Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Asszem több újságot nem veszek, hiszen a neten minden fent van :)
Nekünk meg van az időpont, a helyszín, a fotós, a ceremóniamester, a zenekar, és a gyűrű. Ruhát, cipőt (kiegészítőt) kell még vadászni, meghívót mi csináljuk, a tortát már kinéztük, egyéb sütikre már meg van a hely ahonnan rendeljük, dekorost kell még választani, zenét a polgárira most válogatjuk, hirtelen ennyi... biztos van még amit kihagytam. :) Ja... fodrász van, sminkes kellenne!
Ja, cipőügyileg: van egy nagyon nagy és nagyon jó cipőbolt Pesten (a reklém helye: a keletinél a krokodil corso), főként olasz bőrcipők vannak, ill. Sebastiano stb. cipők. Van akciós részlege hátul (rengeteg cipővel, de ezeket ki kell fogni, mert van amiből csak 1-2 méret van), de árban nagyon nagyon jók! Én pl. most 12 ezerért vettem olasz fekete tiszta bőr csizmát, ami nagyon szép! Bőr magassarkú félcipők (elegánsak) 8-9 ezer körül vannak.
Nekünk május 24-én lesz. Leaglábbis ha életem értelme lefoglalta az időpontot ma az önkormányzatnál, ugyanis ő ráért ma délelőtt.
Igazából nálunk is az van, hogy én szervezgetek meg keresgélek..
A buli helyszíne is megvan, persze az előleget (ami 50%) még nem csengettük ki, mert elég sok pénz.
A ruhákról ne beszéljünk, múltkor bementem egy kölcsönzőbe, 120-160 ezer Ft között volt a kölcsönzési díj, azt hittem, hogy elájulok!!! Úgyhogy tuti varratni fogom, persze ha találok női szabót.
A másik fele a zenekar, 2 fős zenekarok 100 ezer Ft alatt nincsenek... De nem adom fel. Ha esetleg ismer vki jó zenekart, azt megköszönném.
A meghívókat + a dekorációt magunk csináljuk majd, sokkal olcsóbban kijön. Neten találtam tök jó oldalakat, pl. 16 oldalas dekorációs anyagot ill. színjavaslatokat, meghívószövegeket stb...
Szia! Amién május 31-én lesz. Az esküvői magazinoktól valóban nem lesz okosabb az ember, inkább képek, hirdetések vannak benne, s gyakran teljesen a valóságtól elrugaszkodott mozzanatok, pl. az árakban. Nézegetni jó, de azt meg a neten is lehet. Én is vettem több ilyen újságot is, de már nem veszek. Nekünk eddig megvan a lagzi helyszíne, a zene, idpőpontok és helyszín a templomban és az anyakönyvvezetőnél, az én ruhám, a gyűrűk. Még visszavan a meghívó, erre mostanában kerítek sort, mert kedvesem zöldutat adott, autó (ezt valószínűleg egy barátunk rendezi), virág-díszítés, fotós, párom öltönye, nászút...meg a kaja és édességek rendezése, anyagiakban is. Szóval, sok minden visszavan még. Mi tavaly tavasszal tűztük ki az időpontot, és szép lassan szervezgetünk.
nincs: ruha, cipo, dekor, foto, torta, smink, haj es lista arrol, hogy mi nincs :))
a jovendobelim teljesen kivonja magat a szervezesbol, tobbet kell vele hisztizni, hogy intezzen el valamit mintha en csinalom, igy egyedul vagyok a gigaszi harcban
A gyors informaciocsere erdekeben csatlakoznek :))
távol álljon tőlem, hogy telespameljem a topikot, viszont a Ti (a reménybeli vásárlóim) véleményére nagyon kíváncsi lennék a megújult honlapomról (új galéria rengeteg fotóval, werkfilm stb.). Előre is köszönöm! üdv. András
Idén én is férjhez megyek!:-) Cipőügyileg végülis még ráérek, de nem vagyok az a nagyon nagy mászkálós típus, így amint látok egy megfelelőt (árban is) megveszem. A honlapjuk nagyon tetszett a menő manóéknak, úgy hogy oda biztosan benézek, és már egészen biztos, hogy bőrcipőt veszek, mert hallom, a szaténnak hamar annyi.
BUÉK Mindenkinek és hajrá a készülődéssel... összeszorul a szívem, amikor arra gondolok, hogy tavaly ilyenkor mi is nagy lázban - mondjuk inkább én égtem... :-))
Nemsokára biztos megint lesz esküvő kiállítás is... de jó is volt tervezgetni....
Cipő ügyileg... én marhára sajnáltam egy cipőre 20-30 ezret kiadni. Pláne a szaténról az volt a véleményem, hogy soha az életben töbet nem tudom majd felvenni (arra már nem is gondoltam, hogy akár össze is koszolódhat, aztán annyi neki)... ezért nem is vettem olyat...
Végül bőrt vettem, a Krokodil Corsonál gyönyörű Sebastiano, ekrü színű. Nem túl magas, nem túl alacsony, még 15.000-be sem került... és mivel túlélte az estét ezért még tudom máskor is használni... tavasszal, nyáron....
Én június elején vettem a cipőt, ami ugye már bőven a szezon közepe, de volt választék akkor is, bár ami igazán tetszett volna, mérethiányos volt :( Szerintem hívd fel őket, hogy mikor kapnak új cipőket, és akkor tuti nem mégy potyára.
Köszönöm a tanácsot! Na, látod, én szaténcipőben is gondolkodtam, mert a képeken valóban csodásak. De a bőrcipők is nagyon szépek, és ráadásul sokkal tovább bírják. És ha kiadok mondjuk 15 ezer forintot egy cipőre, akkor ne csak egyszer legyen rajtam. Ha mondjuk februárban megyek a menő manóba, akkor már nagy a választék ott? Azt olvastam, hogy ez kifejezetten esüvői cipőket forgalmat, akkor gondolom, az egész évben megvan a kínálatuk.
