Egy topic azoknak akik még gyűjtik a VHS kazettákat. Adás-vétel, csere-bere, vagy ha valaki csak simán szabadulni akar a VHS kazettáitól vagy a lejátszójától pénzért, akár ingyenesen.
Sziasztok. Van kb 60 db kazettám, javarészt 240-esek. A nagy részén régi spektrum tv-s felvételek vannak. Darabja 50 ft. Budapesten, X. kerületben átvehetőek.
Sziasztok!Ha bármilyen,RTL klub-ról felvett műsorotok,vagy filmetek/sorozatotok van reklámmal,akkor írjatok nekem a rtlklubvideok@freemail.hu-ra!Előre is köszönöm!
Ingyen elviheto 2 telepakolt zsak videokazetta. Van kozottuk eredeti disney, dragonball, micimacko, oslenyek orszaga, kis hableany es sok tv-bol felvett film.
Eladó a képeken látható VHS eredeti videokazetták, olcsón!
Filmek (1. kép) Halálos hősök Amerikai Sárkányok Ne törd össze a szívem SOLO A Tökéletes fegyver A bűnök városa A bosszú törvénye Száguldás életre-halálra Vietnam, Texas Testvérpárbaj Skorpió Force Tengeri Kommandó Acélerőd Közönséges bűnözők Szigorúan titkos Az idő foglyai
Filmek (2. kép) Halálos szerelem Superfly visszatér Fejvadászok Meztelen Halál II. A város angyalai Run, Run, Joe! Az erőszak Sötét ébredés Figyelő szemek Gyilkos Vírus Merülés Mozgó Célpont Közöttünk a gyilkos Nehézfiúk Igéret és hajsza
Kb 5-600db Vhs kazetta eladó.Budapest 17.-ik kerületében.Csak egyben.Rengeteg közte a gyár müsoros.Régi vdeotéka megmaradt állománya.A gyürük úrától kezdve szinte minden megtalálható benne.Csak egyben vihető.Lista nincs és nem is lesz.szállításhoz személyautó szükséges.mivel tényleg rengeteg!
Köszi :) azért is kérdeztem mert ha összeszedek valamit azt mindig lepucolom, meg ragacs mentesítem. Szerinted mint érdekességet ezt megéri rajta hagyni?
ezt téka tette rá. Ez arra szolgált,hogy ha valaki buherálta volna a kazetta belsejét akkor sérült volna a matrica. Mikor visszavitted a tékába az eladó ezt nézte,hogy sértetlen e. Pl. Ha kiszedted volna a kaszniból a szalagot és mást tettél volna bele vissza.
Vettem egy eredeti Hungarovideo-s kazettát és az oldalán van egy matrica (fénykép mellékelve) Kérdésem hogy szerintetek ez egy kölcsönzős kazetta volt és téka tette rá vagy a kiadónak vmi jelzése vagy mi célt szolgálhatott?