Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
és mindenkinek is TAKARODÓ, aki bármit is akarna kezdeni nem csak az én, de bárki más szívével, lelkével, forintra átváltani, kiszívni ereiből a vért, alárendelni valaminek, ami nincs!
nem értem, miért nem egyértelmű ebből a topicból, h hogyan lehet ide belépni???
pályaszélről bekiabálni, h vágjak eret szaros öregasszonyokért olyan szolgáltatással, amit magam érdemelni nem fogok!! szeressek vajaskenyerekkel dobálózó, fennhéjázó, prolikat világ életükben lenéző "úrasszonyokat", akik most azért nem tudnak belehelyezkedni nyomorult helyzetükbe, és jószívvel fogadni a segítséget (amivel nem mellesleg az életbenmaradásuk a tét!!), mert egész életükben mélységesen lenézték a fogyatékkal élőket, a szerencsétleneket, a szociálisan kiszolgáltatott embereket, és azzal a meggyőződéssel élték szaros, semmi kis életüket, hogy ők aztán SOHHA nem kerülnek ilyen helyzetbe, és most a proli szedi ki alóluk a szart, és ebbe (is) beleőrülni kénytelenek! a szívemet ennék, mi???
A mozgólépcsőn azért terelik az egyik oldalra az állósort, hogy a másik oldalon a sietős emberek tudják szedni a lábukat. lefelé, vagy felfelé, a mozgólépcső haladási irányának megfelelően.
Mint mozgó eszközön való haladás, illetve maga a rajta állva való közlekedés is bizonyos biztonsági szabályok betartását követelik meg.
A mozgólépcsőt mindenki saját felelősségére használhatja, és azon a lépcsővel azonosan mozgó gumiszalagba kell kapaszkodni, hogyha a mozgólépcső hirtelen megáll, vagy baleset történik, meg lehessen kapaszkodni.
A mozgólépcsőn állva való haladás nem különösebben kockázatos, ezért kapaszkodni is lehetne bal kézzel, s nem a jobbal. A lakosság döntő többsége jobbkezes, így a mozgólépcsőn való mozgó haladónak nagyobb szüksége van a fokozott biztonságra, amit az ügyetlenebb kézzel való kapaszkodás nem tesz elérhetővé. A haladó utazónak kellene a jobb kezével kapaszkodnia, míg az állónak elegendő lenne a bal keze, ami ügyetlenebb!
Mostmár okos lettél, és megtanultál végre gombolkodni is ...
ez a Macséte kell nekem! elképzelem a közösségi közlekedésben, mint ahogy Mr Bean a macijával baszakszik asszem vmi begipszelt emberrel ... én is Macsétével huhognék, kardoznék ... CSIMM_BÁMM
félek, nem fogom tudni sokáig titkolni, h érdekvédelmet akarok ... (VILÁG PROLETÁRJAI stb ...)
pedig ezt jól el kell rejteni vhová egy darabig, és meghallgatni, kit hogyan ver a férje ... hmmm ... és persze pálinkázni ... ezt hogy fogom megúszni? felborulok a szagjától is ...
pedig ez az első lépés felgyújtani a parlamentet ... előbb muszáj a pálinka ... de mér'???