Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2018.06.24 -8 0 4411

..........Köszönöm a választ defensio,-de ha átjön a légesbe,-és betyárkodik bármelyik nickjével,-akkor azért jelzem felétek a biztonság kedvéért,mert megígértem neki,-és nem is szeretnék csalódást okozni neki!...:))

Előzmény: defensio (4410)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 0 0 4410

Igen, mi is így látjuk azt a részt ami a csapatépítésről, baráti kapcsolatokról szól!

Ezért írtam pl. lent: "Tudjuk és átlátjuk, hogy sokaknak ez több mint egy játék, hiszen jó kis közösségek jöhetnek itt létre, ezért ezeket is próbáljuk védeni"

Azt viszont figyelembe kell vennetek - ismételten elmondva - hogy ez egy nyílt fórum!

Az emberek ide azért regisztrálnak nickeket hogy azokon keresztül véleményeiknek, gondolataiknak nyilvánosan adjanak hangot, lefektessék őket az örökkévalóságnak.

Akik szerintetek egy-egy fórum szellemiségével szembe mennek, azok ellen az ignorálás a leghatásosabb ellenszer. Igen, nem azonnali, de eredményes!

Minden csoport/helyi moderáció egyrészt - és főrészt - az alap, általános és a helyi szabályokat és szokásjogokat figyelembe véve kell dönteni egy-egy beírás sorsáról, másrészt a helyi többségi fórumozók igényeinek is szeretnénk megfelelni. Ez a legtöbb esetben nem jön össze. Ez az egész fórumra igaz, nem csak erre a csoportra!

Előzmény: python 357 (4408)
defensio Creative Commons License 2018.06.24 0 0 4409

Mikor azt ott beírtad tegnap, nem kértél előtte moderátori állásfoglalást!

Akkor ott hoztál egy döntést, egy véleményt amit ide leírtál. 

Ezek alapján kérem lenti kérdésem megválaszolását tőled!

(Utána ha azt tisztáztuk, térhetünk át más témára (ami akár lehet ugyan ez a téma is))

Előzmény: exhighand (4406)
python 357 Creative Commons License 2018.06.24 -8 0 4408

Üdv. defensio!.....

Itt a légfegyveres topicokban nagyon sokan ismerjük egymást személyesen,mert versenyeken találkoztunk egymással..

Nekünk valóságos dolgokról szól a fórumozás valóságos

puskákról, távcsővekről, szórásképekről erről-arról..és szerintem inkább egy chat szobához hasonlatos ez a miliő számunkra..

Betérünk,egy jót dumcsizunk,oszt később mindenki megy a dolgára..

Aztán vannak olyanok,akik.......... de ezt már leírtam párszor...:)))

Kártékonyak,...mert feszültséget szítanak kéretlenül, nagyrészben

nem építik a topicokat,-csak gúnyorosan véleményeznek rosszindulatú megjegyzésekkel általában több nicken, aztán ha flamme-ba csúszik a csörte;-akkor általában lánctörlés a vége...

Ezeknek a nickeknek,és a mögöttes személynek sok konfliktusa van,-mint látható,mert a a gúnyolódás hozza magával a reakciókat is általában.....ami nem éppen mindig  szalonképes:)))))

Előzmény: defensio (4405)
exhighand Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4407

Sajnos nehéz kiigazodni a moderáción, mert az intelmed ellenében is van moderátori vélemény, ami kifejezetten ide a légfegyveresre jelent meg:

Előzmény: defensio (4405)
exhighand Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4406

Ahhoz, hogy tudjak válaszolni, a legnagyobb tisztelettel kérdem, hogy a betett képernyőmentésen található moderátori állásfoglalás még igaznak nevethető - vagy már lejárt?

Előzmény: defensio (4397)
defensio Creative Commons License 2018.06.23 0 3 4405

A fórum mint virtuális világ.

Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban.

Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik.

Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben.

Próbáljátok meg a létrehozók és a többségi "jól elvan" fórumozók szemszögéből is tekinteni az itteni életre.

Tudjuk és átlátjuk, hogy sokaknak ez több mint egy játék, hiszen jó kis közösségek jöhetnek itt létre, ezért ezeket is próbáljuk védeni, de az alap irányvonallal szemben senkit nem engedünk menni és mi sem megyünk természetesen.

python 357 Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4404

Azt fogják hinni a zsernyákok,hogy azt a balhét is ő csinálta,és csak azért jelenti,hogy elterelje magáról a gyanút!...;)))

És lehet hogy tényleg ő volt,egy bűnöző szavára adni kockázatos !!!

