Keresés

Részletes keresés

Létra201 Creative Commons License 2006.07.25 0 0 600

Szép - jó estét mindenkinek!

Segítséget kérek: keresem a Halálfejesek /Born Lusers/c. 1967-es filmet. Ha vki tud róla...

hurráoptimista Creative Commons License 2006.07.23 0 0 599

Szia tangerine!

Köszönöm, hogy segítettél. Elolvastam pár recenziót, ez egy Cronenberg-féle véres horrornak tűnik, márpedig a film emlékeim szerint abszolút nem ilyen, lelki szinten nyomaszt, afféle jó thriller, bár nem szeretem filmeknél (sem) a kategóriákat... Mindenesetre utánanézek, kiveszem az Odeonból.

Köszi még egyszer!

H.

Előzmény: tangerine (598)
tangerine Creative Commons License 2006.07.23 0 0 598
Szerintem erre a filmre gondolsz: The Thing
Előzmény: hurráoptimista (597)
hurráoptimista Creative Commons License 2006.07.23 0 0 597
Köszi, talán majd a többiek... Én is elég bénán foglaltam össze, de ennél jobban/részletesebben nem emlékszem sajnos.
Előzmény: Gaaboor (596)
Gaaboor Creative Commons License 2006.07.23 0 0 596
Nem, sajnos semmi, valószínűleg nem láttam, sajnos.
Előzmény: hurráoptimista (594)
Gaaboor Creative Commons License 2006.07.23 0 0 595
Az sem biztos, hogy ikrek... (de az biztos, hogy testvérpár)
Előzmény: Gaaboor (590)
hurráoptimista Creative Commons License 2006.07.23 0 0 594

Akkor nekem is lenne egy kérdésem a többiekhez:

Valamikor a '90-es évek közepe körül ment a Duna TV-n (talán az MTV-ben is) egy talán kanadai film, ami egy kietlen, havas, sarkvidéki helyszínen játszódik. Több férfi összezárva és ha jól emlékszem, egy "Babette" (?) nevű nő. Kutatók, tudósok, már nem is tudom. Telik-múlik az idő, és az egyikük (azt hiszem egy idősebb, vöröses szakállú férfi) bekattan, terrorizálja a többieket. Kezében puska, és szépen kiírt mindenkit. Eszemben van egy konkrét jelenet, ez nagyon belémégett: a film vége felé a férfi egy farkaskutyát is lelő.

Döbbenetes atmoszfárája van az egész filmnek (nekem úgy tűnik fel, mintha Hesse regényeiben szereplő fojtó depressziós légkör, a mélységes embergyűlölet és társadalomkritika filmes adaptációja lenne.)

Valakinek ismerős?

Köszönöm előre is!!!

hurráoptimista Creative Commons License 2006.07.23 0 0 593
Tényleg sajnálom, mert az érdeklődésemet nekem is felkeltette a film, márpedig én (is) olyan vagyok, hogy addig már nincs nyugtom, amíg rá nem bukkanok. Van pár filmekben otthon lévő cimborám, majd rákérdezek! Még egy tipp: lehet, hogy naiv gondolat, de az MTV közönségszolgálatnál nem tudnának segíteni? Egy próbát szerintem megér...
Előzmény: Gaaboor (592)
Gaaboor Creative Commons License 2006.07.23 0 0 592
Köszönöm. Ilyen kevés konkrétum alapján nem nagyon használható a google, sajnos. Csak ha netán valaki emlékszik rá...
Előzmény: hurráoptimista (591)
hurráoptimista Creative Commons License 2006.07.23 0 0 591
Hú, ez érdekes történet, biztos emlékeznék rá, ha láttam volna. Sajnos nem tudok segíteni, de én is kiváncsian várom, hátha... A google-n nem tudsz valahogy rákeresni?
Előzmény: Gaaboor (590)
Gaaboor Creative Commons License 2006.07.23 0 0 590

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy nagyon régen látott film megtalálásához, mellyel kapcsolatban már sajnos minden emlékem elhalványult, de nagyon szeretném megtalálni, mert annak idején nagy hatással volt rám.

A filmet a '80-as évek végén egyik este vetítették a magyar televízióban. Csendes folyású, kevés szövegű film, talán fekete-fehér (?), talán francia (?), szinkronizált.
Két fiúról szól, akik ikrek, s egy távoli, faluszerű helyen élnek a tengerparton. Egy nap egy lány költözik a vidékre. Séták, beszélgetések, feszültségek. A tét az ikrek

kapcsolata, akik egy ideig nem akarják feladni az összetartozásukat, együtt alszanak, együtt hallgatnak. A lány eleinte mintha csak játszana, az elején a verseny érdekelné, s nem törődik azzal, hogy mit szakít széjjel. Változó erőviszonyok hármójuk között, majd a lány választ közülük...

A film vége: van egy ház, mely cölöpökön áll a vízben, a lány s a fiú itt vacsoráznak együtt, majd szeretkeznek. A fiú ikertestvére odaevez csónakkal az ablakukhoz, lát mindent, majd ezután felakasztja magát a ház gerendájára.

Ha valaki ráismerne, esetleg tudná a film címét, vagy bármi egyéb olyan konkrétumot, mely elősegítené a film megtalálását, nagyon megköszönném.

macimano Creative Commons License 2006.07.21 0 0 589
Talán a Francia Intézetben, eredeti nyelven.
Előzmény: domskie (587)
macimano Creative Commons License 2006.07.21 0 0 588

Nagyon régóta keresem a "Nagy titok" c. francia, 6 részes filmsorozatot, 1991-ben adta az MTV1. Bármilyen változatban érdekelne!!!!

