Keresés

Részletes keresés

westroit Creative Commons License 2018.01.28 0 0 114

Ja, kimaradt a lényeg: huawei mate 10 pro. Az előbb a lent említett forumon a megfelelő topicba irtam ezt a kérdést így ott nem kellett megadni :) Viszont ott meg nem szolt hozza senki, hátha itt valaki. Koszi

westroit Creative Commons License 2018.01.28 0 0 113

Sziasztok. Weboldalak bejelentkezésénél miért nem kíálja fel egyik böngészőből sem az ujjlenyomatos jelszó megjegyzést? (samsung s7e után kérdezem, ott magától rákérdez bejelentkezés után, pedig még a samsumg internet böngészőt is feltettem kíváncsiságból...)

harcsy Creative Commons License 2018.01.28 0 0 112

Látom, csak kérdések sorakoznak itt, válasz nem sok.

Ajánlom a  Mobilaréna fórumos részét. Minden telefonnak van saját oldala, ahol legtöbbször sokan hozzáértők szólnak hozzá a felmerült problémákhoz.

L.Vivien Creative Commons License 2018.01.28 0 0 111

Üdv mindenkinek!

Van egy 5 hónapos Huawei P8 lite készülékem.

Eddig kifogástalanul működött,talán néha belassult egy picit.

Legfrissebb android van rajta 6.0, Emui pedig 4.0.3.

A frissíttés óta semmi baj nem történt.

A tegnapi napon témát változtattam a telefonon (kiprobaltam egy parat) majd visszatértem az eredetire.(a betutipus nem valtott vissza az eretetire) Eszrevettem,hogy eltuntek 

a kepeim,videoim valamint kamerat es a Play aruhazt nem nyitja meg. Valami tipp esetleg,hogy miért tortenhetett?

A válaszokat előre is köszönöm!:)

Szép napot!

dpontg Creative Commons License 2018.01.27 0 0 110

Üdv Mindenkinek!

Huawei P10 -em van. 

Tudja esetleg valaki mitől függ, hogy a bejövő hívás fogadásakor milyen "mozdulati" leheteőséget ad a telefon?

Van, hogy az elhúzást és van, hogy csak érintést enged.

Kicsit összezavar mert álltalában az elhúzást szoktam meg.

Illetve még egy kérdés:

Megoldható-e valahogy a dupla koppintásos kijelző ébresztés?

kicsit hiányzik az előlapi gomb.(samsung után).

Előre is köszönöm a válaszokat!

kavicskav Creative Commons License 2018.01.22 0 0 109

Sziasztok,

P9 Lite törölt üzeneteket elő lehet még szedni valahogy a telóból? Próbáltam sok programot, de egyik se működött.. valakinek tapasztalat?

Szkippi Creative Commons License 2018.01.22 0 0 108

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy p8 lite telefonhoz okostokot lehet e beállítani?

S z a b i s t e r Creative Commons License 2018.01.14 0 0 107

Sziasztok!

Hogyan lehetne aktiválni P8 Lite-nál a dual simet? Vodás telo, 2 év hűség után Vodafone által függetlenített készülék nem érzékeli a második simet. Van rá valamiféle trükk, megoldás, hogy működjön két kártyával?

douglas78 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 106

Sziasztok! P10 Plusnál tapasztalta más is hogy bármilyen média lejátszásakor ha a telefont elforgatom, akkor a hang megáll 1 másodpercre? Mindegy hogy a gyári zenelejátszó, vagy YouTube vagy Facebook videó vagy zene. Akár állóból fekvőbe, vagy vissza, mindig akad egyet. Sőt fektetve halkul is egy kicsit, majd visszaforgatva ismét hangosabb.

Ugyanez a jelenség nem tapasztalható sima P10-en. 

Visszaállítottam gyári alapállapotra és úgy is. Ez típushiba vagy kifogtam egy hibás készüléket?

Ja és nem igazán érkeznek frissítések a telefonra. Amíg a P10-re kijött szeptemberben és decemberben is egy Android frissítés, erre semmi. 2017 májusi az Android biztonsági frissítés rajta.

Az ügyfélszolgálat annyit mondott hogy a készülékek frissítései között lehetnek több hónapos eltérések is, de ez már kicsit durva szerintem hogy amíg a P10-re a második frissítés jön május óta, addig erre 8 hónappal később sem érkezik semmi.

Robátkó Creative Commons License 2018.01.11 0 0 105

Van egy új Mate 10 pro is, arra sincs. 

Előzmény: Robátkó (103)
Robátkó Creative Commons License 2018.01.11 0 0 104

Üdvözletem! 

Tapasztalt-e már valaki olyat, hogy beszélgetésnél a másik fél visszahallja önmagát a hangszóróban. A telefonom Mate 10 pro és sokan erre panaszkodnak. Mi lehet a baj? 

Robátkó Creative Commons License 2018.01.11 0 0 103

Szia! Nekem p9 van, de eddig nem találtam olyan rögzítőt ami működne is. 

Előzmény: Maci-lí (90)
lacikris Creative Commons License 2017.12.29 0 0 102

Üdv mindenkinek !Kérdésem lenne huawei mate 10 pro fotózáskor a végeredmény az összes képnél piros lett.tudja valaki miért?köszönöm

tagorka Creative Commons License 2017.12.28 0 0 101

A play áruházban a keresőbe beírod The gentleman theme és telepíted.

Előzmény: Törölt nick (96)
attijumpi Creative Commons License 2017.12.25 0 0 100

Sziasztok !

Huawei p9-en Ki tudom valahogy kapcsolni az inteligens csoportok mukodeset? Pl mostanaban keresettek!

Koszi a segitseget!

Bodnárné Rádai Andrea Creative Commons License 2017.12.24 0 0 99

Sziasztok!