😉

Előzmény: nzsolt18 (4400)
dr.szertelen Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4403

Megmondta: Tanulni jár ide

Igy tanul:DDDDDDDD

Előzmény: python 357 (4399)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4402

Egy tolvaj bemegy rendszeresen a yardra, hogy lopást észlelt, eközben őt hetente kapcsolják le. Ez életszerű?

Előzmény: nzsolt18 (4400)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4401

Na itt van Python hozzászólása bizonyítéknak. Etikus vajon moderátort játszani, rendre felügyelni úgy hogy az illető így fórumozik? Tényleg befejeztem.

Előzmény: rókafegyver (4398)
nzsolt18 Creative Commons License 2018.06.23 0 8 4400

kis logika: ha valaki lopásért volt elítélve akkor ha lopást lát ne jelentse mert nem etikus....

sztem.

Előzmény: rókafegyver (4398)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4399

Fűkasza..........58597-es hsz..😂😂😂

Beszélgetünk beszélgetünk?...

A jobb agyfélteke a ballal?...😂

Amikor írtam nemrég,- hogy magaddal beszélgetsz,-akkor ködösítettél ezerrel,-hogy egyszer csak régen-régen,hogy kiugraszd a  bokorból az egyik ellenlábasodat bla-bla-bla.....

És mielőtt  IRL-t kiáltanál szemforgatóan jajveszékelve,-ezt a két nickedet te magad azonosítottad be őszinteségi rohamodban miután elfelejtettél velük nicket váltani!!!!......😜

Írtam már neked,-"a hazug embert hamarabb utolérik.....

No ez a beteg dolog Putyesz,hogy is hívják ezt orvosi nyelven,Skizofrén paranoia??.....❤❤❤

Előzmény: Putyika007 (4392)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4398

A modisban mint kérted nem érdeklődöm, de itt talán lehet. Mi az akadálya, hogy a felvetésem nem bevezethető? Aki több helyről ki van tiltva, több alkalommal fikanickkel bukott miért nem zárható ki a bejelentések lehetőségéből. Egyszerűen nem etikus annak jelentgetni aki maga is nótórius szabálysértő. Bármit válaszolsz elfogadom, nem kérdezek mégegyszer.

Előzmény: defensio (4397)
defensio Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4397

Ez elég súlyos állítás, ha jól értem. Mivel remélem rosszul jött le nekem, elmagyaráznád hogy ne legyen kétség!

Addig is törlöm de visszarakom, ahogy tisztázod.

Előzmény: exhighand (4306)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -7 0 4395

Ezt a csúnya eldurvult vitát lezárva amit a feljelentgető okozott a neki adott X-el lezártam.

defensio Creative Commons License 2018.06.23 -1 0 4394

Folytatod, pedig el lett magyarázva.

Semmi gond, hol is tartunk? Ja igen 1 hét.

Előzmény: nedolaci (4322)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4393

Tisztelt Moderáció a Putyika nevű őstroll azt állítja, hogy ismeri dr. szerelen és rókafegyver privát levelezésének tartalmát. Egyikünk sem árulta el neki. Ennyire messze mehet valaki a beazonosításban?

Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 6 4392

Hát peeeeeeeersze!

"A hülyék a másik oldalon laknak!", avagy ha már közmondás, "Eső után köpönyeg!":-DDDDD

Had idézzek egy másik nicknek írott hozzászólásomból!

A vastaggal kiemelt részt főleg rád vonatkoztattam, persze, ha képes vagy rá és érdemben értelmezed!

" De a véleményemet erről továbbra is fenntartom fentiek alapján! Utólag már kár kimagyarázni, keverni, kavarni, részedről meg tovább szítani a tüzet és uszítani, stb.!

Inkább le kellene szállni a témáról és továbbra is inkább békésen, szabályosan fórumozni, minden témát a maga topikjában tárgyalni, főleg ha politikai vonatkozású lehet!!!!!!!

De most komolyan, még mielőtt még jobban lejáratod magad!

És ezt most harag nélkül, jóindulatúlag tanácsolom!

Ez itt már rég nem szórakoztató, ne menjünk lejjebb!

Előzmény: rókafegyver (4390)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -7 0 4391

Az mellett, hogy ide nem írhatsz, te aztán a 100 ezer rootolt troll nickeddel húzd meg magad.

Előzmény: analógfotós (4383)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 -8 0 4390

Természetesen arra voltam kíváncsi, hogy nyíltan vállalod hogy ismered a levélváltásunkat vagy sem. Ha kérted volna sem kapod meg természetesen. Sok év alatt még hasonlót sem tettem. 

