Keresés

Részletes keresés

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 573

Egyébként konyhás topikokon már jól szétcincáltuk a műsort, annak az Áginak (bódymargó sógornője) hiába van három kiló fux a nyakában-csuklóján, a körme időnként olyan dzsuvás, hogy szégyen... És még el is időzik rajta a kamera néha.

LOL

Előzmény: Törölt nick (571)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 572

Sőt - vejmáááár! :))) - nem mehetnek haza délben egy jót d...ni sem. :-D

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (561)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.04.20 0 0 570

"Az indiából hozzánk transzportált szanszkrit ősgénjeik? :-))"

http://semmelweisfigyelo.hu/hu/osszes_rovid_hir/hir/1325_a_genekben_rejlik_a_bunozesre_valo_hajlam_

A génekben rejlik a bűnözésre való hajlam? 

Tanulmánya arra kereste a választ, hogy vajon a gének mekkora mértékben befolyásolják a gyermekkori antiszociális viselkedést, ami később erőszakos, vagy súlyos bűnözői hajlamokkal rendelkező személyiség kialakulásához vezethet. A kutatás alapját egy antiszociális viselkedéssel kapcsolatos rendszerezés adta, amit Dr. Terri Moffitt elméletéből vezettek le. Moffitt szerint ugyanis 3 csoportba sorolhatóak az emberek bűnözői hajlamuk alapján.

Ezek a következők: élethosszig tartó, visszaeső bűnözők; kamaszkori, ideiglenes bűnözők és önmegtartóztatók. Az elmélet alapján a környezeti, biológiai és valószínűleg genetikai tényezők határozzák meg, hogy ki melyik csoportba tartozik.

A genetika és a környezet hatása

Barnes és kutatótársai több mint 4000 ember adatainak elemzésével készítették el tanulmányukat. Ennek során összehasonlították a genetikai és a környezeti faktorok hatásait a bűnözői hajlam kialakulásában. Az eredmények alapján az derült ki, hogy az élethosszig tartó, visszaeső bűnözők esetében nagyobb szerepe van a genetikai tényezőknek, mint a környezeti hatásoknak.

A megtartóztató típusú emberek körében pedig nagyjából egyenlő arányban játszanak szerepet a környezeti és a genetikai faktorok, míg a kamaszkorú, ideiglenes bűnözőknél inkább a környezet hatása nagyobb, nem pedig a genetikáé. Barnes szerint azonban nem létezik külön bűnözői gén. Szerinte a bűnözés egy tanult viselkedésforma, de több száz, vagy akár több ezer gén együttes jelenléte megnövelheti a bűnözői hajlam kialakulását.

(Medipress)

Előzmény: mociga2 (565)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 569

Mindjárt azt állítod, hogy én kérem a videót is...

ROTFLMAO

Előzmény: Törölt nick (567)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 568

Ezek mind asszimilálódtak. És ennek ellenére bizonyos szokásokat (zene, főzés, részben a ruházkodás) meg tudtak tartani.

Más miért nem tudta....????

Előzmény: mociga2 (565)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 567

A szerencsétlen mondatain ragadtam le. Egyébként te "lovagolsz" rajta egyfolytában. 

Előzmény: Berlusz Móni (564)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 566

Hja, és Tessedik Sámuel után íme az újabb idézet, annak tagadására, hogy az elmúlt pár évtizedben lett probléma velük...

http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=RegiIdokNagyBunugyei&AN=ciganykerdes&MN=RegiIdokNagyBunugyei&LN=Hungarian

„Győr külvárosainak nyugalmát és vagyonbiztonságát a kóbor cigányok állandóan veszélyeztetik. Különösen az újvárosi lakókat zavarják, legtöbbször a koldulás ürügyével, azután, amikor megtörtént az első terepszemle, bűnös úton és módon teszik „tisztelgő” látogatásukat. A győri bűnügyi statisztika legkomolyabb összetevőjét a cigányok tolvajlásai adják. Nincs olyan hét a törvényszéken, vagy a táblán, hogy színes forgatagként fel ne vonulnának az ismerős folyosókra Fáraó késői ivadékai. Van óbégatás, sírás, fogadkozás soraik között. De legközelebb megint ott ülnek a vádlottak padján. Nem tudnak megjavulni...

„Hétről-hétre tolvajcigányok foglalkoztatják a rendőrséget és a bíróságokat - Szerdán hat cigányt ítélt el a győri törvényszék.” (Győri Nemzeti Hírlap, 1941. május 30.)

