Keresés

Részletes keresés

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 1 246

Orbán üzeni: Amíg Soros nem szól, addig a fideszesek nem fizetik vissza az ösztöndíjat

Majd ha hülye lesz!

Nem tudnának annyi kamatot fizetni, amennyi hasznot hoznak neki a mostani ámokfutásukkal.

Így meg állandóan az orrukra akasztható a dolog.

Mellékesen, azért ez se semmi:

Kovács azzal védekezett, hogy a jelenlegi kormányszóvivői pozíciójának és a korábbi civil életének - amelyből nyolc évet töltött Soros-ösztöndíjasként - semmi köze nincs egymáshoz.

Ezért már törzsgárda jelvény jár az összes csüngőkkel!

Méghogy az Obama mögött áll a Soros!

Egyre jobban meghajlok a tudása előtt: évekkel előre így megtervezni és aztán kialakítani egy ilyen maffiát, ahhoz tényleg határtalan tehetség kell.

Gilice a gólya Creative Commons License 2016.05.26 -1 1 245

Nem hívják össze a nemzetbiztonsági bizottságot Soros György miatt

Erre annak ellenére nincs szükség, hogy a kormány úgy érzi, nem méltányos, hogy miközben Magyarország nem minősíti az Egyesült Államokat, ők meg beszólnak:

Nem arról volt szó, hogy egy nagyhatalom bokáját akartuk harapdálni, hanem egy jelentős orrbavágást kaptunk.

Érdekes.

ÁLLÍTÓLAG van bizonyíték a titkosszolgálatnal. De azt nem mutatja meg. Nem hívja össze a bizottságot sem.

Magyarul soha senki sem tudhat meg semmit, de higgyuk el sosem hazudtam csak 2 tucatszor Lázárnak.

Előzmény: isauragyűjt (243)
Gilice a gólya Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 244

Ez a geszthy Soros vagy Gyurcsány nickje?  Mert vele keltek, fekszetek az univerzális érv mindig ha valaki ad linket egy kínos témára ;-)

Előzmény: Haragossy Dezső (235)
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.26 0 0 243

isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.26 0 0 242
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.26 0 0 241

Kedves fórumtárs! 

sztem tök értelmű, amiket belinkeltem

Másban nem tudok segíteni

Előzmény: Haragossy Dezső (235)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 240

Fideszről és Jobbikról beszéltem, LMP-t soha meg sem említettem.

Akkor egyszer azt mondtam, hogy nem emlékszem, ki volt név szerint az illető. Valóban nem is emlékeztem. Utána visszanéztem a valasztas.hu-n, és akkor már tudtam. Neked itt nem mondtam meg, most sem mondom meg, mert IRL adatokkal itt nem játszunk.

Előzmény: Haragossy Dezső (239)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 239

Fideszre, Jobbikra, LMP-re nem szavazol.

De szavazol, méghozzá általad esélyesnek gondolt listára, jelöltre.

Akivel kapcsolatban csak taknyolsz. Vajon ki lehet? Véletlenül sem a balliberális, igaz? Vagy már bevallottad, hogy - bár már nem emlékszel pontosan -, de ez is elképzelhető?

Előzmény: voks02 (238)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 238

Ezt is számtalanszor tisztáztuk már, soha nem szavaztam a jelöltjeikre. Olyanokra szavaztam, akik nem az ő jelöltjeik, de a Fidesz ellen lépnek fel. Az nincs kizárva, hogy valamelyik fordulóban az ő híveik is átszavaztak ugyanarra a jelöltre, amire én, például ha ő végzett a második helyen, ezt nem áll módomban megakadályozni. De ez nem az én dolgom.

Ha majd egyszer csak a Fidesz és csak az ő jelöltjük lesz egymással szemben, akkor bajban leszek. De ilyen még nem fordult elő, és nagyon remélem, hogy nem is fog. Az holtbiztos, hogy a Fideszre és a Jobbikra nem fogok szavazni. Hogy szavazok-e másra, vagy az életben először nem megyek el szavazni (amivel egyébként nagyon nem értek egyet, úgy gondolom, hogy szavazni kell), azt így előre bajos lenne eldönteni.

