Jól van, akkor nálunk erről ennyit... Mi lett volna, ha 37 (!) kísérletből nem csak 21 büntetőt dobnak be?? Gratula a ZTE-nek, sok sikert a bennmaradáshoz!
Nálunk azért nem csak az a hiba, hogy Fodor sérült.
én sem értem miért:) igaz én meg az itteni világtalanokat olvasom mindig, mint ez a toto44 is, bár őt nem bántom, mert érezhető az írásán, hogy szellemi fogyatékos.
Ja, még annyi, hogy Báne jó volt, tőle Marci hiánya miatt nagyon kell a jó játék. Nyilván nem az a poszt és nem az a játékstílus, de kell az év eleji forma tőle.
Egerszeg szerintem is nagyon kemény lesz, a Pécs elleni meccsüket nagyjából láttam, úgy 35 percig tartották magukat, de igazán semmi esélyük nem volt addig se. Teljes káosz volt legtöbbször a játékuk, amin azért nagyot nyomott Lekli hiánya, nem lenne nagy baj, ha ellenünk se játszana.
Most jó lenne megint egy győzelmi széria, kettő már van belőle:)
Tegnap 90-71-nél lehetett volna kiütés is, de őszintén szólva teljesen mindegy, végig biztos volt a győzelmünk. Bencze Tomi is azt mondta, hogy a különbség rájuk nézve volt hízelgő (egyébként tegnap is végtelenül szimpatikus volt nekem).
Amit viszont megint nem értek az a delfinekes hozzászólások, hihetetlen, hogy soha semmi nem jó, Ádámot basztatják, hogy miért nem játszanak a fiatalok, amikor játszanak, akkor meg miért teszi be őket, nevetséges komolyan mondom.
Igen, a győzelmek, akármilyenek is, főleg, ha sorozatban jönnek, mindenképpen erősítik a csapatot. És ez kell is, mert bár voltak látványos, szép dolgok tegnap, de a játékunk kevés csapat ellen lett volna elég, szerencsére a Berény ellen az volt. A ZTE idegenben, hiába utolsók, újabb komoly erőpróba lesz.
Ez a győzelem talán adhat némi önbizalmat a későbbiekre, amire szükségünk is lesz mert lassan olyan csapatok jönnek majd a sorban akik védekezni is fognak...
Basszus, Marciért nagyon nagy kár. Holnap azért nélküle is illene nyernünk, persze láttuk már elégszer, hogy pont az ilyen "illene" meccseken vannak a legnagyobb problémáink... Utána viszont tényleg nagyon nehéz lesz nélküle. A 4. helyen meg lehet ábrándozni, csak amíg nem tudunk stabilan jó játékot produkálni, addig igazából felesleges. Máshol is nagy hullámzások vannak persze, szóval még akármi lehet. Tehát nyerni kell a meccseket, amennyit csak tudunk, aztán meglátjuk a végén ez mire lesz elég. Hosszú idő után sajnos holnap megint nem leszek ott a Delfináriumban, úgyhogy kiabáljatok rendesen helyettem is! :) Hajrá Kaposvár! MINDENKIT!