Megállapodás nélkül búcsút intene az Európai Uniónak Nagy Britannia, Boris Johnson a Brexitet támogatja minden erővel és mindenképp kiléptetné az országot
2019-ben, akár az Európai Unió zsarolása ellenére.
persze ezt britannia nem fogja megelni. a skotok ki fognak szakadni, lesz skocia. nameg az eszak irek is egyesulni fog irorszaggal. a britek meg logjanak a brokin egy kicsit. megerdemlik. aztan jojjenek eloszor ra, hogy nem egy vilagbirodalomban, hanem egy kis pocegodorben elnek, es konyorogjenek egy kicsit az eu tagsagert. a font meg elobb lesz fel euro, mint ketto.
Tudod, aki nem Farage kampanyszovege alapjan szavazott a kilepesre, az ugy gondolta, h. majd osszehoznak itt is valami Svajc v. Norvegia jellegu dealt... De aztan jott az az inkompetens liba, es debileket kuldott targyalni...
persze, ez vilagos. de itt nem errol van szo. maga a brexit nepszavazas valamilyen szinten kotelezi a brit parlamentet, hogy tiszteletben tartsa a valasztok kerdeset. tehat brexit.
aztan ha az orszag majd a pofara eses utan vissza akar lepni akkor lehet ujabb nepszavazas errol par ev mulva. az orszag meg menjen vegig a tagjelolti ... folyamaton. kotelezni oket az eu zonaba belepesre ... csak szigoruan.
sok segglyuk magyar szavazott a brexit-re. nekem is volt ilyen ismerosom. kaptak brit utlevelet, aztan hirtelen el is felejtettek honnan jottek. szanalmas (es egyben undorito) viselkedes ez. mindenesetre ra fognak ezek mind baszni erre, efelol nincs ketsegem.
Vicces gyerek vagy te... :D Es akkor most haborogjak en is, mint te, h. fogyatekosnak neveznek, de az nem zavar, amikor te irsz degradalo jelzoket masra, mert maskepp gondolkodik, mint te.
a brexit szavazaskor a briteknek joreszenek fogalma se volt arrol, hogy mirol szavaz. nem rendelkeztek alapveto ismeretekkel se a sajat orszagukrol, se az eu-rol. azota talan ez valtozott kicsit. ha lenne egy ujabb szavazas a britek tobbsege az eu tagsag mellett szavazna. mindenesetre a brexitet a britek nagyon meg fogjak szivni, az eu eszre se fogja venni.
Megint tevedni tetszik, van mintegy 15millio ember itt, akinek semmilyen beleszolasa nem volt (nem lehetett) ennek a szavazasnak a kimenetelebe... Akkor ok most a tobbseghez vagy a kisebbseghez tartoznak?
Nem biztos, hogy te gyorsabban tudsz futni, mint én. Persze nekem sem lenne esélyem hogy elsőnek érjek oda, mert nehezen tudnám átverekedni magam a hatalmas tömegen :)