Már bocsánat, de az ultrahang nálam SEM mutatott ki hólyagkövet és azt sem, hogy gyulladás van a szervezetembe, de még a CT és MR sem.
Az MR false adatot mutatott.............. nem mondom, hogy sose oké, aszondom nem mindig oké, a fateromnak se mutatta ki a CT hogy daganata van és hol... de műtötték és működött a dolog.
Én úgy látom, hogy a képalkotó micsodák nem 120%, de min 60% tuti
Mind a kombinált, mind pedig a csak ösztrogénkomponenst tartalmazó hormonpótló terápia növelheti az emlőrák rizikóját. Számítások szerint kombinált hormonpótló kezelésben 10 évig részesülő 1000 nő között 19-cel több lesz emlőrákos, mint 1000 olyan nő között 10 év alatt, akik nem részesülnek ilyen terápiában. A hormonpótló kezelés idejének hosszával növekedhet a rizikó, azonban a terápia felfüggesztésekor visszatér a kockázat normális szintre.
Miután ismertté vált, hogy a mesterséges hormonok rákot, illetve szélütést okozhatnak, a hormonpótlást addig a fiatalság megőrzési lehetőségeként ünneplő közönségen tanácstalanság lett úrrá. Sajnos egyelőre csak kevesen tudják, hogy a hormonpótlásnak létezik nagyon hatékony biológiai módszere is, egyszerű eljárás, mellékhatások nélkül. A módszer titka a yamszgyökér, amelynek hatóanyagait krém formájában kenhetjük fel a bőrre. A módszer segít a változáskori panaszokon és egyéb hormonális problémákon egyaránt.
A menopauza tüneteit enyhítő hormonkezelés növelheti a mellrák kockázatát, ám inkább a normális súlyú, nagy mellszövet-sűrűségű, európai vagy spanyolajkú nőknél - derítette ki egy kedden megjelent amerikai kutatás.
Az átlagosnál nagyobb az emlőrák kialakulásának kockázata olyan nők esetében:
- akiknél a menstruáció 12 évesnél fiatalabb korban kezdődött - akiknél a menopauza 55 éves kor után lépett fel - akik 30 éves kor felett szültek - akik soha nem szültek
A hormonkészítményekkel kezelt vékony és normál testalkatú, azaz 25-nél alacsonyabb BMI-értékű nők 35 százalékkal nagyobb a mellrák kockázata, mint az ugyanilyen alkatú, ám HRT-t nem kapó nők.
Az emlőrák előfordulásának kockázata az életkor előrehaladtával nő. Az összes emlődaganat több mint 80%-át 50 éves kor felett diagnosztizálják. Az előfordulás gyakoriságának növekedése azonban már a 30. életév után megkezdődik. Ismertek egyéb kockázatfokozó faktorok is, mint például a korán jelentkező menstruációs vérzés, a vérzés késői elmaradása (késői menopauza), a gyermektelenség, az ösztrogénpótló hormonkezelések (ugyanis valamennyi fokozza az emlőszövet ösztrogén-kitettségének időtartamát), a családban előforduló kétoldali vagy a menopauza időszaka előtt kialakult emlőrák (genetikai hajlam).
Uh lehet hogy az exnejemnek is az inszem előtti hormonbomba csinálta a műteni való dolgokat? Van egy varrat a hasán mint egy horror filmben, ahun felvágták szerencséje hogy nem szorult kemoterápiára
Amúgy az ő ötlete volt az inszemináció, én ártatlan kisérő vagyok
A lombiklovagok csak abba nem gondolnak bele, hogy a feleségüket lökik a kínszenvedés f@szára.
A lombiklovadoknak nem fáj, nincs kockázat, de a hormonbomba igenis halálos.
Tavaly dumáltam mellrákos csajjal és mellráknál összeomlik a világ egy nő számára, lelki, pszichés daráló de ezt csak az olyan okosak tugyák mint én.
