úgy látszik pesszimista voltam, d.e. hívott egy hölgy, hogy mikor lehet megnézni, d.u. megjelentek emberével (?) és egy rövid próbakört követően azonnali 1,5 métert ajánlottak én pedig illúziók kergetése helyett felszabadítottam az egyik garázsban a helyet. Szép volt/jó volt, nektek pedig további sok örömöt az Explokhoz!
Néhanapján cirkál mifelénk egy piros mustang, tudjátok amit 2005-től gyártottak, mikor elbugyborékol az úton, hát a spontán magömlés kerülget.. Szerintem hosszú idők óta a legszebb kupé, totál eltalált formája van, ha egyszer mögöttem jön, ablak le, index jobbra, kicsi fék, hadd poroljon el mellettem, mint egyszer egy piros-fehér viper, aki értette mit akarok, hát adott neki egy kövéret és felszaggatta mellettem az aszfaltot, na az a hang-orgia se volt mindennapi.
5 sör??? Az igen! Na 5 sör utáni vezetésre engem nem kalibráltak... Szép is lenne.
Viszont ha elmész a családdal étterembe kocsival, legalább 2 deci bort meg lehetne inni az jó lenne, így még egy nyomorék pohár pezsgőt se merek lehajtani senki egészségére ha kajálni megyünk valahova. Ej, szép jó Magyarhon.
én is Suburbant kerestem, majd az első megnézése után rájöttem, hogy nem fér be abba a garázsba, ahova a '85-ös Caddy Fleetwoodom simán az Explo pedig röhögve, úgy, hogy még el is sétálok bármelyik mögött, így lett a Tahoe. Ha nincs ilyen gondod, akkor hajrá Subi, zsíír egy ótó és szebb is sokkal mint a rövidebbek (Tahoe, Yukon) és a harmadik üléssor is használható, a rövidekbe inkább gyerekülések vannak leghátul.
"Egyéb" forrásból ingyen tud az egyik családtagom gázolajat szerezni. Ezért kéne diesel terepjáró, és ha lecserélem csak 6-8 személyesre.Chevrolet suburban 6,5literes 8személyes pont jó lenne.........De ha nem tudom eladni akkor marad az explorer.Poton pénzért meg nem adom oda, legalább tudom miket cseréltem rajta.
egy jo diesel motornak nincs parja! ( nagyon megy, nem fogyaszt ..) de egy szarnak se.( ha egyszer elbaszodott sose lesz jo) vigyazz veluk ,( mar ha valami ujabbat veszel ) mert qrvara bonyolultak es kis hazankban nem nagyon ertenek semmi ilyesmihez..
+ egy diesel fut evi 30-50 km-t foleg ha felso kategorias!
ja meg a legtobb amerikaira nem tettek sarvedo szelesitest az csak opcio volt ( egyszer szemugyre vettem egy elado eddie bauert azon sem volt sarvedoszelesites)
Ha megnézel más amerikai lapot, ahol árulnak ilyen explorereket akkor láthatod hogy a középkonzolnál lévő tároló rekeszek eggyes típusokban gyárilag ilyenek.........