Fárasztó kettős vagytok. 0 fantáziával és tájékozottsággal.
mint akinek serokona se ismerőse, se rádiója , se tévéje, élt 40-60 évet ( nem tom a korotokat ez tipp) és nem ragadt rá semmi ismeret, ami volt az lekopott.:(
Azóta fejlődtek, most már nem csak rászoktató szer, hanem éhesítő szer is van a cigarettában. Viszont abból semmi haszna nincs a dohánygyárosnak ha a cigarettázó éhes lesz. Na ezt a logikai vonalat kellene a Püfinek elmagyarázni. Vajon hogyan jutott erre a következtetésre.
"De most a mohó gyártók éhesitő szert kevernek a cigarettába. "
Légy oly kedves magyarázd el nekünk mi haszna/érdeke a dohányiparnak (a cigaretták gyártója) hogy éhesebb legyen aki dohányzik? Két teljesen külön iparág két teljesen külön tulajdonosi körrel.
Lehet hogy nem idevaló , majd másfelé is beirom, hogy milyen kisérletbe kezdtem.
Azt olvastam, hogy a kisebbségi , rosszul viselkedő gyerek, ha sokat hiányzik, akkor egyszerűen egy idő után beirják, hogy magántanuló, és örülnek hogy nem jár suliba.
Akiket én ismertem meg azok ovisok. Ők is "betegeskednek " év eleje óta.Persze le vannak maradva, nem ismerik a mondókákat , éneket, ezért, ha ott vannak rosszak.
Mi lesz belőlük ? magánovodás?
És otthon fagyoskodnak, ahejett hogy melegben napi 3 x ételhez jutnának.
Gondoltam egy kis befolyásolásra, felajánlottam napi ezer ftot amikor látom, hogy kifele jönnek az ovibó megkapják.
Egyenlőre az van hogy a doki nem veszi fel a telefont , aki adná az igazolást.
Ez akár igaz is lehet, én is gyakran ezzel szembesülök , ha gyógyszert akarok az öregnek.