Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vargamunka Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6334

vargamunka válasz | megnéz | könyvjelző 2010.06.28 20:43:36 © (2196) szia !
csak neked :)mert elektroműszerész vagy :)
R = 3714 ohm ą 161 (10° C-on) / 2448 ohm ą 90 (20°C-on) / 1671 ohm ą 30celsiuson érték., tehát van szórás :)1. pont: Levegő-hőmérséklet jel 4. pont: +12 V akkumulátor
2. pont: - levegő mennyiségérzékelő
5. pont: Levegőmennyiség jel
3. pont: +5 V (levegő mennyiségérzékelő)
6. pont: Testéles ez pedig a kiosztása :) Előzmény: ifgferi (2195)

Feleslegesnek tartom hogy írjak de kedvességből mégis szeretnék pár szót  .....

Szeretem amit csinálok és ezután is szeretni fogom .

Nem szabadna ennyi agressziót kivetíteni  

Mindig kellő tisztelettel próbálom csinálni amit teszek ... 

Kellemes délutánt kívánok mindenkinek  

fúrómester Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6333

Csak azért, mert most ráértem.

Most pedig mentem, dolog van.

Előzmény: miti5 (6332)
miti5 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6332

trollozzálbarátom ,ráérsz

Előzmény: fúrómester (6331)
fúrómester Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6331

"ha valaki szerelő,az már fejből tudja ezeket az adatokat. pont erre irtam hogy hiénák,meg vidd oda stb stb,mert baszik elárúlni itt akármelyik hozzáértő is a kis szakmai titkait! pont."

Dobok egy falatot a trollnak, nehogy éhenhaljon.

Szóval az itteni egyik szerelőhöz el szoktam menni néha, ha nyűgöm van. Nem érdekelnek a titkai. Csinálja meg, és pont! Ebből él.

Ha nem él meg belőle, akkor nem lesz aki megjavítsa, nem lesz aki ismeri a hibát "tudja hova kell nyúlni" hanem kísérletezhetek otthon 10-szeres kárt okozva, mert az 5-letből csak a 6.-ra jövök rá, hogy kellett volna, közben meg már mást elrontok. Ő ezt a tanulópénzt már kifizette, én miért fizetném meg????

Aztán, ha nem lennének a típust ismerő hozzáértők, akkor mehetnék a kókányoló márkaszervizbe, ahol még nagyobb kárt csinálnak, mint én.

nincs több kérdésem, kérem kaccsolja ki!

Előzmény: miti5 (6329)
miti5 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6330

miért te láttál már itt leírva valami komolyabbat is annál mint h hol az olajleeresztő??Ha pl valaki kérdez egy olyat h a lev.menny. mérő 6-os pontja hol van a vezérlő egység csatiján azt valaki megválaszolja itt????

amit te irtál az igen én is azért olvasgatok itt,de szó nincs ilyenről ,a komooly kérdésekre nem jön válasz,mert nemárulja el aki tudja,csak a reklám h ki a szerelő mester itt ,aztán vidd hozzá...ennyi. Utánam kérdezték h mitől megy pl sorba tönkre a l.m. mérő arra is mi válasz jött??baromság,pedig ha valaki fej, és trafikozik ,és nem csak csere csere ehez ért, az már tudná hogy mi miért van vagy mi száll el benne.

Előzmény: Dr. Vivaro (6323)
miti5 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6329

hát igen én ilyeneket kérdezek,mert ha valakinek van programja meg részletes javításí leírása,sőt ha valaki szerelő,az már fejből tudja ezeket az adatokat. pont erre irtam hogy hiénák,meg vidd oda stb stb,mert baszik elárúlni itt akármelyik hozzáértő is a kis szakmai titkait! pont. hülyeségekről lehet mesélni itt,végülis van akit az is kielégit.pl:? karácsonyfát csinál a műszerfal világitásból stb.

Nem tudom ki írta, de hülye dumád van(ha lapos a kerék aksit cserélsz,csak h ne megszokásból felfujd), ebből látszik az értelem pont,betanult pontosabban bemagolt szakmunkás logika.Szerinted nem a hiba okát kell megszümtetni,hanem a hibát mi??de haggggyuk.

