azért eléggé visszavetheti, ha Joe Smith meggyógyul, tuti fog csökkenni a játékideje. Deron Williams viszont hamar átveszi majd a kezdő spotot McLeodtól, így az én tippem lesz a bafutó :)
én még paulról sem merem - nyilvánosan :-) - ilyen magabiztosan kijelenteni, hogy ROY lesz, pedig ő már most nagyon közel van ahhoz az átlaghoz, amit te említettél.
és ha Bogut nagyon belejön, akkor szvsz ez sem lesz elég a címhez
Taktikailag nem tűnik valami pengének, de azért az az elsősorban az ő érdeme, hogy Amare nélkül is nagyon erős az offense. Meg ez a stratégia, még ha bajnokságot aligha lehet nyerni vele, összességében pozitív, a látványos játék népszerűvé tette a csapatot (és az eredményekben is bőven üti a korábbi időszakokat).
Egyébként az érdekes, hogy a Pistons is egész offensive minded lett az új edző alatt, és közben persze védekezni sem felejtettek el. Simán bajnokesélyesek megint.
Nem tudom, hogy itt hogy van, lehet csak simán első szezon számít életkortól függetlenül, bár az amerikaiak bonyolítási hajlamait és az NHL szabályokat ismerve kétlem :))
NHL-ben asszem úgy van, hogy 26 (?) évnél fiatalabb, aztán vagy: - első éve a ligában - második éve és az elsőben nem játszott többet 25 meccsnél - többedik éve és az ezt megelőző szezonokban nem játszott 6 meccsnél többet
villa az előszezonban villogott, de az újoncok között a preseasonban ő kapta a legtöbb időt is, ráadásul az alapszakasz más tészta; eddig jóval rosszabbak az átlagai, mint amennyivel kevesebbet játszik. plusz a 3-as/4-es poszton a legerősebb a raps, nehezen fognak 30 perc körüli időt kisajtolni neki.
calderon: szerintem ahhoz nagyon jónak kell lennie, hogy nem draftolt játékosként válasszák ROY-nak.
persze komolyan változhat a kép, ha a gyengélkedő csapatok újjáépítésbe kapcsolnak, így kaphat több lehetőséget villa vagy felton is