mit vártok az új albumtól? merthogy bevonult a Mustaine és csapata Angliában egy stúdióba, hogy rögzítség a 11. stúdiólemezt.
én nagyon örülnék, ha a TSHF irányvonalát vinnék tovább, az nagyon jó kiindulási pont lehet.
Megadeth begins recording new album in the UK! The band started work in a studio outside of London today with Producer Jeff Balding. Recording is planned to go on over the next two weeks with Director Michael Sarna (Of Mice And Men video) filming the process. Exclusive clips will be available to FanClub members. This is to be Megadeth's 11th studio album to date!
Ezek a Remaster-albumok kicsit olyanok, mint a klasszikus Csillagok-háborúja trilógia felújításai, és újrakiadásai: jók-jók, de nem az igaziak. Kicsit hozzárakunk, kicsit elveszünk belőle, tökéletesítjük az audio-vizuális effekteket...stb. A különbség az, hogy a magyarok tovább rontották a helyzetet az új szinkronokkal, ami színvonalban meg sem közelítette a régit.
igen, csak egszen máshogyan lett "bemarketingezve" a dolog ahhoz képest, ami a végeredmény. mondjuk sokszor nem játszhatja el a rajongókkal, mert annak csak ő fogja meginni a levét. aztán ki tudja... de pl. reméltem, hogy a gigantour-ról sokkal több minden lesz (pl. kulisszák a szervezéssel kapcsolatban, merthogy azt mondta is Mustaine, hogy készültek felvétele az irodájában is miközben dolgozott és szervezte az eseményeket) meg az exklúzív argentínai akkusztikus spontán előadst (a parkban) is felrakhatták volna. aztán lehet, h Mustaine nem lövi el egy dvd-n az összes töltényét, mert hát anyagilag is jobban jár, ha majd azokat egy másikra teszi félre.
konkrétan mire gondolsz? mert sztem annyira nem lett (nálam legalább is) bomba siker ez a dvd, bár megvettem rögtön eredetiben. nem sok újat tartalmaz, az meg egyenesen geciség, h az evolvert már miért nem tudták végig felnyomni rá. mert önmagában a klippek nagyon dobogtatták meg a szívemet. jó, nem rossz, hogy így egyben megvan, de... jobb lett volna ha több kulisszát tartalmazna.
azért az utolsó mondatban van egy kis csúsztatás, de itt az eredeti angol nyelvű cikkből egy részlet, hogy miért is nem venné be újra Mustaine Juniort.
When James MacDonough parted ways with MEGADETH there were of course rumours that David Ellefson would return to play in the band. Do you think there is any chance of that ever happening?
"No, never."
David and yourself were in MEGADETH since the very beginning. Do you miss having him in the band even though things went bad in the end?
"Well, you know what? I have talked to him since the break-up. And of course remember he sued me. And I tried talking to him after that to see if there was anything left there and it was just too foreign. You know, I had said something to him about doing something with MEGADETH and although as preposterous as that seems after having somebody drag your name through the mud in a public arena where literally millions around the entire globe saw all this stuff, it was really hard for me to go back to him and say, 'Hey you know what? Do you want a second chance?' But, um… that's not really what happened. I just kind of wanted to extend an olive branch and just say, 'You know what? No hard feelings, you spent a lot of money to try and sue me and you lost, and I’m sorry for that'."
David Borgioli-Jones, a Rockdetector.com riportere egy vadonatúj interjút közölt le a Megadeth főnökével, Dave Mustaine-nel, amelyeben a gitáros/énekes elmondta, hogy a dalírási folyamat még nem zárult le, és várhatóan április 19-én vonulnak stúdióba. A dalokról elárulta, hogy egy kivételével az összeset ő írta, és úgy néz ki, hogy 12 nóta lesz a CD-n. A tagokról elmondta, hogy a korábbi basszusgitárost, Dave Ellefson-t is felhívta, de nagyon furcsa volt, és nem akart hallani a csapat újjáalakulásáról.
Szerintem pont fordítva, a Countdown-on a dobhangzás teljesen penge és határozott, a Crytpticnél meg nagyon kattog a lábdob, a pergő valahol a háttérben puffog, a tamok is csak éppenhogy jók. Én is dobos (voltam)...
igen sokszor felmerult bennem is, hogy miert kellett ezt vagy azt kicserelni gitarszolo, ami klasszikus, es a fulemben csent tizensok eve erre mast kapok korusok, amik a legelkepesztobb pillananatokban szolalnak meg jo, azt ertem, hogy lecserelte az enekes az md45-on :o)))
Szerintem az In My Darkest Hour remastered verzió is egész jól szól. Igaz, az album többi számának a "remaszterizálása" feledhető. Különösen az 502 szirénáit nem értem, hogy miért cserélték ki.
Hadd legyek én az egyetlen, aki megvédem a remasteredeket! Nekem semmi bajom velük, sőt élvezem, hogy újdonságokat fedezhetek fel bennük (pl. Dawn Patrol). És azt állítani, hogy a Rust In Peace-nek a remasteredjénél rosszabbul szól a dob??? Lehetetlen, annyira rosszul szól az eredeti! A Countdown-on a pergő szól rosszul, azt is megcsinálta Mustaine. (Dobos vagyok.) Ezt a kettőt vettem meg remasteredben! A Crypticnél viszont elképzelni sem tudom, mit lehetett változtatni, hisz annyira jól szól! Esetleg abban is vannak nüansznyi változtatások?
Javaslom, hogy kezd az elején, mert úgy igazán szembetűnő a csapat fejlődése. Garantálom neked, hogy nem bánod meg, ha megveszed őket. Látom, hogy nálad nagyon megy a Metallica, nálam szinte egyáltalán nem, úgyhogy nem is fogom összehasonlítani a 2 csapatot.
Annyit mindenesetre elárulok, hogy az én keményzenei igényemet teljesen jól lefedi a Megadeth. Talán a So far... az amit a legkevésbé hallgatok az albumaik közül, de ez nem jelent semmit.
A Remaster albumokat pedig inkább hagyd ki (leszámítva a Killinget, mert az tényleg nagyon ott van!)