és most szeretném felkérni vendégünket elteritot, hogy meséljen a felesége pokoljárásáról és sírjának hol létéről, hogy ki szeretne szelfit annak sikerüljön .
Apám anyjának mellrákja wolt és levágták tudtommal a melleit.......... és........ hiába kapott kemót áttétes lett a rák és meghalt 51 évesen. Asszem átlépte az 50et de maj megkérdem
Amerikai kutatók szerint a hormonterápia megsokszorozza a daganatokban található mutációk számát, ezért a kezelés után újra ki kell értékelni a betegek állapotát.
Egy frissen megjelent kutatás szerint a menopauza tüneteinek kezelésére alkalmazott hormonterápia összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásának esélyével.
A tanulmány szerzői szerint a hormonkezelésben részesülő nőknél nagyobb valószínűséggel alakul ki mellrák. Az elemzés másik kulcsfontosságú megállapítása, hogy a daganatos megbetegedés kockázata még évekkel a hormon szedésének abbahagyása után is magasabb.
Még yo, hogy az inszeminációt nem én találtam ki anno. Mer akkor én lennék a felelős, ha exnejem rákos lesz.
Az irányelveket a legújabb kutatási eredményekre alapozva dolgozták ki, amelyek azt mutatták, hogy az egyedül ösztrogénre alapozott, valamint az ösztrogén-progesztin kombinált hormonkezelés csökkenti ugyan a csonttörések kockázatát, de növeli a szélütés, vérrögképződés, epebetegségek és az inkontinencia kockázatát. Miközben a csak ösztrogént tartalmazó terápia csökkentette az emlőrák kockázatát, a progesztinnel kiegészített kezelés emelte a demencia és az emlődaganat kockázatát is.
Az endometriózis leggyakrabban kismedencében helyezkedik el, a női szerveket érinti, emiatt károsíthatja a termékenységet. A betegség krónikus gyulladásos jellege negatívan befolyásolja a petesejt minőségét, érését és megtermékenyülését.
Wagyis az a szitu mit írtam korábban............. a beteg lombikanya csinál egy beteg lombikgyereket.
Ismerek két lombikpapát és egyiknek se fordult meg a fejében - há hogyan - hogy az önmaga durrdefektjét replikálja és ezzel rátesz még1 lapáttal önmaga bajára
Betegségek, görcskészség, epilepszia, allergia: Gyógyszer: Műtétek: A gyermek általános jellemzése: Megfelelően fejlett, mosolygós, nyitott kisfiú. Anamnézis: Terhesség lefolyása: III/3. Lombik programban fogant meg. Anya többször vérzik, félidőtől már rendszeresen. Születés: Programozott császár (anya rövidlátó) Születési súly, hossz: 3600g Gesztációs hét: 38-39. hét Apgar: 7/9 Fejlődésmenet: 6 hetesen kórházba kerül. 5 hónaposan kruppos. Átlagos szopó, 18 hónapos koráig szoptatta mama. Mozgásfejlődés: 7 hónaposan feláll, 11 hónaposan jár, minden mozgásfejlődési szint megvolt. Beszédfejlődés: nagyon későn. Szobatisztasággal is problémák vannak. Miután bekakilt, pisilt, jelzi. Jelen állapot: Szókincse kb 20-30 szóra tehető. Ha nagyon szeretné kifejezni magát, akadozik, érthetetlen, a „he” szócskát ismételgeti.
Mán linkeltem 10,000 cikket hogy lombik=koraszülés
A legnagyobb veszélynek a koraszülöttek vannak kitéve: Griffel Tibor reflexológus elmondta, hogy a betöltött 26. hét előtt született babák 60 százalékánál figyelhetőek később az éretlen idegrendszer tünetei. Ezek leginkább mozgásfejlődési rendellenességekben, agyi eredetű izomgyengeségben, tanulási- és magatartásproblémákban jelentkeznek.