Előzmény: Putyika007 (4388)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 7 4389

Már kétszer, ismétlem kétszer leírtam, csak meg kellene értened, fel kellene fognod!

Lenyugodni, újra elolvasni, újra értelmezni!

És lám, megoldódik a rejtély!:-DDD

Neked tényleg ennyire elborult az elméd?:-(

Előzmény: rókafegyver (4387)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 -1 7 4388

Látom neked sem erősséged a szövegértelmezés, vagy legalábbis szelektív, bizonyos nickekkel szembeni piszkálódás reményében!:-)

Elég gyenge próbálkozás volt ez még tőled is!

Idéznék Rókakóma hozzászólásából a könnyebb érthetőség és feldolgozhatóság kedvéért:

" De ha akarod belinkelem neked ide a privát levelét és a választ, ha már értesít téged a privát dolgairól. Ha szeretnéd és tényleg becs szó nem veszed irl-nek kérjed tőlem és belinkelem.

Rókakóma mindig büszkén döngeti a mellényét, hogy minden körülmények között betartja az adott szavát, ígéretét!

"Etika nem erősséged ugyi?.......;)))))"

Etikusnak tartottam hát ezt elfogadni és inkább lebeszélni róla!

De a véleményemet erről továbbra is fenntartom fentiek alapján! Utólag már kár kimagyarázni, keverni, kavarni, részedről meg tovább szítani a tüzet és uszítani, stb.!

Inkább le kellene szállni a témáról és továbbra is inkább békésen, szabályosan fórumozni, minden témát a maga topikjában tárgyalni, főleg ha politikai vonatkozású lehet!!!!!!!

Előzmény: python 357 (4386)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4387

Nem nem! Azt írtad, hogy közölte velem az adataidat  dr szertelen. Ezt honnan tudod? Kérni fogom a moderációt hogy számoltasson el honnan ismered az én, vagy dr szertelen mailjének tartalmát. Ez nem irl, ez annál több.

Előzmény: Putyika007 (4379)
python 357 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4386

"Efzője"....????..🤣🤣🤣

Putyesz mérgedben elütöd már a billentyűzetet is?...Magadról meg miért raksz fel fotókat?....😂😂😂😜👊👊👊

Ha beidézte volna a privátot,az helytelen lett volna valóban!!

De nem tette,így igen sunyesz a részedről emiatt vegzálni....

Etika nem erősséged ugyi?.......;)))))

Előzmény: Putyika007 (4382)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4385

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148188163&t=9220707

És most a dühtől elvakultan már azt sem veszed észre, hogy többször is elismerted, hogy a levélnek tényleg volt olyan tartalma is, amit írtam! Nagy baj van nálad úgy érzem.:-(

Higgadj le, olvasgass vissza gondold át még egyszer és a részemről további harag, vagy elfogultság nélkül elfogadom, ha elnézést kérsz!:-)

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148188236&t=9220707

Előzmény: rókafegyver (4381)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4384

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=148188163&t=9220707

Te tényleg beteg vagy, vagy szemellenzősen képtelen vagy értelmezni az Én írásaimat!

Azt, meg hagyjuk, ki a gusztustalan!!!!!!!!!

Tőled valahogy ez az előzmények ismeretében furcsán hangzik!!!!!!!

Előzmény: rókafegyver (4380)
Putyika007 Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4382

Felütéseket??????

Röhögnöm kell!

Nem győztök esni, kelni, felállni a padlóról, valamelyikőtök efzője bedobhatná már a törölközőt, mert nagyon siralmas kezd lenni az állapototok és egyre több dologba buktok bele!

Azért a csúcs, Rókakóma gusztustalansága, azzal, hogy beidézte volna más privátját!

Előzmény: python 357 (4378)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4381

Nem ugrottunk ki, putyesz állít olyat amiért örökre kitiltást kaphat. Hogyan jutott egy általa ismert levélhez amit egyikünk sem osztott meg vele. Ezért felelnie kell, remélem a modik is megunják a gazamberségeit. Feltörte valamelyikünk mailját?? Putyesz bammeg nyilatkozzál, mert ez bűncselekmény és örök tiltás.

Előzmény: nzsolt18 (4377)
rókafegyver Creative Commons License 2018.06.23 0 0 4380

És ebben hol írta neked a levél tartalmát??? Hát tényleg ideje lenne móresre tanítania a modiknak. Ismét gusztustalan voltál.

Előzmény: Putyika007 (4376)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!