Sziasztok! Nemtudom, hogy Enelen olvasgat-e mostanában errefelé, de azért lenne egy kérdésem: Mikor lesz folytatása az Elhagyvának? Sajnos nem tudok angolul, és már naggyon várom :(
Igen, jó vége van (sőt, van folytatás is, szintén happy endes), de készíts legalább egy százas csomagot a legpuhább, legvastagabb papírzsepiből, mert előtte... Ez az egyetlen fic, amit még elmesélni sem tudok senkinek, mert máris potyog tőle a könnyem. De akkor is nagy kedvencem :) mindenképpen megéri elolvasni, főleg ha valaki szereti a jó kis sappy, romantikus sztorikat, mint én.
Bocsi, hogy nem válaszoltam a hozzám intézett kérdésedre, de nem voltam netközelben egy hétig. Nem tudok Forever-ről semmit. Meg kell, hogy modjam én is aggódom. Viszont kész a Fagyöngy első fejezete, és elküldöm neki (mihelyst visszakapom Yatzétól), hátha ez majd ösztökéli egy kicsit. Lehet, hogy Yatze már vissza is küldte, csak még nem láttam. :)
most kiderül, miért csúszik a Felnőtt fájdalmak... *bűntudatosan lesüti a szemét*.
Ma van Tira Nog szülinapja, és ajándékul mindenképp szerettem volna elkészülni a borítóval, amit a két íráshoz, az Idő-járáshoz és a Felnőtt fájdalmakhoz terveztem.
Lehet, hogy még ez sem a végső változat, de egyelőre ennyi telt tőlem, minden véleményt kíváncsian várok.
Először simán bekopizod az egész szöveget (mondjuk word-ből) az új bejegyzésbe. Megkérdezi, hogy át akarod-e alakítani a word-öt, mondd, hogy igen, akkor kijön egy szövegdoboz. Abba újra bekopizod (vedd ki a pipát a formázás megszüntetéséből, másképp elvesznek pl. a dőlt betűs vagy vastagon szedett részek). Ha így hagyod, akkor az egész szöveg megjelenk a post-ban, és kész is vagy. Ha az egészet kijelölöd, és rákattintasz fent a szerkesztősorban balról a második jelre (szövegsor alatt egy cikkcakkos vonal = lj cut), akkor kijön egy sor, ahova beírhatod mondjuk az írás címét, és akkor csak az jelenik meg a post-ban, a többi csak akkor, ha valaki erre rákattint.
Légyszive segítsen nekem valalki! Hol lehet a livejuornalra word dokumentumot belinkelni? Nemrég csináltam magamnak egyet és csak a képek feltöltéséhez való "gombot" találtam meg. kelenta
Én csak a magam nevében beszélek. A Horcruxok nyomában valóban megtalálható a fanfiction.neten, de jelenleg még csak 6 fejezet van fent. Folyamatosan töltögetem, miközben a 15. fejezetet irogatom. Mihelyt befejezem, felrakom :) Remélhetőleg ez a jövő hét folyamán bekövetkezik.
Aki szereti a Nem csak Grangert, annak jelzem, hogy csúszik a következő fejezet, mert Nimbusz nagyon-nagyon nem ér rá, és nem szeretném nélküle feltenni.
Kicsit féltem, hogy le fogtok szokni a történetről, de Maczy azt mondta, hogy nem fogtok, hiszen az Akaratokra is néha sokat kell várni, és mégis olvassátok.
Valamint az is tudom, hogy a 9. fejezet után úgyis visszaszoktok! ;-)
Eddig csak olvastam a topikot, de most lenne egy kérdésem, ha nem gond :)
Amíg nincs Merengő, vajon valahol olvashatóak lesznek a fanficek folytatásai? Konkrétan a H.P. és a Sötét Nagyúr, A horcruxok nyomában folytatása érdekelne, illetve a H.P. és a varázslók háborúja 2. (ideiglenes cím, tudom). Valahová nem töltitek fel máshová is, ha már a Merengő ennyire bizonytalan?
Az Intrex, a Merengő kiszolgálója visszamondta a szerződést, mert nem bírja a forgalmat. Remélhetően néhány héten belül rendeződni fog a probléma. Talán már a hétvégén átköltözhet az új helyre... Ezt csak azért mondom, mert a kiszolgáló a ludas a jelenlegi helyzetben. E.
Igen,. sajnos láttam. Nekem is ezt adja ki majdnem mindig, úgí három napja. Óránként, körülbelül egyszer beenged, de egy fejezet elolvasása után ismét ugyan az a helyzet. Tudja valaki mitől van ez?