Kivéve, ha a tetejére tengely körül forgó cső is kerül. De nem fog, olcsóbb lesz kiirtani a macskákat. Nehogy már nekem kelljen macskákhoz alkalmazkodnom...
Ez a felső szomszéd kibaszott macskája, amint éppen szétkaparja a frissen bevetett füvemet. Nem volt vaku a gépen, meg max zoommal lőttem. A cica akcióját ő is látta az ablakból. Baltanyéllel domtam rá, de olyan messze volt, hogy 30 centit mellément. Utáaeredtem és elzavartam. Most akkor szerintetek mit fogok csinálni?
Igen, nyűgös voltam, mivel elvetettem vagy 600 m2 füvet és mire elkezdtem volna behengerelni, eleredt az eső. De szerencsére el is állt hamar és beszívta a föld (sivatag), így rá tudtam menni és nem ragadt már a hengerre.
Röviden: semmi mást nem akarok, csak a teraszomon ülve nem macskahúgyszagot szagolni. Ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy burokban nevelem a gyerekem, ez nem jelenti azt, hogy a kertemben nem tűröm meg az élőlényeket, a gyerekem 3 hónapos, ezért egy állat tartása semmiféle élményt nem jelent neki és nevelő célzattal sem bír. A kertemből az élővilág következő egyedeit rekesztem ki: kutya, macska, vakond. Ezen kívül biztosan vannak még állatok az élővilágban, akik a kertemben lakhatnak. Itt nálunk nincs kipufogógázszag, nincs permetszag, stb, tehát macskahúgyszag se legyen. Az allergia meg komoly dolog, és ha ez a macskáktól jön elő, akkor nem kellenek a macskák.
Beszéltem seraval, aki nincs gépközelben, viszont bajban van. Pontosabban nem ő, hanem egy anyamacska 3 kölykével. Ha néhány órán belül nem találunk nekik legalább ideiglenes befogadót, a gazdájuk bedobja az egész családot a Sióba (bevett gyakorlat nála...)
Ha valakinek van Siófokon macskakedvelő ismerőse, nagyon kérem segítsen!
Aki tud valami megoldást sera-t hívja a 06-20-567-4250 telefonon!!!
kandúrmacskát meg nem tarthat, mert allergiás rá a felesége, ahogy olvastam.Elég idegesítő lehet, hogy más macskája miatt is veszélyben van. Borzasztó dolog ez az allergia, tönkrevágja az ember mindennapjait rendesen