Szerdán hasonló eset zajlott le a törvényszéki épületben. Tolvajok, orgazdáik és bűntársaik vonultak fel a fogdából a második emeletre az egyesbíró elé, hogy számot adjanak legújabb bűncselekményükről.  ...

mociga2 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 565

Az indiából hozzánk transzportált szanszkrit ősgénjeik? :-))

Na jó ez vicces. Én simán asszimilálnák cigányokat be a családomba. Majdnem örökbe fogadtunk egy cigány kislányt.

Másik barátom meg azt mondta, hogy én elvénnék egyet, de csak azért nem teszem, mert nagy és nagyon szar a rokonság.

De azért vannak ám Járóka Líviák is.

Ezzel a cigány nővel mi a gond?

Előzmény: Berlusz Móni (540)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 564

Leragadtál a tévesen idelinkelt videónál....?????  LOL

Semmi köze Juhász Oszkárhoz...!!!!!   Totál OFF!

Ezzel az erővel Oscar Wild-ot, vagy más Oszkárt is idehozhattatok volna...

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (562)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 563

És akkor ez így most hogy....??? (by Tornóczky Anita)

Ugyanonnan:

Előzmény: korieander (558)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 562

Arról,hogy abban az iskolában magyar nyelvet oktatnak. 

Előzmény: Berlusz Móni (556)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.04.20 0 0 561

"Az, hogy a közmunkásokat nem engedik el  legelemibb szükségletük elvégzésére?"

Ez, ugye, azt akarja jelenteni, hogy nem mehetnek el félóránként egy órára húgyozni?

Előzmény: Törölt nick (503)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 560

B.kker, számodra Neményi Mária "jobbikos hoppmester".......???????

Szánalmas és nevetséges, amit  előadsz...

Előzmény: korieander (558)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 559

1999-02: 2,8

Ez szerinted "épphogy kettő felett".....?????  Mert ugye azt nem tagadhatod, hogy Bp és P.m. a fejlettebb régiókhoz tartozik.

LOL

Előzmény: korieander (555)
korieander Creative Commons License 2012.04.20 0 0 558

nyilván nem a jobbikos hoppmester agymenése

http://www.tarki.hu/adatbank-h/kutjel/pdf/a970.pdf

Előzmény: Berlusz Móni (557)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 557

Honnan van ez a statisztika....???

Előzmény: korieander (555)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 556

AHhoz képest úgy rábuktál a másik Oszkárra, mint gyöngytyúk a t....-ra. :-DDDDD

Milyen videót akarsz...?????

Előzmény: Törölt nick (554)
korieander Creative Commons License 2012.04.20 0 0 555

arról én nem tehetek hogy képtelen vagy értelmezni egyösszetett mondatot...

de segítek:

teljes termékenységi arányszám (TFR)

Budapesti és Pest megyei cigányok:

1990-93: 4,3

1995-98: 4,0

1999-02: 2,8

Dunántúl

1990-93: 3,0

1995-98: 2,7

1999-02: 2,4

remélem nincs gond ezen egyszerű számok értelmezésével.

Előzmény: Berlusz Móni (546)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 554

De tudom,hogy melyik Oszkárról van szó. De mondom: Amíg nem hoz róla videót addig Tamáskodok.

Előzmény: Berlusz Móni (551)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 553

Ha már így előjöttek ezek az igazmondások, nem bírom megállni, hogy ezt be ne tegyem. :-DDD

A golfütős a kedvencem. :-DDDD

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/tobb-mint-kinos-megdobbento-jelenetek-a-birosagon-420071

"Két ütés volt" - állította konokul a vádlott, pedig forgatta rendesen a bíró és az ügyész is, hiszen a sértett jóval több nyomát viselte az afférnak.

..

- Biztos, hogy csak kétszer ütött? - próbálkozott ismét a tárgyalásvezető.
- Kétszer - bólogatott a vádlott.
- Hogyan? - kérdezte a bíró.
- Hogyan, hogyan? - mosolyodott el a kérdezett. - Ahogyan tanítják: bal, jobb, bal...

író:   Családi állapota?
Vádlott:   Öööö...
Bíró:   Házas?
Vádlott:   Öööö...
Bíró:   Van felesége?
Vádlott:   Hogy mondjam? Is-is...
(Tárgyalási jegyzőkönyvből)

Bíró:   Mikor volt utoljára büntetve?
Vádlott:   1989-ben lopás miatt. Azóta nem fogtak el.

