Keresés

Részletes keresés

and4 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 1918
Ok. Én is kigondoltam egyet kettőt persze a te erősebb énekhangodra építve: Jó a világ végéig, Dal elalváshoz, Nyár volt s blúzát a szél meg most a "Csend meg a zaj" kezdetűvel gyűrkőzök de 100 számnak is 1 a vége nem lenne rossz valami próba szerűt összehozni. Javasolj helyet és időpontot! (te elfoglaltabb vagy mostanában)
Előzmény: MFecó (1917)
MFecó Creative Commons License 2004.03.25 0 0 1917
Kata, hogyan tovább?:))
Mi az újabb tevékenység?

András, nyomjuk majd a Lovasi dalokat együtt!
4-5 bőven elég lesz.
Amiket gondoltam: Mára már, Aki szeretne visszajönni, Csillag vagy fecske, Vedd fel a szép ruhád... Ha esetleg lenne még javaslatod, szívesen venném!

Üdv

cibkat Creative Commons License 2004.03.25 0 0 1916
Fecó! siess, ha marcipánt akarsz tőlem, mert napjaim megszámláltattak. Egész pontosan: Ma, holnap, kedd. Nem bírom én ezt a sok változást, íly hirtelen.
and4 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1915
II. = I.

és

Örefehér = Öregfehér

-2p

and4 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1914
A II. VH kitörésének évszáma által hordozott szomorúsággal jelzem: A Kutyafiúk a klinikai halál állapotába került. Egyenlőre töltöm 200-ra a defibrillátort, de nagy valószínűséggel csak valamikor július közepén engedik ki a beteget a kórházból, ha túléli.

Ha lehet áprilisban én leszek a Kutyafiúk emlékzenekar a Kolibriben, vagy kijövünk előbb a kórházból Örefehér?

Előzmény: F.Ági (1912)
MFecó Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1913
Bár ott lehettem volna!!!!!
Annyira sajnálom...
De lesz még Kispál:))
És csók:)
Előzmény: F.Ági (1912)
F.Ági Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1912
Kata ha jol emlekszem egyideje logsz egy email-lel! Varhatom en mig a vilag s meg ket nap!
Feco sajnalhatod a hatvanikispalt! Jo volt!! Andraske igaz-e? :-) Adammal hazaertetek? :-)
No meg Cz.Zsoltikat is meg lehetne kerdezni milyen volt de nem vagyokbenne biztos hogy teljes mertekben emlekezne a dolgokra. :-) De becsuletere valjek hogy akar mikor osszefutottunk a nyari tabor idopontjat hajtogatta :-)
MFecó Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1911
Így is fel lehet fogni:)))
Majd a következő kötetben:))
Előzmény: cibkat (1910)
cibkat Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1910
Kézdi a 101. Csoda.
and4 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1909
114
MFecó Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1908
Kata: Kézdi NEM lesz benne a 100 csodába, így minek írni róla cikket??? Magukat zárták ki, ők nem akartak benne lenni. Ez pedig nem erőszak!:)
cibkat Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1907
Én pozitívan álolok Kézdihez, írd meg azt a cikket. Kár lenne érte, ha benned maradna.
MFecó Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1906
Módosítás: Péter, ápr. 13. persze mehet, akár gitárral is, de nem a Kolibriben, hanem pl. Lévaynál, vagy nálam:) És énekelhetsz is!
MFecó Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1905
András! Egyszerűen csak lenyomom a dalokat visszaemlékezés nélkül, hiszen amik megmaradtak, már időtállók!:) Mindegy, mikor keletkeztek! A Lovasi közös műsorban nagyon benne vagyok! Bevallom: terveztem... :) Le vagyok hát lepleződve! Olyasmikre gondoltam, hogy Vedd fel a szép ruhád, Csillag vagy fecske, Eltalált állat, lehet esetleg a Mára már is!:) És még nyitott minden.

Péter: rossz hír, nem lehet más időpont... Akkorra lett lefoglalva, és más prgramok miatt ez változtathatatlan. Amúgy továbbra sem értem, miért jobb a te haikud, mint az enyém?? Na mindegy, te vagy a költő...

