Sziasztok! Márciusban tervezem,hogy kimegyek dolgozni Olaszországba. Igazából kicsit délebbre szeretnék,de északon valószínű,hogy több és talán jobb lehetőségek vannak?! Bármixerként dolgozom már 4-ik éve és szeretnék a szakmában maradni!Az olasz nyelv alapfokon megy. Ha esetleg tud valaki segíteni (infók,hosszabb távú,olcsóbb szállásle- hetőségről vagy hasonló munkáról),azt szívesen venném és nagyon megköszönném! Üdv mindenkinek!
Dehogy, ismert topiktársakra sose! Most olvastam a Nápoly topikba a beszámolódat. Olvasom a topikot, mivel csufi fülembe tette a darazsat, BUD-NAP-FCO-BUD karikával.
Persze, hogy nem neked írtam, hogy olvassál vissza, hanem bigboly30-nak, meg annak ki ugyanazokat kérdezik, ami már sokszor le volt írva. Én is végigolvastam a topikot, mielőtt utaztam és tudom, hogy te és Mr W... régi topiktag!!!
Esetleg még ide írd be: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9080771&la=85337419 mert a topiclakók rengeteget utaznak és lehet vki megy még karácsony előtt. Biztos segítenek és megbízhatóak is.
jaj bocsi mindenkinek, elég nagyra sikeredett a "hírdetésem", nem direkt.
A milánói magyarok honlapjára már kiírtam, az iwiw-en meg-vagy nem találtam meg vagy tényleg ennyire senki nem látogatja szinte soha...
Nem tudom kihez fordulhatanék, annyira nem nagy az ismerettségem milánói magyarok terén... tényleg egy kis dobozról lenne csak szó...de azért köszönöm.
Van az iwiw-en egy milanoi magyarok forum, ird fel oda, azt jobban nézik, vagy ide: http://groups.msn.com/MilanoiMagyarok/messages.msnw itt sztem rajtam kivul más nem él milanoban, én majd hazamegyek, de vissza majd csak januárban jövök.
Vki nem utazik mostanában itthonról Milánóba? Egy cipősdoboz méretű csomagot kéne elvinni (karácsonyi ajándék). Magyarországon belül bárhova elküldöm, de külföldre az ajándék értékének a 3-4x-esét kéne kifizetnem az elküldéséhez és erre most nagyon nincs keret az ünnepek alatt...Nagyon megköszönném a segítséget!
Nyuszikám, olvass vissza, de tényleg! :) Butrageno csak szekált, de nem téged, hanem Gyzozo-t, mert Zozo neked címezte, hogy olvass már vissza, mire Butr. poénból (mivel, hogy TE vagy az, aki mindig segít) írta, hogy naháááát, Deriva, hogy lehetsz ilyen felszínes, hogy még csak vissza sem olvasol. :)))))))
bocs, de te tévedtél előbb...mivel azt írtad szedjem össze magam és olvassak vissza...nem én vagyok az akinek vissza kell olvasnia, én vagyok az akinek tele van a.... hogy mindig mindenki ugyanazt kérdezni, de én vagyok a hülye, hogy 633-szorra is leirom ugyanazt. :)
igen, kissè unom, mivel mindig ugyanazokat az alap kèrdeèket teszik fel amire neten kb 2 perc alatt rà lehet keresni, elèg ràmenni a reptèr honlapjàra, vagy beirni a googlbe....de nembaj, ez legyen a legkevebb...amig nem pènzt kèrnek addig tudok segiteni :)