Lehet furan hangzik de ha van a Paksban a hianyzo ket legios akkor komolyabban vettuk volna az egeszet. Igy azt hittuk lepattogtattjuk aztan hazamegyunk. Nagyjabol igy is lett de ez nagyon nem volt meggyozo annak ellenere, hogy a gyozelem volt a fontos most.
At kell beszelni a dolgokat mert az nem normalis hogy egy marha jo jatekos azota b csoport szinten teljesit vagy ugy se..zozonak se tetszett a kommentek szerint de ebbol nem latni semmit
Én nem gondolnám,hogy nem érzi jól magát itt…De én feltettem ezzel hogy kap maga mellé egy vezér Varadit aki mindenkit kioszt…Pongi nem ilyen..Pottal valahogy mindketten vezerek voltak…
Fú gyerekek én már a szezon kezdete előtt vészjósló voltam a Pongival szembe..Megint 6/0…Valami nagyon nincs rendben nála vagy el van nyomva az nem tetszik neki,vagy csapaton belüli konfliktusok nem tudom de nagyon rosszul néz ki a játéka..Remélem összeszedi magát,mert jó srác.
Zozo sztem itthon erzi jol magat. Azert azt figyelembe kell venni, hogy barhova menne nem kore epitenek a csapatot. Egy legios lenne a sok kozul es minden labdaert meg kellene kuzdenie.
Persze, ha ugy dont, hogy kiprobalna magat kulfoldon akkor sok sikert neki.
Nyilatkozatai alapján abszolút a Falco élvez nála prioritást, de én is azt gondolom, hogy idén egy igazán komoly ajánlat is befuthat amire nehéz lesz nemet mondani.
Én úgy gondolom külföldre készül, még egyszer megpróbálja. Ha fejben össze tudja magát rakni és egy-két kudarc nem töri le sikeres, évei lehetnek neki külföldön!!!
Azt gondolom most már semmilyen túlzás nincs abban, hogy Perl Zoli egy BCL-sztár. Az egészen biztos, hogy nyáron óriási kereslet lesz rá (gondolom az érdeklődések már szezon közben megkezdődnek) és ha szeretne még pár évet külföldön játszani, akkor ezt jövőre el kell kezdenie. Nekünk pedig önzetlenül elfogadni ezt és szurkolni neki majd a továbbiakban. Most azt mondom, ha maradna Szombathelyen az maga lenne a csoda.
Vmit sztem elronthattak a földrajzi tiltással. Nekem eleve csak VPN-nel megy, m nálam a courtside szerint sem lehetne nézni amúgy. Csakhogy amíg az első meccset magyar szerverrel lehetett nézni, most azzal sem ment. Amerikaival meg igen...