Kata, baromira ki vagyok számolva, de hátha végre a héten be tudok hozzájad ugrani, és a marcikhoz is!:)

Üdv Kézdinek, kis megrovással: a negatív hozzáálás miatt Kézdi kimarad a készülő Erdély 100 csodájából, pedig én írtam volna szép cikket, na mindegy:) Helyette Alsócsernáton lesz Haszmann Pali bácsival!

Csók

cibkat Creative Commons License 2004.03.21 0 0 1904
Andráske, ittál?!

Zozo! Ne szép lányokat, hanem jóképű fiúkat hívjál! Légyszi!

Peti szivem! Olyan gesztenyetortát sütök neked, hogy csak na! Tele lesz hagymásbabbal!

TUDJÁTOK MI LESZ A WINDSORBAN? MOST MÁR MINDÍG CSAK "JÓ HANGULAT, KEDVES SZÓ, SZÍNES PROGRAMOK".

and4 Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1903
Kicsit Építő-jóindulatú kritikus leszek (ez nagyon megy nekem mostanában) Először is millió-ezer+1 köszönet hogy gondoltál rám, az "Esetleg Lovasi (?)"-ra számíthatsz az előző szereplésből kiindulva nagyon fel fogok készülni, de

mint már az előzőekben leírtakban Építő-jóindulatú kritikus szellemben a következőket adnám elő: az "Ungarische fíling"-hez igazodni fogok de ugye nem tervezel visszatekintős, emlékezős, számvetéses hangulatot rányomni a dologra? Ha mégis, tisztelettel veszem tudomásul de akkor máshogyan kell készülnöm. Ellenben szeretnék veled valami közös kispált lenyomni, amit te teljes személyeddel, én meg kis vokál+gitár megoldásban egészítenék ki oké?
Esetleges további egyeztetés célj. vagy ímél vagy itt a fórum.

Sziasztok tisoktimindenki!

(a hozzászólást támogatta: talján barátom erjesztett égetett citromos nedűje)

Előzmény: MFecó (1901)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1902
megyaszaizoli, Tamás Évának és Vinkler Áginak én is nagy-nagy öleléseket küldök, jónáspeti!!!
Feco, bocs, pusztan esztetikai jelleggel gondoltam a biralatot, szoval te nem vagy szar, csak amit irtal:))) Vicc vót.
De talan kiengesztelne, ha en lennek a sztarvendég? Csak akkor valami kompromisszumot kellene kötni, mert nekem 15-en reggel ujra itt kell lennem... Szoval ebböl kiderül, hogy husvetra hazautazast tervezgetek, mert lesz öt szabad napom, aprilis 10-töl 14-ig. Április 13. kedd este? Enekelek, gitarozom, barmit megteszek, hogy elrontsam a koncertet:)))
Cibi, ha jövök, gesztenyetorta!!! És hagymásbab!
Csok mindenkinek, Péter
MFecó Creative Commons License 2004.03.19 0 0 1901
Sziasztok!!
Jó előre szólok mindenkinek:
következő KOLIBRI buli április 16-án! Tehát húsvét után egy héttel. Este 7-től!
A buli érdekessége, hogy tervezem ismét a hangrögzítést, mivel a múltkori nem sikerült rosszul, DE ezúttal az utóbbi 5 év rostán fennmaradt SAJÁT dalait játszom, amely műsor végül az Ungarische fíling nevet kapta. Az Egyetem presszó után ez lesz majd hivatalosan a 2. album:)) És mivel élő felvétel, Ungarische pince fíling címmel "jelenik meg":))
Csak egy kis ízelítő a dalokból:
Én vagyok én, A híres énekes, Szeretem nagyon, Kirakják a fát, Házassági évforduló, Szeretnélek, Ungarische fíling (bármilyen hihetetlen), Szeged felé, Vízitúra... STB
Kb 19-20 dal...
Aztán lesz sztárvendég is:))) Ahogy lenni szokott... Esetleg Lovasi (?)
Úgyhogy gyertek, gyertek!!!
Szeretettel várok mindenkit!
Fecó
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1900
Na megint itt vagyok es szeretnek kerdezni valamit a levay-tol meg nandi-bacsitol !ismeros az a nev hogy Tamas Eva(zoly) es vinkler Katalin(Nandi!):))))Na jo most derult ki hogy kicsi a vilag es a tesom marmint kati is jart regebb bereckbenn asszem, taborbann !!!!Gyerekek nagyon hianyoztok-szabadsagot veszek a tabor ideje allattra es hivtam egy par csajt is !!!!!!na csako vagyis csocsok
cibkat Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1899
Mindenki paprikáskrumplit főz. Persze ha teszel bele babot és még több hagymát, a krumplit meg kihagyod...
Előzmény: irgalmatlan (1893)
MFecó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1898
Csók Nándinak is!
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1897
Csók mindenkinek! :-)
F.Ági Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1896
ndras! Nekem osszejon a Kispal! Neked?
MFecó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1895
ja, és 119!!!
MFecó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1894
Végre itt!!!
Plusz gy napig románia vendégszeretetét élveztem a vasutassztrájk miatt... Annyira azért nem bántam:)) Tegnap nem engedett szerver fórumra, de már itt vagyok, és rögtön egy tiltakozással:

Péter: mi az, hogy ez még a Fecóénál is gyengébb??????? Én egy szar vagyok?? /idézet Bástya elvtárstól.../
Szal nem esett túl jól... /dedikált, sorszámozott CD-d ugrott!:))/

Vicuska: ne haragudj, de ha Kváron vagyok, minden időt barátnőmmel töltöm, nem igen tudnánk találkozni - legalábbis egyelőre... Majd a táborban:))

András: sajnos nem jön össze a hatvani Kispál, családom elég destruktívan áll a dologhoz, elkényelmesedtek, kell nekik a fuvarozás szombaton... Majd máskor, úgy láttam, nagyüzemben nyomják a koncerteket.

Mindenkinek szép nyári március kívánok:)

irgalmatlan Creative Commons License 2004.03.17 0 0 1893
Apropo fozoverseny! Nandi es csoportja ugye hagymasbabot keszit? ;-)
and4 Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1892
121!! igen igen igen! (ami ugye már csak 11x11)
cibkat Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1891
Szia Vica! Mi júli 16-án indulunk innen és 18-tól leszünk Zabolán. Keresd a Feri bácsit, az a biztos! Suli megy? Éled rendesen a főiskolások gondtalan életét?

Ha már Lévayt nem engedi a rendszer, itt van nekünk legalább az emigránsunk. Szép lehetett az előadásod. Gondolom mindjárt fel is mondtak Neked, mint Rendezőnek és szerződtettek, mint Előadóművészt. Kellenek az ilyen bulik néha, na. A képek, amiket Emesétől követelsz: jók. Szép vagy rajtuk. Edzel rendesen a főzőversenyre? :)

csillagsz Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1890
Nagyon reg probalok belepni a forumba de valahogy nem akartam sehogysem beengedni.
Valaki irja meg legyszi ha ,mar tudjatok hogy mikor van a tabor pontosan es hogy kezdin kihez kene fordulni ahoz hogy menni tudjunk?Salamon Feri bacsit keressem?
Ja es amugy jol vagyok jarogatok az egyetemre es sikeresen letettem az osszes vizsgamat...
Puszi mindenkinek;Vicuska!!
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1889
Emese, hol a rakuzka-recept, vagy hogy hivjak azt az izet, amit igertel? A kepek?
Evelin, azt mondtad, megirod ide nekem a cimedet a Forumra!

kicsirigó jer ide,
mi legyen a jelige?
Mikor halsz meg s gyúl a ház?
Habtestedért dúl a vágy!

jajj, ez még a Fecóénál is gyengébb volt, bocsánat, hajnal egy van... (Háromnegyed egy van:), sej de az Aranyhíd vendéglö...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!