Ja, kimaradt a lényeg: huawei mate 10 pro. Az előbb a lent említett forumon a megfelelő topicba irtam ezt a kérdést így ott nem kellett megadni :) Viszont ott meg nem szolt hozza senki, hátha itt valaki. Koszi
Sziasztok. Weboldalak bejelentkezésénél miért nem kíálja fel egyik böngészőből sem az ujjlenyomatos jelszó megjegyzést? (samsung s7e után kérdezem, ott magától rákérdez bejelentkezés után, pedig még a samsumg internet böngészőt is feltettem kíváncsiságból...)
Eddig kifogástalanul működött,talán néha belassult egy picit.
Legfrissebb android van rajta 6.0, Emui pedig 4.0.3.
A frissíttés óta semmi baj nem történt.
A tegnapi napon témát változtattam a telefonon (kiprobaltam egy parat) majd visszatértem az eredetire.(a betutipus nem valtott vissza az eretetire) Eszrevettem,hogy eltuntek
a kepeim,videoim valamint kamerat es a Play aruhazt nem nyitja meg. Valami tipp esetleg,hogy miért tortenhetett?
Hogyan lehetne aktiválni P8 Lite-nál a dual simet? Vodás telo, 2 év hűség után Vodafone által függetlenített készülék nem érzékeli a második simet. Van rá valamiféle trükk, megoldás, hogy működjön két kártyával?
Sziasztok! P10 Plusnál tapasztalta más is hogy bármilyen média lejátszásakor ha a telefont elforgatom, akkor a hang megáll 1 másodpercre? Mindegy hogy a gyári zenelejátszó, vagy YouTube vagy Facebook videó vagy zene. Akár állóból fekvőbe, vagy vissza, mindig akad egyet. Sőt fektetve halkul is egy kicsit, majd visszaforgatva ismét hangosabb.
Ugyanez a jelenség nem tapasztalható sima P10-en.
Visszaállítottam gyári alapállapotra és úgy is. Ez típushiba vagy kifogtam egy hibás készüléket?
Ja és nem igazán érkeznek frissítések a telefonra. Amíg a P10-re kijött szeptemberben és decemberben is egy Android frissítés, erre semmi. 2017 májusi az Android biztonsági frissítés rajta.
Az ügyfélszolgálat annyit mondott hogy a készülékek frissítései között lehetnek több hónapos eltérések is, de ez már kicsit durva szerintem hogy amíg a P10-re a második frissítés jön május óta, addig erre 8 hónappal később sem érkezik semmi.
Tapasztalt-e már valaki olyat, hogy beszélgetésnél a másik fél visszahallja önmagát a hangszóróban. A telefonom Mate 10 pro és sokan erre panaszkodnak. Mi lehet a baj?
Huawei P8 Lite kijelzője egyik pillanatról a másikra az alábbit produkálta, nincs sérülés, még nem volt használva. Mire beraktuk a SIM-et + SD kártyát. Valakinek ötlet?
udvozlet mindeniknek kb egy hete valtottam lumia 950-rol honor-8ra mert mar nemjottek frisitesek a 950-re es gondoltam megprobalom a honor8-at hatha naprakeszebek az alkalmazasok.a honor 8-al kapcsolatban azt kerdeznem hogy hol lehet bealitani ha a telefon levan zarva es elhuzom az ujjam a kozelseg erzekelo elott akkor megjelenik az ora ugy hogy a kepernyo nem old fel(sotet marad) koszonom
sziasztok ! Létezik hogy az érintöpanel egy pillanat alatt meghaljon ? fényképezés közben a telefon lemerült .. ujra töltés után nem ragált semmire a képernyö alo sarkában a kezdöképen ott maradt a fényképezö piktogramja .. ujra inditottam reset minden de semmi ...tanács esetleg ? ,köszi
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e köztetek olyan P9 lite tulajdonos, aki hívásrögzitőt használ és elégedett is vele? A korábbi, Samsung S4 minihez letöltött Call Recorder tökéletesen működött, a Huawei pedig az eddig találtak közül egyiket sem szereti (a hívott fél halk, alig lehet hallani, vagy fel sem veszi a beszélgetést). A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Te nem resetelni próbálod, hanem frissíteni :) Azért háborog hogy nem találja a frissítő fájlt... A reseteléshez a hangerő fel gombot kell nyomni... :)