A helyszín adottságai során lehetőség nyílik az egész család kellemes időtöltésére. A közelben játszótér, tűzrakóhely, jurtatábor, vadaspark, vár, étterem és bobpálya található. A találkozó során lehetőség nyílik egymás és egymás autóinak megismerésére, vetélkedőre, evésre-ivásra. A Mazda Motor Hungary jóvoltából lehetőség nyílik tesztvezetésre.
Résztvevők (kérjük írja fel magát, aki jön!)
SzaboZE - 323F BA - (1 vagy 4fő) Gebriel323 - 323 BA Sedan Köpcös-323 BA Sedan (1 vagy 2fő) Gabor™ - 626 GD - (2 fő) Kaktuszklón (2 fő) oPal - RX-7 II.gen. kis szerencsével :) Providence356 + ani626 - 323F BA StationW -626 GD Kombi (3fő) (2+gyermek:) amay_light - 323F BA (1 vagy 2 fő) Medve_V6 (Xedos6 V6) fénykard (Xedos6 V6) guriga (626 GE)
Remélem nem baj, hogy akinél tudtam, a típust is feltüntettem, de olyan hiányérzetem volt :) Amúgy a BA széria eléggé túlprezentált... :)
Elvileg egy CDH kombi lesz. Faceliftes DPF-fel :)) Előtte megnézem az olajszintet is :) De nem akarom elkiabálni, mert volt már úgy, hogy nem lett (az autó megsérült és nem tudták odaadni).
Ez mindig így volt, hogy teli tankkal kaptuk, úgy is kellett visszavinni. Szerintem ez így korrekt. Mivel azonban máskor ez vasárnap volt, ezért én is tettem bele km-t, így bevállaltam a tankolást. Most viszont szombaton lesz, addig pedig nem fogok sokat menni vele várhatóan, az meg mégiscsak gáz, hogy magam tankoljam fullra a leürített autót ;-)
:D :D ez így azért meredek :D azért nem trélerrel szeretnék menni, meg van bizalmam a technikában :) pénteken/hétvégén meg tartok egy tesztet majd :) ha megyek csörögjek rád? ;)
Közlemény: Az említett témában megjelent hozzászólásaim kizárólag a saját magánvéleményemet tükrözik, és nem a Magyar Mazda Klub hivatalos álláspontját.
A helyszín adottságai során lehetőség nyílik az egész család kellemes időtöltésére. A közelben játszótér, tűzrakóhely, jurtatábor, vadaspark, vár, étterem és bobpálya található. A találkozó során lehetőség nyílik egymás és egymás autóinak megismerésére, vetélkedőre, evésre-ivásra. A Mazda Motor Hungary jóvoltából lehetőség nyílik tesztvezetésre.
SzaboZE - 323F BA - (1 vagy 4fő) Gebriel323 - 323 BA Sedan Köpcös-323 BA Sedan (1 vagy 2fő) Gabor™ - 626 GD - (2 fő) Kaktuszklón (2 fő) oPal - RX-7 II.gen. kis szerencsével :) Providence356 + ani626 - 323F BA StationW -626 GD Kombi (3fő) (2+gyermek:) amay_light - 323F BA (1 vagy 2 fő)
Medve_V6 (Xedos6 V6)
fénykard (Xedos6 V6)
Remélem nem baj, hogy akinél tudtam, a típust is feltüntettem, de olyan hiányérzetem volt :) Amúgy a BA széria eléggé túlprezentált... :)
SzaboZE - 323F BA - (1 vagy 4fő) Gebriel323 - 323 BA Sedan Köpcös-323 BA Sedan (1 vagy 2fő) Gabor™ - 626 GD - (2 fő) Kaktuszklón (2 fő) oPal - RX-7 II.gen. kis szerencsével :) Providence356 + ani626 - 323F BA StationW -626 GD Kombi (3fő) (2+gyermek:) amay_light - 323F BA (1 vagy 2 fő)
Medve_V6 (Xedos6 V6)
Elvileg Péntek estére menetkész állapotban lesz, jövő héten talán elindul a fényeződése, Utána össze kell építeni, vizsga, és mehet. kérdés hogy mennyire fog szívni a fényező a melóval.... mert az sok van rajta. Ha sikerül minden, mert szerencsém lesz, akkor mehetünk eggyütt is. legalább lesz ki vontat ha mégis gond van :D egyenlőre még nincs semmi se tesztelve rajta :S elvileg minden jó...