Előzmény: Haragossy Dezső (237)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 237

Hát persze, hogy nincs hozzá közöd. Éppen csak az ancien régime pártjának listájára, jelöltjeire szavazol, és az ő érdekükben szónokolsz.

Előzmény: voks02 (236)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 236

Se tanácsköztársasághoz, se népköztársasághoz semmi közöm. Nem csak az életkorról beszélek a tanácsköztársaság esetén, az nyilvánvaló. De többször mondtam már neked, és minden egyéb politikai ellenvéleményeink ellenére nyugodtan elhihetnéd már: Kádár alatt sem voltam a szocializmus-kommunizmus híve. Éppen ellenkezőleg; akkor is, amikor a Fidesz még demokratikus szocializmust akart, és azóta is, folyamatosan. Ebben sem értünk egyet, oké, van ilyen. De teljesen felesleges úgy kezelned a dolgot, mintha bármi közöm lenne az ancien régime nézeteihez.

Előzmény: Haragossy Dezső (228)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 235

Újonc agitpropos? Talán megint az upszi geszthi?

-x

Előzmény: isauragyűjt (234)
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.26 -1 1 234

https://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

Tanulmányai

Gyermekkorát Alcsútdobozon és Felcsúton töltötte, általános iskolai tanulmányait Alcsútdobozon, Vértesacsán és Felcsúton végezte. 1977-ben Székesfehérvárra költözött családjával, itt végezte középiskolai tanulmányait a Teleki Blanka Gimnázium angol nyelvi tagozatos osztályában. Érettségi vizsgáit 1981-ben tette le.

Sorkatonaként 1981–1982-ben Zalaegerszegen szolgált, majd jogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ahol 1987-ben diplomázott. 1983-tól diplomájának megszerzéséig volt tagja a Szakkollégiumnak (1989 májusától Bibó István Szakkollégium). 1984-ben több társával együtt megalapította a szakkollégium társadalomelméleti folyóiratát, a Századvéget. Ezután 1987 és 1989 között Szolnokonlakott, de Budapesten dolgozott a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében, ahol 1987 novemberétől 1988 márciusáig szociológus gyakornokként továbbképzések szervezésében vett részt. 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől 1990 januárig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban azangol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.

http://444.hu/2016/05/26/a-tv2-leleplezte-hogy-soros-gyorgy-csorobb-meszaros-lorincnel

http://444.hu/2016/05/20/orban-viktor-szerint-a-soros-gyorgy-fele-hatterhatalom-erosebb-magyarorszagon-mint-az-ellenzek

csupasz szingularitás Creative Commons License 2016.05.26 0 0 233

Most azonban Merkel szopja, nem Orbán, aki eddig se tett ilyet, csak udvarias volt, semmi több.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (232)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 232

"Nem zavar, hogy ez még a vadak áradata előtti hír?"

Ennek az évtizednek az egyik kiemelkedő politikai vezetőjét köszönthetjük Magyarországon

A vadak meg sikerrel tovább is áramoltak - majd hülyék lennének stadionországban élni!

Előzmény: csupasz szingularitás (230)
isauragyűjt Creative Commons License 2016.05.26 0 1 231

Titkolja a kormányszóvivő, mekkora támogatást kapott Soros Györgytől

Kovács Zoltán nagy nyertese volt a Soros-ösztöndíjaknak, de ahhoz persze senkinek semmi köze. Tovább »

forrás: Index.hu

csupasz szingularitás Creative Commons License 2016.05.26 0 0 230

Nem zavar, hogy ez még a vadak áradata előtti hír? Azóta történt egy s más...