Nem tudom, mennyit szánsz a cipőre? Jónéhány helyen jártam, az Ananászban is nagyon szépek voltak, de nagyon drágán (25-30 ezer). Ez úgy általában igaz a menyasszonyi ruhaszalonokra. Nem mondom, hogy a Menő Manó olcsó, de elérhető. A cipoexpress.hu-n is volt, ami tetszett, csak nem az én méretemben. Ide egyébként érdemes majd tavasszal "ellátogatni", mert most nincs szezon, szóval a választék is kicsi. Nekem a cipőt volt a legnehezebb beszerezni. Amúgy, ha elfogadsz egy javaslatot, bőrcipőt vegyél - ha kapsz olyat, ami megfelel az elképzeléseidnek. Én szatént vettem, mert már nem volt időm tovább nézelődni, nem is mondom, hogy nézett ki a lagzi után :-)
Szia! Majd már csak az újévben megyünk valamikor. Szerintem február-március körül. Kedvesem nem az a tipus, aki elkapkodja a dolgokat. :-) De igaza van, ráérünk még vele. Na, a cipő jó, hogy megírtad, mert az én ekrü szinű ruhámhoz nem tudom, hol találok szép ekrü színű cipőt. Valami jó minőségüt szeretnék, amit utána is lehet hordani, és olyat, amelynek nem túl lapos a sarka, de nem is túl magas. Meg is nézem az ajánlott oldalt. Köszönöm!
Nagyon cseles, én is alig találtam meg. Ha a Nyugati előtt átmégy a zebrán a Skála felé, ott van - bal kéz felől - egy Raiffeisen Bank. A bank után a sarkon elfordulsz balra, és annak az utcának az elején, a jobb oldalon van. Mondom, cseles, kívülről nem is látszik, mennyi üzletet rejt, mert olyasmi, mintha egy kapualjban mennél be. Biztosan ki is van írva, de nyáron mindenféle felújítási munkák folytak ott, eléggé fel volt fordítva az utca. Ha a Bajcsy-Zs. út felől mégy - az a Skála másik oldala -, akkor a 63-as szám alatt találod. Én például ott vettem a menyasszonyi cipőt is, mert körbejártam a fél világot, hogy elérhető áron, szép és kényelmes cipőt vegyek (Menő Manó cipőbolt, a neten is megtalálod őket: http://www.menomanoeskuvoicipo.hu/). Remélem érthetően leírtam és odataláltok! Majd írd meg, ha voltatok!
Ha jársz arra, és is a Nyugati Átjáró Üzletházban (ha jól tudom a nevét) található fehérnemű üzletet javaslom , emlékeim szerint 2200 Ft volt a combfix, és én is mezitláb roptam benne órákon keresztül, lagzi után kimostam, kutya baja, még egy szál sem szaladt fel. Ha Lorenzo öltönyt akartok nézni, ott azt is találtok.
A blokkot már kidobtam. Igaz, benne volt a szemetesben, de már nem ráncigáltam onan elő. Lehet, hogy veszek lakkot, s azzel bekenem. De azért elvárná az ember, ha egyszer több mint háromezerért vesz combfixet, akkor bontatlanul hibátlan legyen, ráadásul Sariana. Na, mindegy. Lehet, hogy veszek másikat majd.
(Én is egyébként anno csipkéset szerettem volna és a Nyugati téri átjáróban kaptam... és bírta a strapát... én mezítláb menyasszonytáncoltam és nem szakadt ki :-))
Hát igen, általában a kettő egyszerre nem szokott jó lenni, mert még a nadrágméretek is különbözőek, van, hogy a kisebbik jó, máskor a nagyobbik, ugyanez igaz a zakóra is. Egyáltalán nem könnyű vásárolni, főleg egész garnitúrát. Kedvesem mindenképpen szeretne mellényt is, ezt én is jó ötletnek tartom, mert szerintem abban annyira csinos egy férfi! Ráadásul ilyen még nem volt rajta soha, biztos jól áll majd neki.
Én meg képzeljétek, vettem egy gyönyörű ekrü színű combfixet a Sarianában, több, mint 3000 forint volt, erre van rajta egy pici lyuk. Tök ideg lettem, mikor megláttam. Pedig úgy örültem ennek a szép, csipkés combfixnek. Most vehetek másikat. Bár, ez se lenne rossz, mert a szélképzéssel van a gond, egy kis lyukat hagytak rajta, így talán nem kezdene el a szál futni, és nem is látszódik, csak én vettem észre, de aztán szép lesz, ha majd a fotózáson esetleg mégis kiszakad. Uramisten.
Lehet készen is venni, legalább is Szegeden volt saját készlete az üzletnek. Ha konfekció közeli méret jó a vőlegényednek, és van pont olyan színű öltöny, a nektek tetsző fazonban, olyan mellénnyel, amit elképzeltetek, és még a méret is stimmlel, akkor szerencsétek van. Azt írtad, hogy általában különböző méretű zakó/nadrág kell neki. Nem tudom, hogy összecserélik-e, de szerintem azt rendelni kell.
Elvileg azt is lehet, de ha nem tetszik a kombináció, a zakó fazonja vagy az, hogy selyemcsíkocska van a zakó zsebe felett, és nem szeretnétek, vagy bármi, akkor várni kell még "legyártják".
Ha tudok még esetleg segíteni, ajánlanék egy nagyon jó varrónőt! Jurás Margit a neve és www.jurasmargit.hu a weboldalának a címe. Érdeklődjetek nála, biztos tud nektek segíteni. A honlapján képek is vannak a munkájaiból.