Végűl,érdekes módon (ami szúrja a szemeteket,az igazság) az utóbbi írásomra hirtelen mennyi válasz jött meg hozzászólás, előtte régebben semmi.! akinek nem inge ne vegye magára,mégis egy páran magukra vették?? hmm érdekes

Előzmény: GARFIELD (6322)
Tommyboy1986 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6328

Nos én is sokat olvasgattam a hozzászólásokat. Igenis vannak haszos írások, tapasztalatok. Az én Vivarómmal is volt oyan gond, amire a HIVATALOS SZERVÍZ azt mondta, hogy öntsek 5l benzint a tankba és megoldja. Aha persze...

Itt a kérdésemre szinte azonnal kaptam választ, hogy merre is indulja el az adott hibával. Mondanom sem kell, hogy meg is oldódott, sőt a hibajelenségek sorát én is megtudtam osztani másokkal...

Itt Fórumozó srácok vs. Szakszervíz 1:0

Ennyi :)

Szép napot mindenkinek!

Pacsi

fúrómester Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6327

"dolgok elméleti hátteréről fogalmuk sincs,csak a hibajelenségből már tudják hova nyúljanak( évek alatt a hülye is megtanulja ezeket) azt ennyi!!"

Te figyi!

Ha lapos a kerék, elsőbb megállapítom a hibát, majd bestoppolom a lukat.

Második alkalommal ugyaneígy.

3. alkalommal akkumulátort kellene talán cserélnem kerék helyett, hogy ne mindig ugyanoda nyúljak azonos hibánál? :-)))))))))))))

Előzmény: miti5 (6311)
llaller Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6326

annyira normális, hogy a vankelmotoros r6-os mazda motorja gyári adatok szerint 120.000km bír(komplett motor)

Előzmény: bsasa (6300)
llaller Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6325

akkor eztán is vidd a hiéna szerelőkhöz, ha én lennék vanyek, vagy vargamunka, biztos nem állnék szóba veled, mennyél be a márkaszervízbe, kérdezd meg mi mitöl romlik el, aztán majd kiröhögnek, a másik pedig, egy kicsit "troll szaga van az írásodnak, szerintem figyelj oda

llaller Creative Commons License 2013.03.13 0 0 6324

miért ember , te megtanultad?

Dr. Vivaro Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6323
A fórum azért van szerény véleményem szerint hogy a nálunk tapasztaltabbakat meg tudjuk kérdezni és megosztani saját észrevételeinket. Én kezdő autóelektronikai műszerészként nem szégyellek kérdezni! És néha segíteni is próbálok. Pár hónap fórumhasználát után tudtam hogy vargamunka nagy koponya ebben és garfield elektronikában jó és így tovább. De ha gondolod mindannyian szívesen segítünk neked megtalálni az OLAJLEERESZTŐ csavart. Sok sikert a szereléshez.
Előzmény: miti5 (6321)
GARFIELD Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6322

Hát, ha jóket kérdezel... Pl milyen ellenállás értékekeket kell mérni a levegőmennyiségmérőn....

Előzmény: miti5 (6321)
miti5 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6321

Hát látod ezt én se tudom (miért látogatom ezt a forumot),de a jővőben elkerülöm ne izgulj.

Más forumokba 3szor ennyi tudást lehet gyűjteni mint innen,itt mindenki titkolozik, hallgat nagyokat,olajleeresztő csavar helyét talán ki lehet deriteni a hozzászolásokból, meg h hol az alvázszám.

Előzmény: YURA ua (6319)
S-Zsolt Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6320

Üdvzletem!

Ha esetleg valakit érdekelne csomagtartó jóval a gyári ár alatt:

opel vivaro, renault trafic, nissan primastar rövid verziós csomagtartó eladó! (igény szerint hosszú verziósra is) méretek: 280 x 147 cm. teherbírás: 150 kg (értelem szerűen a teljes felületén). anyaga: alumínium. rögzítés: saválló csavarokkal!

Érdeklődni a 06703979781 es számon szinte bármikor!

További szép estét mindenkinek!

YURA ua Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6319

egyeltalán miért látogatod ezt a fórúmot?   a szavaidból nekem az jött le hogy aki itt van az mindenki sötét meg pénzéhes.     BEZZZZEEEG A SZERVIIIIZBEN!!!! (itt kell hagyni az autót,ki kell cserélni MINDENT,meg nem tudom hogy mit cseréltek le és mit nem mert én csak könyvelő vagyok és annyiról irok számlát amennyiről a FŐNŐK mondta) 

S-Zsolt Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6318

Üdvzletem!