Huawei P8 Lite kijelzője egyik pillanatról a másikra az alábbit produkálta, nincs sérülés, még nem volt használva. Mire beraktuk a SIM-et + SD kártyát. Valakinek ötlet?

harcsy Creative Commons License 2017.12.21 0 0 98

kihangosítás:

Amikor felvetted a hívást, a piros telefon jel mellett bal oldalt a hangszóróra nyomsz.

Elnémítás:

Beállítod az intelligens asszisztensnél a lefordítással némítást.

Előzmény: repro45 (97)
repro45 Creative Commons License 2017.12.21 0 0 97

Sziasztok!

Segítséget kérnék.

Van egy Huawei P8 Lite telefonom.

Hogyan lehet kihangosítani?

Hogyan lehet egyszerűen elnémítani. (A beállítások menüben tudom hogyan kell)

Előre is köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2017.12.19 0 0 96

Sziasztok!

Huawei G8 telomon újrainditás után eltünt a the gentleman téma!

Kerestem a neten de nem találtam ahonnan le tudnám tölteni!

Van valaki aki el tudná küldeni ezt a témát???

ersekandras1@gmail.com

12www Creative Commons License 2017.12.16 0 0 95

udvozlet mindeniknek kb egy hete valtottam lumia 950-rol honor-8ra mert mar nemjottek frisitesek a 950-re es gondoltam megprobalom a honor8-at hatha naprakeszebek az alkalmazasok.a honor 8-al kapcsolatban azt kerdeznem  hogy hol lehet bealitani ha a telefon levan zarva es elhuzom az ujjam a kozelseg erzekelo elott akkor megjelenik az ora ugy hogy a kepernyo nem old fel(sotet marad) koszonom

MortalWombat Creative Commons License 2017.12.04 0 0 94

A Huawei szervízben ott kell hagynod, majd 2-3 nap múlva kapsz egy e-mailt, hogy mennyi lenne a javítás.

Ha kéred, akkor visszajelzed, és elkezdik javítani.

Ha nem kéred, akkor bemész a telefonért, és 4300 jó magyar forint kifizetése után elhozod a telefonod.

A nejem telóját vittem be, mert még garis, de túl nagy volt a lassulás a betonon, és nem bírta ki a kijelző.

Kérdem a kis hölgyet, mégis kb mennyi, 1000, 10000, 100000 Ft körül?

Mert nem szívesen fizetek ki 4300 Ft-ot azért, hogy 3 nap múlva leírja, hogy a vételár 120%-ába kerül a javítás.

Azt mondta, nem mond semmit, majd a technikus megmondja.

Elhoztam a telót, és beadtam egy olyan "bóvli" szervízbe, amelyik annyira piti, hogy kiírta a honapljára, mennyibe kerül a kijelzőcsere.

Előzmény: cola_coke (92)
Gyáni Sándor Creative Commons License 2017.12.04 0 0 93

sziasztok !  Létezik hogy  az érintöpanel egy pillanat alatt meghaljon ?  fényképezés közben a  telefon lemerült  .. ujra töltés  után  nem ragált semmire  a  képernyö alo sarkában a kezdöképen ott  maradt  a fényképezö piktogramja ..  ujra inditottam  reset  minden  de  semmi ...tanács   esetleg  ? ,köszi

cola_coke Creative Commons License 2017.11.27 0 0 92

sziasztok

van egy Huawei P10 lite telefon melynek berepedt a kijelzője.A telefon teljesen használható, működöképes, csak nem esztétikus így...

Hivatalos huawei szervizbe elviszem kb mennyibe kerülne egy javítás?

Vagy érdemes inkább valami mobil céghez vinni? ezeken a helyeken gondolom nem eredeti lcd-t,+üveget teszik rá... vagy igen? 

ötlet? mit tegyek? szeretném ha jó minőségben lenne megcsinálva...

köszi előre is

Fényhang Creative Commons License 2017.11.24 0 0 91

Kedves Mindannyian!

Milyen (fülbe dugható) fülhallgatót ajánlanátok egy ilyen készülékhez?

Ami hangos, jó a hangzása és a minősége is jó.

(Adatlapjáról nem derül ki, hogy milyen impedanciájú  felel meg hozzá.)

Üdv!

Maci-lí Creative Commons License 2017.11.14 0 0 90

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e köztetek olyan P9 lite tulajdonos, aki hívásrögzitőt használ és elégedett is vele? A korábbi, Samsung S4 minihez letöltött Call Recorder tökéletesen működött, a Huawei pedig az eddig találtak közül egyiket sem szereti (a hívott fél halk, alig lehet hallani, vagy fel sem veszi a beszélgetést). A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

tyutya Creative Commons License 2017.11.14 0 0 89

Üdv!

Ascend G620S alaplap csere kb mennyibe kerül, nem márkaszervízben?

Köszönöm.

vaszil64 Creative Commons License 2017.11.14 0 0 88

elvittem egy szervizbe, ott azt mondták, hogy nem szoftveres hibája van

Alfika Creative Commons License 2017.11.12 0 0 87

Akkor viszont szoftverfrissítés szükséges, mert sérült a telefon szoftvere...

Előzmény: vaszil64 (86)
vaszil64 Creative Commons License 2017.11.10 0 0 86

Igen úgy csináltam, hangerő+ gomb és bekapcsológomb, majd reset kiválasztása, ezeket meg is csinálja, megjelenik a logo és ott kaputt!

Előzmény: Alfika (85)
Alfika Creative Commons License 2017.11.08 0 0 85

Te nem resetelni próbálod, hanem frissíteni :) Azért háborog hogy nem találja a frissítő fájlt... A reseteléshez a hangerő fel gombot kell nyomni... :)

Előzmény: vaszil64 (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!