A migránsok mar nem töltik be az új ellenség feladatát hat kell az új. Soros mindig jó a szerepre. Különösen az Orbán-rezsim jogerős bírósági pervesztese után
Nem tudnának annyi kamatot fizetni, amennyi hasznot hoznak neki a mostani ámokfutásukkal.
Így meg állandóan az orrukra akasztható a dolog.
Mellékesen, azért ez se semmi:
Kovács azzal védekezett, hogy a jelenlegi kormányszóvivői pozíciójának és a korábbi civil életének - amelyből nyolc évet töltött Soros-ösztöndíjasként - semmi köze nincs egymáshoz.
Ezért már törzsgárda jelvény jár az összes csüngőkkel!
Méghogy az Obama mögött áll a Soros!
Egyre jobban meghajlok a tudása előtt: évekkel előre így megtervezni és aztán kialakítani egy ilyen maffiát, ahhoz tényleg határtalan tehetség kell.
Erre annak ellenére nincs szükség, hogy a kormány úgy érzi, nem méltányos, hogy miközben Magyarország nem minősíti az Egyesült Államokat, ők meg beszólnak:
Nem arról volt szó, hogy egy nagyhatalom bokáját akartuk harapdálni, hanem egy jelentős orrbavágást kaptunk.
Érdekes.
ÁLLÍTÓLAG van bizonyíték a titkosszolgálatnal. De azt nem mutatja meg. Nem hívja össze a bizottságot sem.
Magyarul soha senki sem tudhat meg semmit, de higgyuk el sosem hazudtam csak 2 tucatszor Lázárnak.
Fideszről és Jobbikról beszéltem, LMP-t soha meg sem említettem.
Akkor egyszer azt mondtam, hogy nem emlékszem, ki volt név szerint az illető. Valóban nem is emlékeztem. Utána visszanéztem a valasztas.hu-n, és akkor már tudtam. Neked itt nem mondtam meg, most sem mondom meg, mert IRL adatokkal itt nem játszunk.
De szavazol, méghozzá általad esélyesnek gondolt listára, jelöltre.
Akivel kapcsolatban csak taknyolsz. Vajon ki lehet? Véletlenül sem a balliberális, igaz? Vagy már bevallottad, hogy - bár már nem emlékszel pontosan -, de ez is elképzelhető?
Ezt is számtalanszor tisztáztuk már, soha nem szavaztam a jelöltjeikre. Olyanokra szavaztam, akik nem az ő jelöltjeik, de a Fidesz ellen lépnek fel. Az nincs kizárva, hogy valamelyik fordulóban az ő híveik is átszavaztak ugyanarra a jelöltre, amire én, például ha ő végzett a második helyen, ezt nem áll módomban megakadályozni. De ez nem az én dolgom.
Ha majd egyszer csak a Fidesz és csak az ő jelöltjük lesz egymással szemben, akkor bajban leszek. De ilyen még nem fordult elő, és nagyon remélem, hogy nem is fog. Az holtbiztos, hogy a Fideszre és a Jobbikra nem fogok szavazni. Hogy szavazok-e másra, vagy az életben először nem megyek el szavazni (amivel egyébként nagyon nem értek egyet, úgy gondolom, hogy szavazni kell), azt így előre bajos lenne eldönteni.
Se tanácsköztársasághoz, se népköztársasághoz semmi közöm. Nem csak az életkorról beszélek a tanácsköztársaság esetén, az nyilvánvaló. De többször mondtam már neked, és minden egyéb politikai ellenvéleményeink ellenére nyugodtan elhihetnéd már: Kádár alatt sem voltam a szocializmus-kommunizmus híve. Éppen ellenkezőleg; akkor is, amikor a Fidesz még demokratikus szocializmust akart, és azóta is, folyamatosan. Ebben sem értünk egyet, oké, van ilyen. De teljesen felesleges úgy kezelned a dolgot, mintha bármi közöm lenne az ancien régime nézeteihez.
Gyermekkorát Alcsútdobozon és Felcsúton töltötte, általános iskolai tanulmányait Alcsútdobozon, Vértesacsán és Felcsúton végezte. 1977-ben Székesfehérvárra költözött családjával, itt végezte középiskolai tanulmányait a Teleki Blanka Gimnáziumangol nyelvi tagozatos osztályában. Érettségi vizsgáit 1981-ben tette le.
"Most már nem zavarja őket az Erdogan-féle szemkilövetés"
Ennek az évtizednek az egyik kiemelkedő politikai vezetőjét köszönthetjük Magyarországon – méltatta Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnököt. Orbán példátlan eredményeket elérő ország átalakítóként jellemezte török kollégáját. A magyar miniszterelnök nem ismer még egy olyan gazdasági sikert az elmúlt időszakból, mint amit a törökök vallhatnak magukénak. Orbán szerint a mi eredményeink még nem tartanak itt, de reménykedünk, hogy el fogunk jutni ide.
Merkel naponta leszopja Erdogant, a balliberális recskázik rá, hogy micsoda européer, bezzeg a Fidesz.
Most már nem zavarja őket az Erdogan-féle szemkilövetés, ami már akkor zavarta őket, amikor a sajátjuk még nem. Igaz, a saját szemkilövetésük még most sem.
Állítólag 7 év alatt az összes sejtünk kicserélődik, így Sorosé is.
Felejtsd el, marhaság. Különféle sejtjeink életszakasza különböző, van, amelyik akár naponta, van, amelyik lassabban, és van olyan, amelyik egész életünkben megmarad. Egy a hétéves izé (egyébként van, ahol tízet mondanak) népszerű legenda, semmi más.