neki is fogok offolgatni, mert nem ismerem a mai "magyarangol" stb. zenekarokat; ami különösen zavar, az a sok Milka csoki meg a hasonló csuda nyugati termék, és néznek is rám az emberek, amikor a jól bevált, magyar termékek után érdeklôdöm...
Így igaz.
Sőt, engem az elmúlt pár hónapban folyton le liberálbosivekztek, meg lekommunistáztak.
Strigát asszem nem mondtak, bár nem is vagyok emberevő szerb bosorkány :)))))
Igen.. Bár rám is mondta már külföldi barátom, hogy kicsit nacionalista vagyok :))
De egy fokig az egészséges.
Ez így van. :))
Engem mindig a Nagy-Magyarországtól ver a víz, mert azt, nem lehet visszacsinálni még sokáig.
Addig meg nem jó hangosan kiabálni, mert a határontúliak szívják meg.
Pontosan így van. De a dallamviláguk jó, nem? A szöveg az nekem se tetszik, de szvsz. a dallamvilág jó.
Van egy másik zenekar is. A gond vele az, hogy szkinhedzenekar. Viszont van egy jó számuk, ami nagyon tetszik: Turulmadár.
Igen.. Bár rám is mondta már külföldi barátom, hogy kicsit nacionalista vagyok :))
De egy fokig az egészséges. Engem mindig a Nagy-Magyarországtól ver a víz, mert azt, nem lehet visszacsinálni még sokáig.
Addig meg nem jó hangosan kiabálni, mert a határontúliak szívják meg.
Meg a csizmát, cipőt, inget, gombot, fehérneműt, kabátot és nadrágot :)))
A számítógépet, a dinamót, a porlasztót, a C vitamint, a gyermekágyi láz megszünését, és így tovább :)))))
Na jó, ez persze csak egy fokig igaz, de azért elég sokat köszönhetnek a magyaroknak, tehát büszkének kéne lennünk arra, hogy melyik nemzethez, néphez, nevezd ahogy akarod, tartozunk.
van jó oldala is az öntudatnak :))
Én bizonys dolgokat irgylek az amerikaiak mentalitásából.
Nem kérdeznek, tudják, hogy ők fasza gyerekek.
Ennyi.
Ennyi nekünk is kéne. Ne már csak "jaj, mi megyünk európához, majd odaérünk.."
Nem basszus.
Az európai kultúra abból épült amit a magyarok behoztak.
És bárhogy is bassza a csőrüket, ráadásul ez még így is van...:)))))
Na, ilyet még nem csináltam, viszont annyira szét tudom offolni más topikját néha, hogy gondoltam lehet egy sajátom, itt meg mindenki azt offol amit akar.
Biztos trillió másik ilyen topik is van már, de ez az enyém :)))))