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (227)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 1 229

"Most már nem zavarja őket az Erdogan-féle szemkilövetés"

Ennek az évtizednek az egyik kiemelkedő politikai vezetőjét köszönthetjük Magyarországon – méltatta Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnököt. Orbán példátlan eredményeket elérő ország átalakítóként jellemezte török kollégáját. A magyar miniszterelnök nem ismer még egy olyan gazdasági sikert az elmúlt időszakból, mint amit a törökök vallhatnak magukénak. Orbán szerint a mi eredményeink még nem tartanak itt, de reménykedünk, hogy el fogunk jutni ide.

http://hvg.hu/vilag/20130205_orban_erdogan_sajtaj

Előzmény: Haragossy Dezső (226)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 228

Tudom, hogy nem szoktátok. Generációnként csak egyszer adjátok el. Patkány-/tanácsköztársaság, népköztársaság, majd a brüsszelista-atlantista banda.

Előzmény: voks02 (225)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 227

Amennyire tudod.

Nos, egy kis ismeretbővítés:

Magyarország támogatja a török EU-csatlakozást, a törökországba utazó magyarok vízummentességét és kölcsönös vízumszigor-enyhítést

http://hvg.hu/vilag/20130205_orban_erdogan_sajtaj

Előzmény: csupasz szingularitás (223)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 226

Merkel naponta leszopja Erdogant, a balliberális recskázik rá, hogy micsoda européer, bezzeg a Fidesz.

Most már nem zavarja őket az Erdogan-féle szemkilövetés, ami már akkor zavarta őket, amikor a sajátjuk még nem. Igaz, a saját szemkilövetésük még most sem.

Előzmény: csupasz szingularitás (223)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 225

Nem szoktuk eladni, nyugodj meg.

Előzmény: csupasz szingularitás (218)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 224

"A mostani meg olyan kibaszott hosszú, hogy egyszerűbb a régit írni, ha már feltétlen muszáj egyáltalán."

Okosítás ingyér:

Egér balgomb nyomva és maszatolás,

Ctrl-C

Ctrl-V

Szívesen!

Előzmény: Haragossy Dezső (219)
csupasz szingularitás Creative Commons License 2016.05.26 0 0 223

Amennyire tudom Merkel bratyizik velük, még ha nem is a legjobb szó a Merkrel-Erdogan viszonyra, mert én inkább szopatásnak mondanám.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (221)
voks02 Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 222

Állítólag 7 év alatt az összes sejtünk kicserélődik, így Sorosé is.

Felejtsd el, marhaság. Különféle sejtjeink életszakasza különböző, van, amelyik akár naponta, van, amelyik lassabban, és van olyan, amelyik egész életünkben megmarad. Egy a hétéves izé (egyébként van, ahol tízet mondanak) népszerű legenda, semmi más.

Előzmény: csupasz szingularitás (210)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 221

Eladnám?

Én?

Ki a f.sz bratyizik a törökökkel?

Nem a Vityka?

Nekem már akkor herótom van tőlük, amikor a 4-es úton jönnek-mennek Németországból/ba és tolnak le az útról.

Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 220

Ezeknek semmi sem drága. Két lábon járó idegenszívek.

Ha a nemzetbiztonság csempészte be hozzájuk a Tóbiást, a Szigetvárit és a többi balfaszt, akkor nyugodt vagyok, a dolgukat végzik.

Ezek hatalomba soha többet nem juthatnak.

Haragossy Dezső Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 219

Egyszer írtad, a memóriám pedig jó. A régi nicked is ugyanabban a fakkban volt, mint a mostani, a debil, fárasztó balliberálisokéban.

A mostani meg olyan kibaszott hosszú, hogy egyszerűbb a régit írni, ha már feltétlen muszáj egyáltalán.

De igazad van, nem muszáj.

-x

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (216)
csupasz szingularitás Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 218

Eladnád az országot is hogy idegesítsd Orbánt? Tényleg semmi se drága, ha ideges lesz tőle?

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (217)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.05.26 -1 0 217

Hány migráncs maradt az országban?

Tájékoztatásul: nemsokára 80 millió török bóklászhat fel Budára városnézésre, hogy aztán egy füttyre kitűzzék a félholdat.

No akkor nézném meg élőben a Vityka fejét.

Előzmény: Haragossy Dezső (214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!