World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Egyszer jutok le ZA-ba kompetens csapattal a 4 up loot közül semmi nem esik, kivéve a voodoos trinket amit elnyerek, de miért ne passzoljam le valakinek, akinek egyesel kezdődik a személyi száma :-/
A diagram meg az egygombos kasztoknak, frost és shadowbolt spammelőknek:-D
Na jó ötfősben akármilyen idétlen összeállítással el lehet bohóckodni, igaz lassan MH/BT-ben is bármivel. Sorra dőlnek meg a régebben dogmaként követett szabályaink. A gond Sunwellnél kezdődik, a megfelelő raidsetup összeállítása nem mindig lehetséges az aktuálisan online lévő népekből.
Régi szép idők, mikor egy grp-ban is volt 2 shadowpap, castolás közben ment fel a mana, vicces volt:-D. Amúgy 2 shadowpap azért szerencsére van a raidjeinken, extrém esetben, ha nincs ideális team 3 is, de főleg a healerekhez kerülünk.
Alapvetően nincs szerencsénk a spapokkal, nekünk spec alig van, max egy a raidben, azt meg megkapja a máguskülönítmény általában. Gurtogghoz meg amúgy is csak egy mage jön, nem kell még egy fel rage alatt küszködősen kihealelhető spap is, aki ráadásul overagrózik eszetlenüól adott esetben :-D
A papomnak mostmár különös kivételektől eltekintve (Kaz'rogal, Mother Sharaz, néha council pl) max egy manapoti/bossfight a fogyasztása, ha a hülye aoézó bosstól nem tölt vissza a pet rendesen, akkor kettő. Hozzáteszem, szinte sosincs shadowpapom, csak mana tide-os sámán.
Hja... 2 shadowpap volt, a másik meghalt overaggro miatt s elhangzott egy kijelentés a battery nélkül maradt paladintól "basszus, meg kellett innom egy potit" :-D Ez különösen vicces volt annak a fényében, hogy a, máris ki lett váltva a pap 2 gold árán b., nekem egy raiden harctól/bosstol függően legalább 15 poti fogy... Ti mennyit fogyasztotok?
Gondolom megint csak izlés kérdése. Nálunk 1 tank (feral) meg a melee marad lent + 1 mage polizni de utánna megy ő is fel. Az összes többi ranged megy fel már az elején. Nem huzigáljuk őket, mindkét csapat megöli a sajátját. Általában a ranged szokott hamarabb végezni.
Egy mage, egy lock, egy hunter, egy healersámán, egy pap v pala megy fel gargoyle-ozni és vonszolja le középre a jószágokat. Van, hogy fennmarad pár, mert macerás az npc-kről lehúzni, de ennyi belefér.
Nekünk egyszer az volt ciki hogy elfelejtettük a gargoyle hullámot:-)) A taurenek közé egy druida tank húzgál el 1-2 mobot, és utána mindenestül visszahúzza őket a harc közepébe v Thrallhoz. A hátsó gargoylokra meg a catercsapat van ráuszítva, magam is egy shackle és 1-2 dot után rohanok hátra a trollokhoz.
Hyjal 3. trashwave. (Kazrogal előtt) Tegnap ezzel görcsöltünk, már egyszer voltunk itt és egész jól haladtunk. De tegnap kóros DPS hiány volt (22 ember volt a raidben, ebből 2 nem-raider tag). Úgy sejtem nem nagy szám ez ha megvan a szükséges DPS, viszont a taktikában se vagyunk még biztosak.
Ti hogy osztjátok el a csapatot a hátsó gargoyle kezelők és a kapunál állók közt? Lehúzzátok-e a gargolyeokat a földre/kunyhókba, behúzzátok-e a kapuból érkezőket a taurenek közé, stbstb. Érdekelne, mi a jól bevált taktika ezekre a hullámokra.
Amúgy GYŰLÖLÖM. Ennyire durva és unalmas timesinket csak direkt lehetett kitalálni mint ezek a wavek. Sírhatnékom volt amikor este fél 10 körül elkezdtük betanulni ezeket a fos hullámokat emberhiány közepette.
Első két bosson shadow priesttel voltam, azok egész élvezhetők voltak, a trash viszont így is iszonyat drasztikusan unalmas volt.
Ésegyébként a frost wyrm tök szép meg az alapötlet jó, csak játszhatatlan :D
mennyire lehet leüvölteni a fejét valakinek ha elbénázza :D
Teljesen :-) Elvárható, hogy megoldja, nem akkora durranás. Főleg mióta egy-két beszabadult vacak már nem olyan vészes. Viszont mindig mindenki szaladjon ki időben a raidből, mert az igen csúnya tud lenni, amikor a raid közepén kerülnek elő a constructok, mert valaki elfelejtett kimenni a helyére.
Igen, ez sakkon feltűnt nekem is. Amúgy várhatóan tankolok Gorefiendet, de ha sok tankunk lenne akkor prot DPS :) És akkor bizony előfordulhat hogy én leszek a ghost buster :D Mellesleg meg szeretem tudni, mit kell elvárnom a raidtől, mennyire lehet leüvölteni a fejét valakinek ha elbénázza :D
ez most változott nemrég valamelyik patchben, hogy nem csak a petbar kapja meg az irányított mob képességeit, hanem az első számú action bar is megváltozik ugyanígy, korábban ilyenkor csak a petbar volt
Akamától bármerre indultok lesznek még mókás trashek, de akko rnem lövöm le a poénokat, ha Akamát megöltétek, úgyis tudtok már felteleportálni, nem kell annyit visszafutni :-D
A flash játékot majdnem "végigjátszottam" de semmi értelmét nem látom mert teljesen más az irányítás mint a játékban, tökre haszontalan így szerintem. Hagytam is a fenébe. Találtam viszont anno egy nagyon jó videót ami érthető angolsággal részletesen bemutatta mit kell csinálni és hogyan érdemes a petbart beállítani.