.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Az a kettősmérce, hogy tök mindegy mi volt az eset, de az egyiknél leírták, hogy "orbánahibás" és az ugyanolyan gusztustalan volt következtetésügyileg (fúú:) ), de arra nem reagáltál, hogy ez hülyeség és gusztustalan.
Ja és egyébként most már "csak" szájonvágták? Nem véresre verték? :)
Azért rúgták ki, mert nem arányosan alkalmazta a testi erőt, de ez nem jelenti azt, hogy adott esetben egy biztonsági őr ne emelhetne kezet valakire, aki veszélyezteti a biztonságot.
Úgy tudom most a biztonsági ember ütött meg valakit,elfogadhatatlan,elbocsájtották helyesen,ha neki lett volna igaza akkor nem rúgták volna ki az állásából!
Őszintén nem értem azokat az embereket, akik bagatellizálnak egy ilyen dolgot, vagy kárörvendően írnak róla. Ezek szerintem nem tudnak különbséget tenni a jó és a rossz közt.
Nálad az, hogy valakit meglincselnek a gyermekei szeme láttára és az, hogy valakit szájon vágnak de nem lesz komolyabb baja és ezekről írnak baromságokat ugyanabba a kategóriába esik?
Most az a foirany, hogy a magyar KFC csirkenek ugyanannyi es ugyanakkora szarnya van-e mint a magyarnak, es ha nem akkor ki lopta ea, ilyen mellekes pofozkorasokkal nem foglalkozik a politikus hungarikusz.