Ez letaszíthatja a trónjáról a "meglehet ottsemvótam", vagy a "bedobtak a kerítésen"-t. :-DDD

Két hírhedt kaposvári verekedő és rokonságuk állt a bíróság előtt, miután vadnyugati balhét csaptak a plázában, eldöntendő   bármily hihetetlen is  , melyik családfő a király. Ököllel, székekkel, bézbólütőkkel folyt a csata , s előkerült egy golfütő is.
- Honnan volt golfütője? - kérdezte a bíró a hatodrendű vádlottat.
- Hallottam, hogy balhé van - felelte a férfi, - megálltam a pláza parkolójában, s indultam befelé. Erre jött szembe velem egy hatéves kisfiú, s felém nyújtotta: Bácsi, nem kér egy golfütőt?

IQ-light tipikus... :D

Bíró:   Neve?
Vádlott:   ...
Bíró:   Anyja neve?
Vádlott:   ...
Bíró:   Tetovált?
Vádlott:   Anyám?

Alkoholt nem ittam, de vezetés előtt megettem egy kiló rohadt narancsot, és megittam három liter bodzaszörpöt.
(Ittas vezető vallomása)

No és a vége:

Bíró:   Felesége van?
Vádlott:   Nincs, de volt több is.
Bíró:   Gyereke?
Vádlott:   Tíz.
Bíró:   És ért még valamihez?

Egyszer láttam, hogy az Erzsi veri a kannával a Lajost. A többit nem láttam. (Rövid gondolkodás). Sőt, azt az egyet sem láttam.
(Egy hamis tanú vallomása)

Előzmény: Törölt nick (544)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 552

Avagy a "nagy klasszikus"  :-))))), amikor a rendőrök által TETTENÉRT cigány tolvaj később a tárgyaláson azt mondta: "meglehet, ott sem vótam".

:-DDD

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 551

Látom, te is olyan qrvajólértesült vagy, hogy fel sem fogod azt, hogy ez egy másik Oszkár.

LOL

Előzmény: Törölt nick (549)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 550

Avagy... mikor valami cigány önkormányzatos fószer garázsában találtak egy csomó lopott cuccot, azzal védekezett, hogy azt "valakik odahordták".

:-DDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.20 0 0 549

Legalább valamilyen videót hozott volna magával ,mert akkor így egy kicsit hiteltelen. 

Előzmény: korieander (541)
Biga Cubensis Creative Commons License 2012.04.20 0 0 548

hát igen.

mostanában gyakran találkozom azzal, hogy ha forrást kérek, kapok egy hasonló youtube videót. jó dolog az internet, de azért bemondásra mindent elhinni..

engem is kirázott a hideg, de a hiszékenységtől...

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 547

No akkor ennyit arról, hogy mit tudsz a témáról......  Ehhez képest írtál pártucat hsz-t. HOlott halvány f.ngod sincs az egészről.

ROTFLMAO

Előzmény: korieander (543)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 546

Hogy ez ne maradjon itt a levegőben lógva....

http://www.mtaki.hu/tanulmanyok/nemenyi_maria/nemenyi_maria_kis_roma_demografia.html

....   a kiindulópontok között szerepel a termékenység és halandóság mai aránya, azaz a 3,1-es termékenységi arányszám (100 roma nő átlagosan 310 gyermeket szül élete folyamán – ami az országos átlag több mint kétszerese) ....

Előzmény: Berlusz Móni (509)
korieander Creative Commons License 2012.04.20 0 0 543

ja szori most látom.. molnár oszkár...oszkár oszkár egy kutya

korieander Creative Commons License 2012.04.20 0 0 541

ennek a juhásznak érdekes dolgok lehetnek a fejében.. 

zsidó-cigány polgárháború lesz?

Előzmény: Biga Cubensis (534)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.04.20 0 0 540

Eddig még senkinek nem sikerült összefoglalnia, hogy miben is áll az az olynagyon őrizendő kultúra, ami elveszne, ha kvázi-asszimilálódnának.....!

Vonjuk ki belőle a cigányzenét (mert ugye az nem ősi dolog, hanem a vándorlás során átvett cucc) - mi marad....????? Mi az, ami annyira őrzendő, és csak rájuk jellemző...?

Előzmény: mociga2 (539)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!