Leszel szíves visszatérni egy általad méltatlanul elhanyagolt topichoz... Ellenkező esetben a pszeudo-rajongó kínos esete áll fenn esetedben. Don't be a betrayer! :-)
Én a Schweinstein albumról csak pár számot hallottam, a son of schweinsteint viszont teljesen.
Van igazság abban amit mondan. De. Ez egy kísérlet volt részükről, ami meglehetősen jól sikerült. A son of.. albumon az első album számait remixelték. Teljesen más mint a Buck tick. Idegen. De nekem bejön.
Más.
A toyotás filmek baromi jók!!!!!!!! Ando gyönyörű mint mindig, a többiek is tüneményesek. Mondanom se kell hogy nekem hangja nincs a filmeknek. :-((((((((
Schwein: Schweinstein-jét meghallgattam mind a 11 midi-számot az albumról.
na, ez az a fajta zene, amire azt szokták mondani a zeneértők, hogy mű ill. nem zene:)))
(nem én véleményem!:),
az most jön:
nekem semmi bajom az ilyenfajta hangzással, az sem baj, hogy elektronikus, csak valahogy üres, személytelen, inkább olyan kísérleti jellegűnek tűnik, bár tény, hogy ötletes, eklektikus, de mégsem tud megfogni. az albumnak meg nincs semmi koncepciója. mondjuk háttérzenének elmegy:)))) a Buck Tick sokkal jobb nála:))
olyannyira nem tud megfogni, hogy azon vettem észre magam, hogy közben elkalandoztam gondolatilag:)) bár egy-két szám azért nem rossz (Schwein, Slip, ...).
hasonló Közi: Katharsis albuma is, ami viszont NAGYON JÓ, NAGYON TETSZIK!!!!! - tehát nem a stílussal van bajom, lehet ebben is jót csinálni:))
tegnap láttam moziban egy csodálatos japán filmet (EUREKA - rend. Shinji Aoyama). már régóta készülök megnézni, de mivel közel 4 órás, így mindig halogattam. közben sikerült videóra vennem egy német csatornáról, de nem értettem belőle semmit, ezért annál is inkább meg kellett nézzem. nem bántam meg, nagy élmény volt.
a filmről: amolyan művészfilm, filmdráma súlyos emberi kérdésekről, de szerencsére nem művészieskedő. a hosszúsága miatt nem kellett aggódnom, egy percig sem unalmas, bár lassan hömpölyög a történet, de így kell lennie. mindegyik szereplő élvezetes alakítást nyújt, az egyik legszebb japán film amit valaha láttam. egy csomó filmfesztiválon kaszálta a díjakat, nem mintha ez bármit is jelentene. csak melegen tudom ajánlani mindenkinek megtekintésre. a Cirko-Gejzír moziban vetítik időnként (csak ott).
Europa, Europan egy régebbi Zhang Yimou film megy (aki a Hero-t rendezte), a Shanghai triád. nem rossz, de nem akciófilm, inkább társadalmi dráma. láttam, bár én a director úrért nem vagyok annyira oda.
viszont a Viasaton szerda esténként hongkongi akciófilmek fognak menni, holnap kezdik. ráadásul egész jók. remélem lesz Jet Li OUATIC sorozat és a Fist of Legend is. tavaly Jackie Chan klasszikusokat vetítettek, azok marha jók, igazi kung-fu filmek.
--------------
a koreaiak is gyönyörűek, sőt a thaiföldiek, vietnamiak, kambodzsaiak, szingapúriak, ...stb. is:))
az én két koreai kedvencem: Kwon Sang Woo és Joo Jin Moo
milyen jó Angelia Jolie-nak, örökbefogadott egy kambodzsai árva kisfiút, Maddox-nak hívják:)
Nem tudom milyen verzió van, én sajna csak letölteni tudom, telepíteni nem, erősen korlátozva vagyok. Explorerem van, és win 2000-em, ami qrva szar, egy csomó minden nem működik alatta, de sajna ez így is marad egy darabig. Dolgozós gép. Otthon meg nincs net...
idő hiányában kattints rá itt a három linkre, csak torzók, de kostolónak megfelel.
a Happy2000 az egyik kedvencem tőle, de van több is, sok-sok (mindet még én sem hallgattam végig, de épp itt az ideje). a mixelései többnyire katasztrófálisak, szeret turmixolni és hiphápolni:))))
egyébként meg nagyon energikusak, életörömöt sugárzóak a gyorsai, helyenként egész kemények, dögösek. a lassúi között van néhány kifejezetten szép, mélyérzésű, lélekmelengető.
zeneileg a canto-pop nem egy nagy szám, ebben a japik sokkal jobbak:))
a megynyitások/letöltések pillanat alatt megvannak, szinte azonnal, de mivel elég sok, lehet hogy majd pontosan belövöm neked miket érdemes meghallgatni. természetesen vannak gyengébb számai és szörnyűek is.