Don Pedro Gonzales de Toledo: Sziasztok. Azt hiszem kicsit visszavonulok. Nincs türelmem 9 játékot lejátszani, hogy sebezhessek az óriáson. (Napi 3 alkalommal)És nincsenek 30 perceim sem egy szaros láda nyitásra. jó játékot!
Jelenleg 194 elfoglalt trónszéknél tartok. Azt hittem, ha még hatot elfoglalok, akkor ezzel jelentősen javul a statisztikám. Tévedtem-. Utánanéztem, még azzal sem kerülnék be a legjobb 10 közé, tehát módosítanom kell az elvárást: bekerülni a legjobb 50 játékos közé. Ez viszont már meg is van, tehát ez a feladat elvesztette jelentőségét, majd valami mást kell kitalálnom.-
Történelmi esemény küszöpére érkeztünk a trónteremben. Igaz, többször megpotlottunk a küszöppen, de végül mégis csak felkabaszkodtunk a trónra és a székre. A szenzáció nem is ebben van. Hanem az jelenti egyedüli elállóságát, hogy ez volt a 186. győzelem a trónszékekért vívott harc során, és az első, hogy utolértük nagy példaképünket Időgépet. Meggyőződésünk, hogy a jövőben már ő sem tud ellenünk komolyabb ellenállást és feszültséget kifejteni, és így vágtatva haladunk az év végi győzelmi ranglétra magasabb fokára.
Pedro kappitány mai 185. győzelmével történelmi esemény köszöpére lépett. Már csak egy találat választja el a nagymestertől, időgéptől. Íme az eredmény:
A mai nap eredményeiből Ez volt a 177.trónfoglalás. Időgépnek már csak 9 előnye van! Hosszi idő elteltével sikerül a kaszinóban egy hármasokból álló négyes.
Elsősorban bizony sokat kell játszani. Ha elértél egy bizonyos szintet, akkor valamelyik játékban felajánlja valamelyik klánhoz való csatlakozást. Sajnos mást választani nem tudsz, csak a felkínáltat. Vagy elfogadod, vagy nem. Ha nem, akkor egy bizonyos idő elteltével egy másik alapító tag tesz új ajánlatot egy másik klánhoz. Tehát maga a belépés is elég idő igényes feladat. Nekem szerencsém volt, mert elsőre egy olyan klánhoz kaptam ajánlatot (Tudósok klánja),. aminek az egyik jutalma a hobbim is egyúttal.. (Casinózás- ingyen-) A klánba lépéskor egyúttal három nem megvásárolható előnyhöz (jutalom) is hozzájutsz. A klánból két módon tudsz kilépni. Van egy kilépő gomb- de utána bizonyos ideig nem fog felajánlani új klánba belépési lehetőséget. A másik: ha bizonyos idő eltelte után nem fizetsz be a klánba aranyat, akkor automatikusan kizáródsz.