Az alábbi rendellenességgel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
A TPMS hibajelzés folyamatosan világít. Amikor megjelent, egységesen 2,0 bar volt a gyári méretű kerekekben. Miután növeltem a nyomást az előírt mennyiségekre (2,7 bar elöl és talán 2,5 bar hátul) a jelzés nem szűnt meg.
Valakinek van tapasztalata, ötlete a megoldást illetően, vagy keressek fel egy márkaszervizt? Az autó még garanciális, de könnyen el tudom képzelni, hogy van valami apró trükk, ami elkerülte a figyelmemet... :)
Ami meg a tartósságát illeti, szerintem azért nem kell annyira rettegni. Voltam már azon a vidéken sokszor, hosszú időre: olyan helyeken járkálnak a kisautóikkal, ahová mi terepjáróval sem merészkedünk. Úgyhogy a tipikus ingázós, városozós használatot biztosan bírni fogja.
van a családban 30éves maruti suzuki. mivel Indiában rengeteg van belőle, boldog boldogtalan gyárt hozzá mindent. és ha gyártják, akkor van, meg lehet venni. nem Neked kell idehozatni Indiából, megoldják az alkatrész nagykereskedők.
mert drága, és sokpénzért itt senki nem vesz kisautót. aki szán rá három milla felett, az vagy vesz egy kicsit nagyobbat, vagy mesz nissant vagy toyotát.
nekem a kereskedő azt mondta, azért sincs több celerio Magyarországon, mert az új modell annyival drágább lett, hogy úgyse venné meg senki, hiszen kicsit többért kap ignist vagy swiftet.
Szeretném kérdezni tőletek: A telefonom Samsung Galaxy J3 hogy kell beállítani a Celerió rádiójába a bluetooth, hogy fel tudjam venni a telefont. A régi telefonom van ráállítva ezt írja ki a rádió azt még a szerelő állította be amikor vettem a kocsit.
A kiegyenlítő tartályból lassan, de biztosan párolog a fagyálló. Én mielőtt leállok az autóval, pár percre kinymom a légkondit, de a ventilátort hagyom bekapcsolva, így leszárítja a kondenzációs a kimaszekrény belsejében, így elejét tudom venni a gombásodásnak/dohosodásnak.