Tömegesen pusztulnak a törpeharcsák a Tisza középső szakaszán és a Tisza-tavon. Pontos adatokat egyelőre nem tudni a pusztulás méretéről, és a szakemberek egyelőre azt sem árulják el, hogy milyen betegség tizedeli a tiszai törpeharcsákat. Az első vizsgálatok szerint a pusztulást az utóbbi idők árvizei miatt elszaporodott halállományban megindult természetes önszabályozás okozza. Magyarország vizeiből tavaly közel 1300 tonna hal pusztult ki, amely elmaradt a korábbi évek átlagától. Tovább »
jo otlet , most egy gyors halaszlet csinaltam belole , szerencsere eszembe jutott hogy ne tyuk vagy marhahuslevest hanem hallevest csinaljak , ki kell ennem az ertekesebbeket a hutobol mert oktober 6.-an irany florida
Auschwitzot is néhányan túlélték és szerintem van esélyed hogy ez után neked is sikerül.
Mint írtam volt, boltból sosem veszünk halat, azt társaságban lövik a tengerparton és legutóbb itt volt barbacue party, ez Nicosiából jövet (nem a ciprusi, mert van Szicíliában is Nicosia), ahol a nicosiai út kiér az északi tengerparthoz- Haverom az egyik itt tartja a hajóját. Itt október végéig november közepéig tart a vadász szezon és kihasználják az időt hallövésre.