Kell is közvetíteni, mert a legutóbbi meccsüket is alig 100-an nézték meg. És persze ha így sem nő a sportág népszerűsége, akkor majd kivezénylik a bekameneteseket a pályákra, ezzel igazolva a focipályaépítés időszerűségét.
Bár nem nekem címezted, de gondolom a TV csatornára értette a médiát, mivel az az egyik legmeghatározóbb hírforrás. És az általad felsoroltak közül max. az ATV tekinthető -egyre vérszegényebben - ellenzékinek. Az írott sajtót nagyon kevesen olvassák már, bár ott kétségtelenül még megmaradt az ellenzék néhány lapja. De ha végiglapozom a magyar tv csatornákat, akkor M1, M2, DUNA, Hír, ECHO mind markánsan a hatalmon lévőket szolgálja, a többi meg zene, vagy film, vagy annyira gagyi, hogy a hírei is kimerülnek a bulvárban. És erre nyilván a hatalom kényszerítette őket közvetve, vagy közvetlenül.
Mi a baj vele, ha NB1-sek, akkor miért pont ők legyenek a kivételek? te nem tudsz róla, hogy egy ideje szinte minden NB1-es meccset élőben közvetitenek?
Ez speciel marhaság, és te is tudod. És nem azért, mert zsidók, hanem mert az ő vallásuk nem tiltja ennyire embertelen módon papjaik számára a szexuális életet. Nemcsak a zsidók, persze, hanem gyakorlatilag mindenki a katolikusokon kívül.
"Ha meghallgatod mindkét oldal rádióját, akkor saját véleményed is képes vagy kialakítani. Akkor már megérte mindkét rádiót hallgatnod."
Saját véleményem anélkül is megvan, hogy meghallgatnám bármelyik oldalt. A rádiót, tv-t elsősorban azért hallgatom, mert az tükrözi hol tart ma Magyarországon a demokrácia egyik alapintézménye, a szabad média. Én sokkal inkább ezen mérem le a mostani rezsim valós arcát, mint pl. a rezsicsökkentésen, vagy a jobbanteljesít szlogeneken.
Ezt most qrvára megaszontad. És majd ha kiderül, hogy a VOA, vagy a SZER munkatársai között is volt szadomazohomopedo, akkor éljen a szabad nép, mert a korabeli egypárti médiában nem találni egyet se közülük.
Egyébként nem a BBC-t istenítettem, csak jeleztem, hogy volt lehetőség a másik oldalt is meghallgatni, amihez semmi köze nincs egy-két alkalmazottjuk magánéletének.