Ha esetleg valakit érdekelne csomagtartó jóval a gyári ár alatt:

opel vivaro, renault trafic, nissan primastar rövid verziós csomagtartó eladó! (igény szerint hosszú verziósra is) méretek: 280 x 147 cm. teherbírás: 150 kg (értelem szerűen a teljes felületén). anyaga: alumínium. rögzítés: saválló csavarokkal!

Érdeklődni a 06703979781 es számon szinte bármikor!

További szép estét mindenkinek!

vargamunka Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6317

A levegőszűrő gyakrabban való cseréje hosszabbítja az élet tartamát .

A légtőmegmerő nem szívjon farsót a gyári tömítő gyűrű szerintem kicsi .

Ezt lehet ellenőrizni. 

aki nálam cserél szűrőt mindig leragasztom egy szélesebb ragasztó szalaggal a házat mert a nedvesség bejuthat a házba ami szintén nem tesz jót .Valamint vetemedik kicsit a ház a magasabb rezgés miatt.Pillanatnyilag ez jutott csak az eszembe a teljesség igénye nélkül. 

Mindenkinek kellemes délutánt .......

Előzmény: bsasa (6314)
GARFIELD Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6316

bár a légtömegmérő a szűrőház elött van....

Akkor passz. Nekem egy sem romlott még el, egyik autómnál sem. 

Előzmény: GARFIELD (6315)
GARFIELD Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6315

Nem lehet, hogy rossz minőségű levegőszűrőt használsz? Ugyanis a levegőmennyiség mérő egy igencsak érzékeny szerkezet. Vagy nem szív falsot a motor, és nem érkeznek olyan dolgok a mennyiségmérőre, amelyeknek nem szabadna?

Előzmény: bsasa (6314)
bsasa Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6314

Köszönjük rendkívül értékes hozzászólásaidat! :-)

Két fajta választ vártam. Az egyik a használók tapasztalata,hogy nekik is ilyen/vagy nem ilyen arányban jelentkezik a hiba. 

A másik pedig,hogy szerelők mondanak valami infót amely szerint ez ennyit bír vagy esetleg beszerelésnél/használatnál nem úgy csinálunk valamit ahogy kell.

De te mújat mondtál. Azt hiszem megfontolandó a "ne használjuk akkor nem romlik el" opció.

:-)

Előzmény: GARFIELD (6312)
Dr. Vivaro Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6313
Garfield- nál a pont. Miért is alkot véleményt bárki felhasználók alapján?
Előzmény: GARFIELD (6312)
GARFIELD Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6312

Milyen primitív bajuk lehet? Nem tudod, fogalmad sincs, de biztos könnyű lehet megjavítani...

Akkor szerinted miért nem javítják meg?

miti5 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6311

szia,hozzáértő emberek itt nem nagyon vannak ,csak hiéna szerelők. vidd el hozzájuk azt majd jó pénzért megcsinálják.lassan ez is reklámoldal már.

dolgok elméleti hátteréről fogalmuk sincs,csak a hibajelenségből már tudják hova nyúljanak( évek alatt a hülye is megtanulja ezeket) azt ennyi!!! Amúgy nekem is mindegyikbe cserélnem kellett már,tényleg típushiba lehet vagy mi,de gondolom milyen primitív bajuk lehet,ha szétszedhető lenne,pár ezerből javítani lehetne

Előzmény: bsasa (6300)
YURA ua Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6310

beáltam kozmetikusnak

Előzmény: vargamunka (6309)
vargamunka Creative Commons License 2013.03.12 0 0 6309

Ez az lenne ?:)

Jó reggelt szép napot

Előzmény: YURA ua (6306)
bandika672 Creative Commons License 2013.03.11 0 0 6308
Szia. Persze, egy-két hét és át kell nézetnem egyébként is.
Előzmény: Dr. Vivaro (6307)
Dr. Vivaro Creative Commons License 2013.03.11 0 0 6307
Üdv! Nekem is fenn áll ez a jelenség. Ha tudsz megoldást értesítenél?
Előzmény: bandika672 (6287)
YURA ua Creative Commons License 2013.03.11 0 0 6306

Előzmény: vargamunka (6305)
vargamunka Creative Commons License 2013.03.11 0 0 6305

Talán csak a motortartó bak van oda ......

de lehet más is 

üdv mindenkinek

Előzmény: pappal02 (6304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!