(Claude Rich, Peter Sattman, Louise Marleau)

köszi!

domskie Creative Commons License 2006.07.19 0 0 587

A L'emmerdeur c. francia filmet keresem, 1973-as,

fsz.: Lino Ventura, Jacques Brel.

Itthon meg lehet szerezni vajon?

Der Beste Creative Commons License 2006.07.17 0 0 586
Nagyon szépen köszönöm!
Előzmény: Quantumleap (585)
Quantumleap Creative Commons License 2006.07.17 0 0 585
Ez A pillangó hatás (The Butterfly Effect).
Előzmény: Der Beste (584)
Der Beste Creative Commons License 2006.07.16 0 0 584

Segítségre lenne szükségem. Láttam egy filmet, s nem tudom, mi a címe.

Arról szólt, hogy egy srác meg tudta változtatni a múltat. Ha jól emlékszem, a naplóját lellett kiradíroznia, s újrairnia. A végén valamiért elmegyógyintézetbe zárják, s végleg ott akarják fogni, s bezárkozik a főorvos irodájába, s nekiáll átirni a múltat. A biztonsági őrök már épp rátörik az ajtót, amikor sikerül neki a dolog, s újra visszacsöppen a múltba, az egyetemre. s a végén elégeti a naplót.

Ha valaki meg tudná mondani a címét, nagyon hálás lennék!

Aminah Creative Commons License 2006.07.15 0 0 583

A Quo vadis bármelyik változatát keresem DVD-n.

Találkoztatok már ilyennel?

bedtime Creative Commons License 2006.07.11 0 0 582

elírtam, persze felkiáltó jel akar lenni a 4-es helyett :)

Előzmény: bedtime (581)
bedtime Creative Commons License 2006.07.11 0 0 581

Régóta keresem én is a Fogadjunk4 -ot. Nem tudjátok hol lehetne megszerezni, vagy legalább megnézni?

Előzmény: Törölt nick (553)
géza gumikutya Creative Commons License 2006.06.26 0 0 580
Akit érdekel:  a Nyár a hegyen c film kedden (június 27) és pénteken (jún 29) lesz a Duna TV-n.
Quantumleap Creative Commons License 2006.06.24 0 0 579
Ahhoz, hogy a Media Player is lejátsza, a feliratcímnek meg kell egyeznie a filmcímmel. BS Player esetében viszont nem fontos.
Előzmény: barcatomi88 (576)
tangerine Creative Commons License 2006.06.23 0 0 578
Lehet, hogy hiba van benne és azért nem játsza le.
Omikron Creative Commons License 2006.06.23 0 0 577
BS player
barcatomi88 Creative Commons License 2006.06.23 0 0 576

Sziasztok

Nem tudja valaki,hogy az .srt kiterjesztésű fájlokat hogy lehet lejátszani? Egy filmhez szedtem le feliratot és egy endinget,ami ilyen kiterjesztéssel szerepel,de se a Winamp,se pedig a Media Player nem tudja lejátszani! Előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.22 0 0 575
A RETURN TO PARADISE című 1998-as filmről van szó.

http://www.imdb.com/title/tt0124595/

A film magyar forgalmazási címe: VISSZATÉRÉS A PARADICSOMBA

http://www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1000261
Előzmény: Deepsounds (574)
Deepsounds Creative Commons License 2006.06.22 0 0 574

Haly!

Egy filmnek a címét szeretném kideríteni, alamelyik Magyar adón láttam

A film tartalma röviden:

3 amerikai fiatalember az egyik délkelet-ázsiai ország tengerpartján tölt egy nyarat. Bejárják az országot, s közben marihuána beszerző körútra is indulnak. A három barát közül ketten visszatérnek az Egyesült Államokba, harmadik társuk azonban úgy dönt, hogy ott marad még.
Nemsokára segélykérő levél érkezik a két baráthoz Ázsiából: minél hamarabb menjenek vissza, mert a segítségükre van szüksége.
Ha nem teszik meg, a hatóságok halálra ítélik, s kivégzik.
Az egyik barát visszatér, és csak akkor szembesül a valós helyzettel.
Barátját a rendőrség marihuána birtoklása miatt tartóztatta le, s a bíróság valóban halálra ítélte őt.

Ha valaki tudja a film címét kérem írja meg.

Köszi.

abccba Creative Commons License 2006.06.13 0 0 573
Keresek egy filmet. Remelem valaki tud segiteni. Nem tudom mikori, csak hallottam rola. Egy ficko (asszem maszkban) a kanabiszrol beszel es elmond rola mindent! A-tol Z-ig! Aki hallott rola, vagy hasonlorol leci a Film cimet addja mar meg. Kosz! 
bumford Creative Commons License 2006.06.13 0 0 572
Valoban, nem is regi, nem is feher-fekete, nem is az m1-en adtak (hanem az m2-n) es tenyleg feliratos. A tobbi viszont stimmel: fiatal no megy kb. 55 eves ferfihoz, megkotozi, kivagja, ujjait bedugja, stb.
Koszi a masik infot is, tenyleg errol a filmrol van szo. Nagyszeru.
Előzmény: Törölt nick (571)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.13 0 0 571
A leírás alapján akár az is lehet, de a ROMÁNC azért nem olyan régi film, és nem fekete-fehér. Viszont tutira feliratosan adták. Csendes Gondolatok alighanem fekete-fehér tévén nézte... :)
Előzmény: bumford (568)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!